Mallorca – Osasuna: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
Mallorca
Teljesítmény:
V D V V N
  • Visit Mallorca Estadi
  • Március 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Osasuna
Teljesítmény:
V V D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor még egy kis spanyol foci, mielőtt rátérünk a napunk igazi főszereplőire, az angolokra. Péntek este rendezik meg a Mallorca – Osasuna mérkőzést, amely az online sportfogadás szerelmeseinek fel fogja adni a leckét. És nekünk is.

Két középcsapatról van szó, akik egyáltalán nincsenek formában mostanában. Közel vannak mindketten az abszolút bravúrhoz, az európai kupaszerepléshez. Pontosabban közel voltak, amíg nem kezdték el a fontos meccseiket elveszíteni. Mindenesetre a kieséstől tartaniuk nem kell várhatóan (szinte biztosan), felszabadultan, a céljukat a szemük előtt tartva futballozhatnak. A rövid távú cél az, hogy kilábaljanak ebből a kisebb gödörből, amibe kerültek.

A fogadóirodáknál a Mallorca az esélyesebb, a Greatwinnél 2.10-et fizetnek a szigetlakók diadalára. A döntetlen 3.00, a vendégsiker 3.90.

Mallorca

Ahogy fentebb mondtam, mindkét csapat gyengébben teljesít mostanában az elvártnál. A Mallorca egy fokkal gyengébben, ők már négy tétmérkőzés óta nyeretlenek. Pedig aztán vannak bravúrjaik, a közelmúltban 1-0-ra megverték a Real Madridot, majd nem sokkal utána 4-2-re a Villarrealt. Tudnak ők futballozni, valami mégsem smakkol most.

Az Espanyol ellen 2-1-re, az Elche ellen 1-0-ra, a Real Betis ellen szintén 1-0-ra kaptak ki, míg a Real Sociedad ellen legalább pontot tudtak szerezni. Nem nagyon megy a gólszerzés, ezen a négy meccsen csak kétszer talált be a csapat.

Ahogy mondtam, kiesési gondjaik már nem lesznek, de lassan a nemzetközi kupaszereplés miatt sem kell aggódniuk. Oké, nem is ez volt a cél, de ennyire közel ehhez biztosan bosszantó lehet, hogy lemaradnak.

A gárda most a 11. helyen áll 32 ponttal, előttük (a hatodik helyen) a Villarrealnak sikerült elhúznia, kettejük között immáron kilenc pont a különbség.

A Mallorca hazai pályán 6-3-4-gyel áll, eddig kifejezetten magabiztosak voltak, mostanában ez eltűnt.

Nagyon úgy néz ki, hogy Javier Aguirre az egyetlen edző a spanyol bajnokságban, akinek a sérülések miatt nem kell aggódnia. Ha minden igaz, a Betis ellen hiányzó Martin Valjent is visszatérhet, papíron a télen vásárolt Daniel Luna is felépült, és bemutatkozhat az új csapatában.

A várható kezdőcsapat:

Rajkovic – Maffeo, Valjent, Raillo, Nastasic, Costa – Ruiz de Galarreta, Baba Mohammed, Rodriguez – Muriqi, Lee

Egymás elleni meccsek:

Ősszel az Osasuna 1-0-ra tudott győzni, ez volt az utóbbi meccsek legkevesebb gólját hozó találkozó. Általában megkínálják egymást néhány találattal, voltak itt igazán kemény meccsek a múltban.

A legutóbbi öt találkozóból kettőt az Osasuna, egyet a Mallorca nyert meg, kétszer ikszeltek. A Mont Juixban (vagy Visit Mallorca Estadiban) a hazaiak vannak fölényben, ám ezek egy része még a másodosztályból való. Az élvonalban mostanság a hazaiak nem nyertek hazai pályán az Osasuna ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.14.La Liga
osasuna
1:0
mallorca
La Liga
2022.05.22.La Liga
osasuna
0:2
mallorca
La Liga
2021.09.26.La Liga
mallorca
2:3
osasuna
La Liga
2020.07.19.La Liga
osasuna
2:2
mallorca
La Liga
2019.10.31.La Liga
mallorca
2:2
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Osasuna

Szintén nem megy mostanában jól a pamplonaiaknak, akik… kicsit olyanok, mint a kullancs. Nehezen lehet lerázni őket, igazi, kellemetlen együttes. Lehet, nem volt jó hasonlat, nem állt szándékomban a hazai Osasuna-drukkereket megsérteni, pusztán arra akartam célozni, hogy a kedvenceik egy nagyon kellemetlen csapatot alkotnak, akiket nehéz legyőzni.

De most ez a csapat válságban van. Egyelőre kisebb válságban. Az utolsó három meccsüket nem nyerték meg, kétszer kikaptak, egyszer ikszeltek. A szünet előtt a Villarrealt fogadták hazai pályán, simán kaptak ki 3-0-ra.

Mindössze két ponttal vannak a Mallorca előtt, ez tehát a maga módján egy rangadó.

Idegenben 3-6-4-es mérlegük van, ami nem a legjobb, de nem is a legrosszabb.

Ellentétben a Mallorcával, az Osasunának lesznek hiányzói, Ruben Pena sérülés, Darko Brasanac eltiltás miatt nem játszhat. Utóbbi nagy érvágás.

A várható kezdőcsapat:

Fernández – Moreno, Hernandez, D. Garcia, Cruz – Oroz, Ibanez, Torro – Moncayola, K. Garcia, Avila

Tippelde

Szoros mérkőzés várható, gólok viszont nem igazán. A két csapat azonos képességű nagyjából, a pillanatnyi forma fog dönteni, illetve nüanszok.

Mi a két és fél gól alatti eredményt tippeljük a találkozóra.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.20 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.25 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.22 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső