Huddersfield – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
Huddersfield
Teljesítmény:
N D V D V
  • The John Smith's Stadium
  • április 01. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
N D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mint tudjátok, gyengém az angol másodosztály, nem meglepő, hogy a tegnapi után ma is jelentkezünk innen mérkőzésekkel. Szám szerint kettővel. Hoztam egy könnyebbnek tűnő meccset, illetve egy nehezebbet.

A Huddersfield – Middlesbrough tűnik könnyűnek, ám ebben a ligában nagyon könnyű megtéveszteni az egyszeri játékost. A sportfogadás gyakorlottabb játékosai tudják, itt bármi megtörténhet, még az is, hogy a kiesőjelölt legyőzze a feljutásra hajtót.

A Huddersfield az előbbi, a Middlesbrough az utóbbi. Mindkettejüknek nagyon kellenek a pontok, a Boro még akár egyenes ágon is feljuthat, a Huddersfield pedig még akár bent is maradhat. Elképesztő meccsek lesznek az utolsó pár fordulóban.

A bukmékereknél a vendégsiker garantált. A Powbetnél 5.00 a hazai siker, 1.70 a vendég, 3.60 a döntetlen.

Huddersfield

Neil Warnock talán a nem rövid karrierje legnehezebb munkáját vállalta el, amikor a Huddersfield edzője lett. Nem elég, hogy egy mentálisan szétesett brigádot kell benntartania, nem elég, hogy az elődök ehhez sokat nem tettek hozzá, ráadásként még a fél keret sérült is. Hamarosan fel fogom sorolni, kik nem játszhatnak. Nem lesz rövid lista.

Ennek ellenére a Huddersfield küzd, mint egy gladiátor. Minden nehézség ellenére az esélyük a bennmaradás kivívására megvan, ez pedig nagyban köszönhető a szünet előtt aratott győzelemnek, amit a Millwall ellen arattak. Nem sokan győznek ebben a stadionban, valahogy mégis sikerült a csapatnak, Danny Ward gólja döntött.

A bentmaradás négy pontra, ott van most a Cardiff, ám ők eggyel kevesebb meccset játszottak, mint a Huddersfield.

Mérföldekkel több pontot szerzett hazai környezetben a csapat, 6-5-8-cal állnak most, ami nem tűnik rossznak, mégis az ötödik legkevesebb a Championshipben.

Ígértem nektek sérülteket, tessék, ők nem játszhatnak a következő találkozón: Jaheim Headley, Oliver Turton, Duane Holmes, Kieran Phillips, Lee Nicholls, Faustino Anjorin, Nakayama Yuta, Scott High, valamint Martyn Waghorn és Anthony Knockaert játéka sem biztos. Azonban a hírek szerint jó esély mutatkozik arra, hogy legalább a keretben ott legyenek.

A várható kezdőcsapat:

Vaclik – Pearson, Lees, Helik, Ruffels – Hogg, Edmonds-Green – Koroma, Rudoni, Jackson – Ward

Egymás elleni meccsek:

A Boro októberben fogadta a Huddersfield együttesét, meglepetésre nem tudták legyőzni az akkor már jócskán kiesőhelyen levő együttest. Előtte pedig felemás eredményeket értek el ellenük, volt, hogy nyertek, volt, hogy kikaptak. Az igazsághoz tartozik, hogy történelme egyik leggyengébb idényét produkálja a Huddersfield, korábban általában az élbolyhoz tartoztak, feljutásra is megvolt az esélyük, sőt volt, hogy ez össze is jött nekik…

A Huddersfield otthonában fölényben a vendégek, háromszor nyertek ők, egyszer a hazaiak, egyszer pedig ikszeltek.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.22.Championship
middlesbrough
0:0
huddersfield
Championship
2022.04.18.Championship
middlesbrough
0:2
huddersfield
Championship
2021.11.27.Championship
huddersfield
1:2
middlesbrough
Championship
2021.02.16.Championship
middlesbrough
2:1
huddersfield
Championship
2020.11.28.Championship
huddersfield
3:2
middlesbrough
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

Érdekes lenne tudni, mi lett volna, ha a szezont nem Chris Wilderrel, hanem Michael Carrickkel kezdi meg a Middlesbrough. Lehet, hogy most nagy küzdelem lenne köztük és a Burnley között a bajnoki címért. Lehet, hogy semmi nem változott volna.

Az biztos, hogy a csapat megérdemelné a feljutást, de ezzel nincsenek egyedül. A végén valakik szomorúak lesznek, és semmi garanciát nem tudok arra mondani, hogy nem lesz közöttük a Boro. Hiába szerepelnek jól, a rájátszás mindig lutri. De mi van, ha nem a rájátszásba kerülnek? Ha megelőzik a Sheffield Unitedot? Erre hajtanak most, a hátrányuk három pont McBurnie-ékkel szemben, és ezt igyekeznek lenullázni a hétvégén.

Ehhez kell a győzelem, és papíron ennél könnyebb meccsük nem lesz már az idei szezonban.

Idegenben 9-1-9 a mérlegük, az utolsó öt meccsükből hármat megnyertek, kettőt elveszítettek.

A következő találkozón Matt Clarke biztosan nem szerepelhet, illetve vannak kétségek afelől, hogy a kölcsönkapott Cameron Archer vállalhatja-e a játékot. Egyelőre úgy néz ki, talán igen, de a kezdőbe nem feltétlenül fog bekerülni.

A várható kezdőcsapat:

Steffen – Smith, McNair, Lenihan, Giles – Howson, Hackney – McGree, Akpom, Ramsey – Forss

Tippelde

Nagy küzdő a Huddersfield, ám attól azért messze járnak, hogy tartalékosan felvegyék a versenyt a Middlesbrough csapatával. A vendégek számára a győzelem kötelező, akkor is, ha Archer nem lesz ott a csapatban.

És szerintünk is kötelező a siker, meg is tippeljük őket.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.74 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.76 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső