New England Revolution– Philadelphia Union: Fogadási Tippek és MLS Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 26.
New England Revolution
Teljesítmény:
V N D N D
  • Május 29. 01:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Philadelphia Union
Teljesítmény:
N D D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy mondtam, egy meccs erejéig benézünk az USA-ba is. Gondolkoztunk, melyik meccset válasszuk ki, és végül úgy döntöttünk, hogy egy olyat, aminek van magyar résztvevője. Így esett a választás a New England Revolution – Philadelphia Union találkozóra, a vendégeknél minden bizonnyal ott lesz a pályán Gazdag Dániel, a Budapest Honvéd egykori játékosa. Akinek nagyon jól megy Amerikában, a szurkolók, a vezetőség, az edzői stáb és a társak is nagyon meg vannak vele elégedve, arról nem beszélve, hogy ő is élvezi láthatóan a futballt.

A meccsnek úgy mehetnek neki a vendégek, hogy kipihentebbek, az éjjel ugyanis a New England a US Open Cup nyolcaddöntőjében szerepelt, ráadásul hosszabbításra kerütl sor a New York City elleni találkozón.

Annak ellenére, hogy a Nyugati Konferenciát a Philadelphia vezeti, a fogadóirodák nem őket tartják esélyesnek, hanem a Revolutiont. Ezért lehetnek jók az MLS-meccsek, nagyon jó oddsok vannak. Nekünk csak meg kell találnunk a helyes választ a kérdésre: Nyerhetnek-e a vendégek, vagy a bukiknak van igaza?

New England Revolution

A Philadelphia Union már az előző körben kiesett a US Open Cupból, most csatlakozott hozzájuk a New England Revolution is. Az éjjel játszottak a tavalyi bajnok New York Cityvel, mi azt gondoltuk, hogy a gólzápor vár ránk. Ennél nagyobbat nem is tévedhettünk volna, ugyanis a 90 perc alatt nem született gól. A csapat végül hosszabbításban kapott ki 1-0-ra, ezzel pedig a legjobb 16 között estek ki.

Maradt a bajnokság, az alapszakasz, amit illene minél jobban zárni. Tavaly toronymagasan győztek a Keleti Konferenciában, a második helyezett Phillyvel szemben 19 pont volt az előnyük.

Idén már nem eszik olyan forrón a kását, a csapat a 9. helyről várja a folytatást, négyszer nyertek, háromszor ikszeltek és már ötször kikaptak. Biztató lehet, hogy négy bajnoki meccs óta veretlenek, ez idő alatt kétszer nyertek és kétszer ikszeltek.

Legutóbbi bajnoki mérkőzésüket a Cincinnati otthonában játszották, Lletget, Buksa és McNamara voltak eredményesek.

Érdemes figyelni egyébként Adam Buksát és Gustavo Bou-t, tavaly ketten együtt 31 gólt rúgtak…

Hazai pályán három győzelmük van, egyszer ikszeltek és kétszer kaptak ki. Gólszerzés terén nem nyújtanak kiemelkedőt, hat meccsen kilencszer találtak be… Bruce Arenának nincs sérültje, sem pedig eltiltottja, a legjobb csapatával állhat ki a rangadóra.

A várható kezdőcsapat:

Turner – Bye, Farrell, González, Jones – Polster, McNamara – Lletget, Gil, Rivera – Buksa

Egymás elleni meccsek:

Idén még nem találkozott egymással ez a két együttes, de tavaly háromszor is. A Philadelphia nem tudott nyerni ezen találkozókon, kétszer a New England győzött, egy meccs pedig döntetlen lett. Ez már csak azért is érdekes, mert a Keleti Konferenciát tavaly a New England nyerte, második lett a Union, de nagyon le voltak maradva Buksáék mögött.

Az elmúlt öt alkalomból hármat a New England nyert meg, döntetlen eredmény egyszer született, a Philadelphiának 2020 novemberében sikerült nyernie.

A NE Revolution otthonában kicsit más a helyzet: Egyszer nyertek ők, kétszer a Philadelphia, két meccsükön nem született döntés…

A teljes mérlegüket nézve háromszor csak az egyik csapat talált be, és érdekesség, hogy két és fél gólnál több egyszer volt csak a meccseiken.

Előző 5 meccs eredménye
2021.09.04.MLS
philadelphia
0:1
ne revolution
MLS
2021.08.09.MLS
ne revolution
2:1
philadelphia
MLS
2021.05.13.MLS
philadelphia
1:1
ne revolution
MLS
2020.11.25.MLS
philadelphia
0:2
ne revolution
MLS
2020.11.08.MLS
philadelphia
2:0
ne revolution
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Philadelphia Union

Nem a Philadelphiáról szóltak az elmúlt hetek az USA-ban, ha mégis, akkor sem pozitív híreket olvashattak az emberek róluk. Nagyon hosszú nyeretlenségi sorozatban voltak, miután április közepén kikaptak a Torontotól, jött még hozzá hat nyeretlen meccs. Ezek többsége döntetlen volt, a Montreal, a Nashville, a LAFC a New York Red Bulls ellen is csak ikszelni tudtak. A kupából viszont kiestek, Kaká egykori együttese, az Orlando City verte meg őket 2-1-re.

Ennek szakadt vége nemrég, amikor a Portland Timbers otthonában 2-0-ra nyertek. Az első gólt ráadásul Gazdag Dániel szerezte, akinek ez már a hetedik találata volt a 13. bajnoki meccsén. Nagyon hamar megtalálta a helyét a csapatban, látszik, hogy bíznak is benne, és tényleg, több olyan nyilatkozatot vagy hozzászólást lehet olvasni, ami arról szól, mekkora dolog volt az ő megszerzése.

A Timbers elleni második gólt egyébként Sergio Santos rúgta.

A Union vezeti a Keleti Konferenciát, még a nagy nyeretlenségi sorozatuk ellenére is. Hat győzelmük mellett hat döntetlenjük van, viszont mindössze csak egyszer, a Toronto ellen kaptak ki.

Idegenbeli mutatóik a jobbak közé tartoznak, háromszor nyertek, kétszer ikszeltek és egy vereségük van.

Mikael Uhre továbbra is sérült a hírek szerint, más problémája viszont nincs Jim Curtin mesternek.

A várható kezdőcsapat:

Blake – Harriel, Glesnes, Elliott, Wagner – Bedoya, Martinez, Flach – Gazdag – Carranza, Santos

Tippelde

Nem könnyű három nap alatt kipihenni egy kupameccset, ami meg még hosszabbításba is torkollott. A New England ebből a szempontból hátrányban van, a Philadelphiának viszont jót tett a pihenés, plusz a Portland elleni siker.

Bár a bukik szerint a NE esélyesebb, szerintünk ez nem feltétlenül fedi a valóságot. Gólokat várunk a csapatoktól, valamint úgy hisszük, hogy a Union győzni fog. Talán ismét Gazdag Dániel segítségével.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 3.30 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 3.33 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 3.33 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső