West Brom – Millwall: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
West Brom
Teljesítmény:
D N N V N
  • The Hawthorns
  • április 01. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Millwall
Teljesítmény:
V N N V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előző tippben mondtam, hogy egy könnyebb meg egy nehezebb meccset hoztam mára az angol másodosztályból. Ez a nehezebb, a West Brom – Millwall mérkőzés. Két hektikusan, de összességében jól szereplő csapatról beszélünk, akiknek egyértelmű célja a feljutás. A Millwall jelenleg jobban áll, de ez olyan hamar megváltozhat, hogy csak na. Hiszen a feljutásra vágyó csapatok sokan vannak, nagyon sűrű a mezőny, egy forduló elég lehet, hogy a feje tetejére állítson mindent.

Amennyiben a Millwall megint bukik, szinte fix, hogy lecsúsznak a rájátszást érő helyek egyikéről, míg a WBA egy győzelem esetén sem léphet oda.

A forma talán inkább a hazaiak mellett, arról nem is beszélve, hogy az oroszlánok idegenben azért nem olyan erősek, mint otthon.

Ezek alapján nem is meglepő, hogy az online sportfogadás szakértői hazai sikert várnak. 1.85 a Librabetnél a WBA-győzelem, 4.20 a Millwall sikere, 3.50 a döntetlen.

West Brom

Ha pár hónappal ezelőtt megkérdezi valaki, szerintem ki lesz a harmadik feljutó a Burnley és a Sheffield United mellett, én kapásból a West Bromot mondtam volna. Most már nem csak abban nem vagyok biztos, hogy a WBA feljut, abban sem, hogy a Sheffield ott lesz a PL-ben.

Ennyire gyorsan változik a helyzet a világ hatodik legerősebb bajnokságában. A WBA-nak volt egy gyengébb periódusa, amikor váratlan helyeken szenvedtek vereséget, ez elég is volt, hogy minden addig felépített tervük – majdnem – dugába dőljön.

Carlos Corberán együttese most a kilencedik helyen van, tehát nincs rájátszást érő helyen. Lemaradásuk mostani ellenfelükhöz képest öt pont, tehát, ha le is győzik őket, nem tudnak előzni. Maximum a Norwich és a Coventry elé kerülhetnek.

Teszem hozzá, őket hamarosan megelőzhetik, egymeccses lemaradásban vannak. De több hiba nem fér bele.

Hazai pályán fogadják a Millwallt, ahol a legtöbb csapat nyeretlenül távozik. Mérlegük 10-5-4, és jó formában vannak, az utolsó öt meccsükből négyet megnyertek.

Utoljára azonban megint sikerült pontot bukniuk, a kiesőjelölt Cardiff otthonában játszottak 1-1-et. A góljukat Daryl Dike szerezte.

Öten vannak azok, akik kihagyják a találkozót sérülés miatt: Karlan Grant, Grady Diangana, Alex Palmer, Matt Phillips és Kyle Bartley.

A várható kezdőcsapat:

Griffiths – Ajayi, O’Shea, Pieters – Albrighton, Molumby, Yokuslu, Townsend – Swift – Wallace, Dike

Egymás elleni meccsek:

A West Brom és a Millwall nem minden esetben szedik szét egymást, sokszor esik kevés gól a meccseiken. Ősszel mondjuk 2-1 lett az eredmény, méghozzá a Millwallnak.

A legutóbbi öt mérkőzésből hármat nyert meg a Millwall, egyszer a WBA volt jobb, illetve volt egy döntetlenjük. A The Hawthornsban – ismételten öt meccset nézve – minimálisan a West Brom felé billen a mérleg nyelve, kétszer nyertek ők, két döntetlen és egy vereség mellett.

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.22.Championship
millwall
2:1
west brom
Championship
2022.01.29.Championship
millwall
2:0
west brom
Championship
2021.09.11.Championship
west brom
1:1
millwall
Championship
2020.02.09.Championship
millwall
0:2
west brom
Championship
2019.08.13.Angol Ligakupa
west brom
1:2
millwall
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Millwall

Lehet, most páran meg fognak rám haragudni, de én nagyon drukkolok a Millwall együttesének. Nem azt mondom, hogy azt szeretném, ha ők jutnának fel, csak azt, hogy legalább megmaradjon az esélyük. Hogy ott legyenek a play-offban. Megérdemelnék.

Gary Rowett együttese ebben az évben szintet lépett, már nem egy egyszerű középcsapat ők, hanem a feljutás esélyesei. Jelen állás szerint ott lesznek a rájátszásban, de egyetlen hiba elég, hogy a Norwich – Coventry kettős beérje őket.

Nagyon nem jött jókor a szünet előtt elszenvedett vereség, hazai pályán kaptak ki a Huddersfieldtől, és erre senki nem számított. Emiatt előzött a Blackburn, immáron ők az ötödikek.

További probléma, hogy a következő találkozót egy hasonló erőt képviselő (vagy erősebb) csapat ellen vívják, méghozzá idegenben, ahol nem megy nekik. Vagy nem annyira, mint otthon: 25 pontot szereztek, 7-szer nyertek, 4-szer ikszeltek, 8-szor kaptak ki.

Olyan igazán komoly sérültjük nincs, bár jó lenne, ha Callum Styles pályán lehetne, ő több poszton is bevethető. Mellette Tyler Burey, Mason Bennett és Billy Mitchell nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Bialkowski – McNamara, Cresswell, Cooper, Wallace – Shackleton, Saville – Honeyman, Flemming, Voglsammer – Bradshaw

Tippelde

A két kezdőt elnézve, én nem csodálkozom, hogy a Millwall előbbre van. Ám ez nem jelenti azt, hogy ott is marad. A WBA képes ugyan a hibára, ezt többször is láthattuk, ám ennek a mérkőzésnek mégis ők az esélyesei, hiába gondolom én azt, amit.

Amiben bízhatunk, hogy a csapatok nem fogják a véletlenre bízni a meccset, és ha nem is esnek egymásnak, támadó futballt fognak bemutatni. Mert a mi tippünk az lesz, hogy mindkét fél gólt fog majd szerezni a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.02 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső