Hull City – Luton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 16.
Hull City
Teljesítmény:
V V V V N
  • KCOM Stadium
  • Július 18. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Luton
Teljesítmény:
D N D V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Óriási lehetőség előtt áll a Luton Town csapata. Szombaton, az EFL Championship 45., azaz utolsó előtti fordulójában egy győzelemmel végre a piros vonal fölé kerülhet, amire emberemlékezet óta nem volt példa. Ehhez nem kell mást tennie, mint legyőzni a Hull Cityt, akik szintúgy kiesőhelyen állnak jelen pillanatban. A Hull játékosai valószínűleg teljesen padlón vannak, miután az előző mérkőzésükön finoman szólva is szörnyűre sikeredett. Biztosan van ennél durvább jelző, de ez is jól jellemezi a Hull City meccsén történteket. Balogh Norbert korábbai csapata ugyanis egyetlen félidő alatt 7 (hét) gólt kapott az előző körben. És nem egy kifejezett élcsapattól… Nem, a Wigantől, akik a középmezőny tagjai.

Ebből a pofonból nehéz lesz felkelni. Ha egyáltalán sikerül ebben a szezonban.

Szóval ezt a mentális instabilitást akarjuk mi most meglovagolni, amikor a Hull – Luton mérkőzésre fogadunk.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Wigan – Hull City

Kicsit már levetítettem a meccs előzetesét és valóban, mi mást lehet elmondani egy olyan meccsről, ahol már az első félidő után hét góllal vezet az ellenfél? Többek között ezt, és azt is, hogy jöttek össze a gólok.

Körülbelül 11-12 éves korom óta nézek focit, de nem igazán emlékszem olyan meccsre, ami ennyire hasonló volt ehhez. Na jó, talán az a bizonyos Holland – Magyar meccs. Még a lelkem is belesajdult, ahogy eszembe jutott.

120 másodperc, ennyi kellett az első Wigan gólhoz, Naismith közelről fejelt a kapuba egy beadás után. Aztán egy jó ideig semmi, a következő gólra a 27. percben került sor, ekkor Moore az ötös sarkáról lőtte ki a hosszú alsót.

32. perc: Lowe passzolt Dowellhez, aki átvette a labdát, igazított rajta egyet és megszerezte a Wigan harmadik gólját.

Hogy mikor mondtak le erről a meccsről a vendégek játékosai, azt nem tudni, de teljesen úgy tűnt, mint egy edzőmeccs egy élvonalbeli és egy amatőr csapat között.

Maradt még puskapor az első félidőben, így jött még négy gól a félidei hármas sípszóig: Moore és Dowell megszerezték második góljukat, az eddig gólpasszokat osztogató Lowe is betalált, valamint Williams a hosszabbítás alatt.

A fordulást követően visszavett a Wigan, de Dowell azért megrúgta harmadik gólját. Így alakult ki a 8-0-s végeredmény.

Ez volt a Championship legnagyobb arányú győzelme, anno a Bournemouth – Birmingham is ugyanilyen eredménnyel végződött még 2014-ben.

És ha a Wigantől nem vonnak le 13 pontot, most készülhetnének a rájátszásra. Így viszont marad a középmezőny, míg a Hull City leginkább a League One-ra készülhet a következő szezontól.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.21.EFL Championship
luton
0:3
hull city
EFL Championship
2007.03.13.EFL Championship
luton
1:2
hull city
EFL Championship
2006.10.17.EFL Championship
hull city
0:0
luton
EFL Championship
2006.02.04.EFL Championship
luton
2:3
hull city
EFL Championship
2005.09.17.EFL Championship
hull city
0:1
luton
EFL Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Luton – QPR

A Luton Town régóta szerepel a kiesőzónában, az újrakezdés óta viszont jobb formát mutatnak. A többi csapat gyenge szereplése és az ő formajavulásuk is közrejátszik abban, hogy egy győzelemmel végre úgy fejezzék be a fordulót, hogy nincsenek League One-t érő helyen.

Idáig egyetlen vereségük van (pont azon a meccsen, amit én hazai győzelemnek gondoltam, tipikus…), azt a Reading ellen szenvedték el, egyébként gyűjtögetik a pontokat. Nem játszanak látványosan, de legalább valamelyest eredményesen.

A QPR ellen is ez volt a recept: A vendégek támadtak, Sluga eszén viszont nem tudtak túljárni, vagyis csak egyszer tudtak túljárni.

A Luton szerzett vezetést az első félidőben, a 20. percben Collins gurított be egy tizenegyest, amit Bree buktatásáért ítélt meg Martin játékvezető.

A forgatókönyv a szokásos volt: Az ellenfél támad, a Luton próbálja kihasználni kevés adódó lehetőségei egyikét, keveset van náluk a labda, többnyire védekeznek.

Ez itt is működött, egészen a 65. percig, ekkor egy alapvonalról visszagurított labdára Ball érkezett és az elvetődő Sluga helyére passzolta a labdát.

Azért még akadtak lehetőségei a hazaiaknak is, pontosabban egy nagy lehetősége, de Sluga mellett Lumley is jól végezte a dolgát.

Az egy pont nem rossz, de a Hull ellen nem lesz elég.

Összefoglalás

Fel lehet-e kelni a padlóról egy nyolcas után? Ez itt a nagy kérdés. A Hull helyzete szinte már reménytelen, ez a meccs gyakorlatilag a bentmaradásukról szól. Az utolsó fordulóban a Cardiffhoz látogatnak, ott kinéz egy újabb vereség, szóval most vagy soha.

Inkább soha, mert kétlem, hogy egy ilyen verésből fel lehet kelni azonnal. És bár a Lutonra nem lehet azt mondani, hogy kifejezetten jó csapat, mégis a véghajrában olyan csapatok ellen szereztek pontokat, mint a Preston, a Swansea vagy az éllovas Leeds.

Van mit törlesztenie a vendégeknek, hiszen ősszel a Hull nagyon simán nyert a Kenilworth Roadon, 3-0 lett a végeredmény.

Még egy adalék: A Hull szerepel a Championship csapatai közül a legrosszabbul, odahaza csak hétszer hagyták el győztesen a pályát, 12-szer vereséget szenvedtek.

Oké, a Luton sem lehet büszke saját teljesítményére, ami az idegenbeli meccseket illeti.

Tudásbeli különbség kétlem, hogy van a két csapat között, azonban a mentális erő most inkább a Lutonnál van. A Hull padlón, ezt pedig könnyen kihasználhatják Collinsék.

Remek az odds, de ha nem hiszed, hogy nyerhet a Luton, akkor B-tervként az Under 2,5 is jó lehet. Mégis most „nagyobb vadat” akarok, és a Luton győzelmére teszem a pénzem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső