Huddersfield – Nottingham Forest: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 26.
Huddersfield
Teljesítmény:
N D N N N
  • Wembley Stadium
  • Május 29. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Nottingham Forest
Teljesítmény:
D N D V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az angol másodosztály rájátszása is a fináléhoz ért. A Huddersfield – Nottingham Forest találkozón dől el, hogy melyikük csatlakozik a Fulhamhez és a Bournemouth-hoz, akik lényegében rajt-cél győzelmet arattak a Championshipben, nem igazán voltak kétségek, hogy ők lesznek az első és második helyen. Viszont nagy csata volt a 3-6. helyekért, még az utolsó fordulóban sem volt biztos, hogy kik indulhatnak. A döntőbe végül a harmadik és a negyedik helyezett került, valamilyen szinten ez így igazságos. Valóban kiemelkedik a Huddersfield és a Nottingham Forest, de csak egy hely van a PL-be vezető buszban.

Angliában nagy divatja van ezeknek a mérkőzéseknek, minden évben a Wembley Stadionban kerül megrendezésre, és minden esetben teltház előtt. Ez most sem lesz másképp, valódi futballhangulat, valóságos katlan várja majd a játékosokat. Érdekesség, hogy amúgy a harmad-, és negyedosztály play off-fináléjában sincs egyetlen szabad hely sem…

A fogadóirodák azt mondják, hogy a Nottingham Forest a favorit. Mi egyetértünk velük. De lehet, hogy mire a lap aljára érsz, már módosítjuk a véleményünket.

Huddersfield

A Huddersfield az egész Championship idényben nagyon megbízható teljesítményt nyújtott. Valahogy sosem szólt akkorát egy győzelmük, mint más csapatok esetében, végig csendben mentek előre, de a harmadik helynél csak akkor jutottak előrébb, amikor a Bournemouth négymeccses lemaradásban volt.

Reális esélyük sokáig nem volt az automatikus feljutásra, ám a bajnokság vége felé közeledve a Bournemouth elkezdte szórni a pontokat, a Huddersfield pedig egyre közelebb és közelebb zárkózott.

Ebből sem lett semmi, mert Scott Parkerék összeszedték magukat, és így végül hatpontos előnnyel zártak a Huddersfield előtt.

A gárda összesen 23 mérkőzést nyert meg, 13-szor ikszelt és csak 10-szer kapott ki, amivel dobogósok lettek ebben a rangsorban is.

Hazai pályán 13-6-4-gyel zártak, nagyon jól szerepeltek otthon, de azért az idegenbeli mérlegük sem volt olyan szembetűnően rossz.

A harmadik hely ugyebár nem jelent feljutást, ha azt jelentene, most nem írnám ezeket a sorokat. Elkezdődött a play-off, a Huddersfieldnek a hatodik helyen végző Lutont kellett kipipálnia, mely együttes valós veszélyt jelentett. Az elődöntő első meccsén 1-1-re végeztek a felek, az idegenbeli találkozón Danel Sinani talált a hálóba.

A visszavágó is szorosra sikeredett, egy cserejátékos, Jordan Rhodes a 82. percben döntötte el a találkozót.

A csapat formája nagyon jó, az utolsó tíz meccsükből hetet megnyertek, kétszer ikszeltek, és egyszer kaptak ki. Az a vereség márciusban volt, azóta veretlen az együttes.

A fontos játékosok bevethető állapotban vannak, a szokásosnak mondható hármas hiányzik, vagyis Alex Vallejo, Ryan Schofield és Matty Pearson.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Lees, Hogg, Colwill – Pipa, Holmes, Russell, O’Brien, Toffolo – Sinani, Ward

Egymás elleni meccsek:

A bukmékerek talán arra apellálnak, hogy a két együttes idén háromszor is már megmérkőzött, és kétszer a Nottingham győzött. Az őszi találkozót a Huddersfield otthonában játszották, a Nottingham 2-0-ra nyert (Nicholls öngóljával és Lewis Grabban találatával), majd az FA Kupában is diadalmaskodtak. Akkor hazai környezetben, Sam Surridge és Ryan Yates találataival győzték le mostani ellenfelüket. A vendégek részéről Tom Lees volt eredményes.

A decemberi összecsapásukon a Huddersfield bizonyult jobbnak, 1-0-ra győztek Duane Holmes találatával.

Változatos mérkőzéseket játszanak tehát, öt mérkőzés alapján a Huddersfield a jobb, hiszen ők háromszor nyertek, míg a Nottingham Forest kétszer.

A döntetlen nem igazán tartozik a kedvenceik közé, tíz mérkőzésre visszamenőleg nem ikszeltek egymással…

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.07.FA Kupa
nottingham
2:1
huddersfield
FA Kupa
2021.12.30.Championship
nottingham
0:1
huddersfield
Championship
2021.09.18.Championship
huddersfield
0:2
nottingham
Championship
2021.04.17.Championship
nottingham
0:2
huddersfield
Championship
2020.09.25.Championship
huddersfield
1:0
nottingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Nottingham Forest

Féltávnál nem hitte volna el senki, hogy a Nottingham most a feljutásért harcolhat. A gárda remek tavaszon van túl, de úgy összességében nem lehet panaszuk a teljes szezonra. A nagy múlttal rendelkező együttes, amely már hosszú évek óta poshad a másodosztályban, megint bekerült az újságok címlapjára, miután az FA Kupában két élvonalbeli együttest is megvertek. A harmadik is csak egy góllal volt jobb, ez a csapat pedig a későbbi győztes Liverpool volt.

A bajnokságban a negyedik helyen végeztek, a legvégére egy kicsit visszavett az együttes, miután nagyjából biztossá vált, hogy az automatikus feljutás nem lesz meg, és nagyon nem is csúszhatnak le a rájátszásról.

Az utolsó két meccsükön csak egy pontot szereztek, de a Hull City elleni utolsó meccsre már bőséggel rotált menedzserük.

Több olyan játékosa is van a csapatnak, akik mindenképp az élvonalban kötnek ki, akár feljut a Forest, akár nem. Brennan Johnson, Paul Zinckernagel vagy Brice Samba olyan kaliberű játékosok, akik megállják a helyüket a Premier League-ben is.

Ők a Sheffield United csapatával csaptak össze a play-off elődöntőjében, és a meccsnek volt visszhangja. Nem is az eredmény miatt, hanem azért, ami a meccs után történt.

Szóval a párbaj tizenegyesekkel dőlt el, a Blades nagyot harcolt, szerintünk ugyanúgy megérdemelték volna a döntőbe jutást. Johnson, Cafu, Cook nem hibázott, viszont Lolley igen. Viszont Samba két megfogott tizenegyest követően Morgan Gibbs-White tizijét is kiszedte, kezdődhetett az ünneplés. A szurkolók a pályára özönlöttek, ahol egy magáról megfeledkezett szurkoló felöklelte Billy Sharpot, az ellenfél játékosát. Sharp fejét össze kellett varrni, a szurkolót pedig eltiltották, sosem teheti be a lábát a Forest mérkőzéseire. Megérte?

Két sérült van a csapatban: Lewis Grabban és Max Lowe, mindketten beférnének a kezdőbe, ha egészségesek lennének…

A várható kezdőcsapat:

Samba – Worrall, Cook, McKenna – Spence, Yates, Garner, Colback – Zinckernagel – Johnson, Surridge

Tippelde

Valószínűleg az emberek jó része a Nottinghamnek szurkol, sokkal karakteresebb futballt mutattak be idén, a Huddersfield egy kicsit beleszürkült a mezőnybe. Mondom ezt úgy, hogy tök kiegyensúlyozottak voltak, és hát azt a harmadik helyet sem csak úgy kapták meg.

Háromból kétszer győzött a Forest, a legfontosabb mérkőzés viszont hátra van. A Huddersfield mostanában nem zárt le úgy meccset, hogy ne talált volna a hálóba, ugyanezt elmondhatja magáról a Nottingham is.

Mi úgy hisszük, ezúttal is lesznek gólok, legalább egy mindkét oldalon. Benne van a pakliban a hosszabbítás is, ahol aztán már bármilyen eredmény születhet… Maradjunk annál, hogy mindkét csapat gólt szerez.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.97 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.96 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.96 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső