Ipswich – Middlesbrough: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2024.04.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 12.
Ipswich
Teljesítmény:
D V N N N
  • Portman Road
  • április 13. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Middlesbrough
Teljesítmény:
D N N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyre élesedik a küzdelem az angol másodosztályban. Már csak négy forduló van hátra és kiderül, melyik két csapat kerül fel automatikusan az élvonalba, kik esnek ki (bár egy csapatról már tudunk), és kik lesznek azok, akik rájátszás útján harcolhatják ki a Premier League-et. Előbbi csoportba szeretne tartozni a harmadosztályból érkező Ipswich, utóbbiba a Middlesbrough.

A bajnoki címért folytatott küzdelem hihetetlenül izgalmas és fordulatos, három csapatnak is van esélye arra, hogy megszerezze a trófeát. Az Ipswich mostanság hibázgat, egy újabb végérvényesen a bajnoki címbe kerülhet.

Michael Carrick együttese pedig csak egy őrületes hajrával érhet oda a legjobb hat közé.

Jöjjön az Ipswich – Middlesbrough találkozó!

Ipswich

A végén fog megtorpanni az Ipswich? Hát, ha most kéne megmondanom, akkor azt mondanám: igen. Az újonc négy fordulóra van attól, hogy automatikusan feljusson, és tartom azt, ha rájátszásra kerül sor, a Tractor Boys marad itt, a másodosztályban.

Látszik rajtuk a fáradtság, látszik rajtuk a keret szűkössége. Nincs túl sok olyan játékosuk, akiket a legjobbak kiesése esetén be tudnak vetni, de az akaratukkal, a szívükkel és lelkükkel kompenzálják ezt. Ezért jutottak el idáig.

Az utolsó két forduló azonban nem úgy sült el, ahogy azt ők szerették volna. A hétvégén, illetve a hét közben is voltak bajnoki meccsek, előbbit a Norwich ellen elveszítették, utóbbin pedig csak egy döntetlent hoztak össze, a Watforddal nem bírtak el, holott a lódarazsak mostanában nem a nagy erejük miatt kerültek a figyelem középpontjába.

Egy a szerencséje Kieran McKenna csapatának: Hogy a riválisok is botlottak. Kikapott az élen álló Leicester, ikszelt a mögöttük levő Leeds United.

Több hiba nem fér bele, és most egy kifejezetten erős ellenfél érkezik a Portman Roadra. A jó hír, hogy itt az Ipswich a második legerősebb: tizenöt győzelem mellett egyszer kaptak ki, öt döntetlenjük van.

További jó hír, hogy sérült továbbra sincs, még a legutóbb kényszerből lecserélt Edmundsson is a keretben lehet.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Clarke, Woolfenden, Burgess, Davis – Morsy, Taylor – Jackson, Hutchinson, Broadhead – Moore

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.09.Championship
middlesbrough
0:2
ipswich
Championship
2018.12.29.Championship
middlesbrough
2:0
ipswich
Championship
2018.10.02.Championship
ipswich
0:2
middlesbrough
Championship
2018.05.06.Championship
ipswich
2:2
middlesbrough
Championship
2017.12.09.Championship
middlesbrough
2:0
ipswich
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Middlesbrough

A Boro számára már minden meccs rangadó, minden meccs fontos, minden egy finálénak felel meg. Michael Carrickék elszúrták a bajnokság elejét, most pedig már hiába iparkodnak, piszok nehéz helyzetbe kerültek. Négy fordulóval a vége előtt hátrányuk hat pont a Norwich csapatával szemben, akik épphogy odaférnek a play-offhoz.

Ezt kéne ledolgozni, de úgy nem fog menni, ha rangadókat buknak. Márpedig a hét közben ez történt. A közlekedés miatt negyedórával később kezdődő mérkőzésen – melyen a Hull City volt az ellenfél – csak egy pontot szereztek, annak is örülniük kell, mert a tigrisek 2-1-re vezettek is, Finn Azaz a hajrában tudott egyenlíteni. A gárda első gólját Emmanuel Latte Latth szerezte.

A hátralévő négy fordulóban az együttes még az Ipswichcsel, a Leeds Uniteddal, a Cardiffal és a Watforddal fog játszani, nem ez a legkönnyebb sorsolás, ezt be kell látni.

Ezúttal ismét idegenben lépnek pályára, ahol eddig 9-4-8-as mérleget hoztak össze, négy kör óta veretlenek. Előbb kétszer nyertek, majd kétszer ikszeltek. Michael Carrick helyzete nem annyira könnyű, mint McKennáé, neki ugyanis egy szép adag sérültje van. Nem játszhat Dael Fry, Tom Smith, Darragh Lenihan, Josh Coburn, Marcus Forss, Riley McGree, Hayden Hackney és Paddy McNair sem.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Ayling, van den Berg, Clarke, Engel – Howson, O’Brien – Jones, Azaz, Greenwood – Latte Latth

Tippelde

A két keret között én felfedezek némi minőségbeli különbséget a vendégek javára, de mégis az Ipswich harcol a feljutásért. A Boronál rengeteg a sérült, ami miatt nem tudják azt hozni, amit igazából tudnak. És pont nélkül maradhatnak szombaton is.

Fő tippek:

1.: Ipswich győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz havonta 20.000 Ft értékű ingyenes fogadást a Dream.bet oldalán, és folytatódjanak nagyszerűen a kedvenc bajnokságaid!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső