Hull City – Sheffield Wednesday: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.08.12.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 augusztus 11.
Hull City
Teljesítmény:
V V D N D
  • KCOM Stadium
  • Augusztus 12. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
N V V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy reményekkel vágott neki mindkét mostani főszereplőnk az idei szezonnak. Bár a céljaik eltérők, ezt meg kell hagyni. A Hull City szeretne még feljebb lépni, elindultak egy úton és Liam Rosenior vezetésével megvan a lehetőségük rá, hogy ebben az idényben még jobbá váljanak. Kis szerencsével akár még – ezzel a kerettel – elérhetik a rájátszást is.

A Sheffield sokkal szerényebb, ők csak nem akarnak kiesni, meg akarják vetni a lábukat a másodosztályban. Hiszen pontosan tudják, mennyire nehéz a League One-ból feljutni. Az első forduló egyiküknek sem sikerült, mindketten szoros vereséget szenvedtek egy erősebb ellenféllel szemben.

Online sportfogadás szempontjából a Sheffield most sincs túlzottan könnyű helyzetben. A bet365 oldalán – meg sehol igazából – nem ők a favoritok, a Hull győzelmére 2.25 a szorzó, rájuk pedig 3.20, a döntetlen 3.40.

Jöjjön a Hull City – Sheffield Wednesday mérkőzés!

Hull City

Majdnem sikerült pontot szereznie a Hull Citynek az első mérkőzésén a múlt héten, de végül a 96. percben jött Adam Idah, és megfosztotta őket az iksztől és az azzal járó egy ponttól. Nem azért szurkoltam a Norwichnak, mert őket tippeltük meg győztesnek, hanem azért, mert ők tettek többet a győzelemért. A Hull úgy rúgott gólt, hogy azt két hazai védő ajándékozta oda nekik – egyébként Liam Delap talált be -, majd a meccs egészét tekintve semmit nem csináltak a pályán, próbálták megállítani a hazaiakat. Matt Ingram több nagy védést is bemutatott, a hazaiak három kapufát rúgtak, teljes mértékben megérdemelték, hogy nyertek.

A Hull aztán a Ligakupában is kikapott, így ki is esett. Még cinkebb volt ez a vereség, hiszen a negyedosztályú Doncaster verte őket saját pályájukon 2-1-re.

Rosenior a múltheti kezdőhöz képest két változtatást hajthat végre: Oscar Estupinan és Xavier Simons is a kezdőbe kerülhet. Sérült Allahyar Sayyadmanesh, Greg Docherty és Dogukan Sinik.

A várható kezdőcsapat:

Ingram – Coyle, Greaves, Jones, Vinagre – Vaughan, Seri, Simons, Slater – Estupinan, Delap

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.01.
sheffield wednesday
0:1
hull city
2019.10.01.
hull city
1:0
sheffield wednesday
2019.01.12.
hull city
3:0
sheffield wednesday
2018.08.11.
sheffield wednesday
1:1
hull city
2018.04.14.
hull city
0:1
sheffield wednesday
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sheffield Wednesday

Vereséggel indította Championship-menetelését a Sheffield Wednesday. A drámai körülmények között feljutó együttes (a döntőben tizenegyesekkel győzték le ellenfelüket, előtte pedig 4-0-s vereség után álltak fel az elődöntő visszavágóján) az egyik bajnokesélyessel, a Southamptonnal találkozott, és bár az esélyük megvolt a jó eredmény elérésére, végül alulmaradtak. A vendégek szereztek vezetést, majd a második félidőben Lee Gregory egyenlített. A pontszerzés nagy szó lett volna, ettől kábé 5 perc választotta el őket, a 87. perc hozta el a szentek győztes gólját.

Legalább a Ligakupában összejött a továbbjutás. Igaz, ez nem volt könnyű. Pedig az ellenfél a Stockport, vagyis egy League Two-ban szereplő klub volt. Az 1-1-es rendes játékidőt követően (itt egyébként a 97. percben egyenlített Tyreeq Bakinson) tizenegyesekkel győzték le a kiscsapatot.

Xisco Munoz várhatóan változtat, pályára küldi majd Reece Jamest, aki persze nem ugyanaz a Reece James, akit ismerünk.

Ciaran Brennan sérült, Mallik Wilks erőnléte még nem az igazi, várhatóan ő sem fog pályára lépni.

A várható kezdőcsapat:

Dawson – James, Bernard, Ihiekwe, Famewo – Vaulks, Paterson – Delgado, Bannan, Windass – Gregory

Tippelde

Nem annyira könnyű meccs, hiába gondolják sokkal esélyesebbnek a hazaiakat, azért csak két vereséggel indítottak, ami egy csapatot megfoghat. Egyelőre nem látom azt az erőt, amit tavaly többször is. Persze ettől még őket tartom esélyesnek.

Tippjeink a következők:

1.: Hull City győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Köss egy fogadást a Rabona irodájánál, ha a csapatod két góllal vezet, tiéd a győzelem!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső