Tromsö – Lilleström: Fogadási Tippek és Eliteserien Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 május 26.
Tromsö
Teljesítmény:
D N D N D
  • Május 29. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Lilleström
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A Tromsö a tegnapi napon végül pihent, nem rendezték meg a Kristiansund elleni mérkőzésüket, mivel az ellenfél teljes kerete – a játékosoktól az edzőkig bezárólag – betegség miatt nem tudott részt venni az összecsapáson. Maga a Kristiansund edzője nyilatkozta, hogy egyszerűen nincs lehetősége tizenegy játékost a pályára küldeni. A norvég szövetség belement a halasztásba, így a Tromsö kipihentebben fogadhatja az élen álló Lilleström együttesét.

Akik folytatták tegnap a jó sorozatukat, ahogy arra mi is számítottunk. A Viking pontvesztése miatt most már egyedül vezetik a tabellát, a címvédőhöz képest pedig már nyolc pont az előnyük. Mi első blikkre azt mondanánk, ők a favoritok, ám a bukmékerek máshogy gondolják. Szerintük a Tromsö nyerhet otthon az éllovas ellen. Ezt pedig nem csak úgy hasraütésszerűen állítják.

Szóval most jól belenézünk a Tromsö – Lilleström mérkőzésbe, és megpróbáljuk kitalálni, hogy mi lenne a helyes tipp…

Tromsö

Gyakorlatilag most simán bemásolhatnám azt, amit a Tromsöről legutóbb írtam, hiszen azóta nem történt velük semmi újdonság. Van egy kis extra pihenőjük, és kész, nagyjából összefoglaltam az elmúlt hetüket.

De hát az nem lenne túl fair, szóval álljon itt, hogyan is szerepelt a Tromsö eddig a ligában. Nem annyira jól, így röviden összefoglalva. A középmezőnyben foglalnak helyet, két győzelmük van, két vereségük és maradék négy meccsükből döntetlen eredmény született.

Négy mérkőzés óta nem szenvedtek vereséget, és ezen találkozókon olyan csapatokkal meccseltek, mint a Bodö/Glimt vagy a Viking, akiket lehet a bajnoki cím nagy esélyeseinek nevezni.

Tíz gólt szereztek és tizenhármat kaptak, és a hazai környezet sem segített a gólkülönbségükön, ott 6:7-tel állnak. Két meccsüket nyerték, egyszer ikszeltek és egyszer kikaptak.

Utolsó meccsükön Oskar Opsahl és Jesper Robertsen sérülés miatt nem vehetett részt, elviekben már mindketten egészségesek.

A várható kezdőcsapat:

Haugaard – Oyvann, Psyche, Gundersen – Vesterlund Nielsen, S. Opsahl, Jenssen, Kitolano, Nilsen – Ebiye, Mikkelsen

Egymás elleni meccsek:

Február hónap utolsó napjaiban egy barátságos mérkőzés keretein belül meccseltek egymással utoljára. Ott nem született döntés, a Lilleström otthonában rendezett meccs 1-1-es döntetlennel végződött, Ibrahimaj és Oyvann találtak a hálóba.

A tavalyi szezonban egyszer-egyszer nyert ez a két csapat, mindkét alkalommal az a gárda győzött, amelyik idegenben volt.

Júniusban a Lilleström 2-1-re nyert a Tromsö otthonában, három hónappal később a Tromsö lekopírozta a júniusi meccset.

2020-ban a két gárda még a másodosztályban vitézkedett, végül aztán együtt jutottak fel. Nagy csatát vívtak, ám a végét elszúrta a Lilleström, és végül a Tromsö hatpontos előnnyel lett bajnok előttük. Azokon a meccseken viszont a Lilleström hibátlan maradt, gólt sem kapott a Tromsötől…

Elnézve a tabellát, rejtély, miért tartják ennyire esélyesnek a Tromsö együttesét. Hamarosan részletesen olvashattok a Lilleström teljesítményéről, ami azért elég meggyőző eddig…

Előző 5 meccs eredménye
2022.02.25.Barátságos Mérkőzés
lilleström
1:1
tromsö
Barátságos Mérkőzés
2021.09.25.Eliteserien
lilleström
1:2
tromsö
Eliteserien
2021.06.20.Eliteserien
tromsö
1:2
lilleström
Eliteserien
2020.11.01.OBOS Ligaen
lilleström
3:0
tromsö
OBOS Ligaen
2020.09.15.OBOS Ligaen
tromsö
0:1
lilleström
OBOS Ligaen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Lilleström

Hazai rohamokkal kezdődött a Valerenga elleni összecsapás, ahol mi a Lilleström győzelmét tippeltük. A sárga-feketék nagyon mentek előre az egész első félidőben, ám a kapu előtt nem voltak annyira magabiztosak, mint kellett volna. Így a Valerenga megúszta az első félidőt, miközben ők egyáltalán semmiféle veszélyt nem jelentettek a hazaiak kapujára.

Telt és múlt az idő, de a gól nem akart megszületni. Egyre feszültebbé vált a közönség, de hajtották előre a kedvenceiket, aminek végül – nehezen, de – meglett az eredménye. A 63. percben Tom Petterson Ibrahimaj szögletét bólintotta a kapuba, majd a hajrában Dragsnes fantaszikusan szép mozdulatát követően Esper Björnsen Garnas talált be egy lépésről az üres kapuba.

A Valerengának hízelgő ez az eredmény.

A Lilleström maradt az élen, hét győzelmük van és két döntetlenjük, egyszer sem kaptak még ki az idényben. Mivel a Viking ikszelni tudott csak a Ham-Kam ellen, ezért meglógtak előlük, immáron egyedül vezetik az Eliteserient, előnyük két pont.

Otthon igazán erősek, ott ötből ötöt nyertek, idegenben kétszer is pontot raboltak ellenük, a Ham-Kammal és a Bodövel ikszeltek, miközben verték a Moldét és a Sandefjordot.

Pal André Helland nem játszhat, mindenki más játékra kész.

A várható kezdőcsapat:

Christiansen – Garnas, Ogbu, Pettersson – Smidesang, Knudsen, Matthew, Dragsnes – Ibrahimaj, Asen – Adams

Tippelde

A bukik úgy hiszik, a Tromsö otthon elkaphatja a Lilleströmöt. Mi ebben azért nem vagyunk biztosak. Nagy lendületben vannak a vendégek, még senki sem tudta őket megállítani. Igaz, idegenben nem olyan erősek, mint otthon.

Lehet, hogy ez a hétközi pihenő inkább rossz hatással volt a Tromsö játékosaira, míg a Lilleström játékban van. Véleményünk szerint ez is azon helyzetek közé tartozik, amikor nem kell hinni az oddsoknak. Ugyanis szerintünk nyerni fog a Lilleström.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 3.00 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 3.00 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 3.00 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső