Atletico Madrid – Girona: Fogadási Tippek és LaLiga Előzetes – 2024.04.13.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 április 12.
Atletico Madrid
Teljesítmény:
N N V N V
  • Wanda Metropolitano
  • április 13. 14:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Girona
Teljesítmény:
N V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Azért jó kis eredmények születtek csütörtökön este is, tizennégy tippünkből tíz helyesnek bizonyult. Ma pedig már a hétvégi bajnoki meccsekkel foglalkozunk, spanyol, német, angol mérkőzések is lesznek a kínálatban.

Az első mérkőzés a LaLiga következő fordulójának rangadója, az Atletico Madrid – Girona meccs lesz. A hazaiak igyekeznek odaérni a negyedik helyre, nagy csatát vívnak az Athletic Bilbaoval, és nem lehet egyelőre megmondani, melyikük ér oda a dobogó alá. És ha már dobogóról beszélünk, a Girona épp ott tartózkodik, szeretnék visszaszerezni második helyüket a Barcától. Bár, ha csak harmadik helyen végeznek, számukra az is fantasztikusan jó lenne…

Atletico Madrid

Túl van már egy mérkőzésen az Atletico Madrid és felemás érzésekkel várhatják a visszavágót. Merthogy a BL-ről van szó, annak negyeddöntőjéről, ahol a colchonerok a Borussia Dortmund együttesét fogadták. Jó ideig minden rendben ment, két góllal elhúzott a csapat, de egy talált szépítő találatot követően megzavarodtak a hazaiak. Annak is örülhetnek, hogy végül minimális előnnyel tudtak zárni. Góljaikat Rodrigo de Paul és Samu Lino szerezték.

Ezt azért említettem meg, mert nem lennék meglepve, ha a játékosok és Diego Simeone fejében leginkább az észak-rajna—vesztfáliai visszavágó járna. Közben viszont azt is tudom, hogy a Madrid nincs abban a helyzetben, hogy megengedjék maguknak a lazsálást. A Bilbao mögöttük két pontra, nagy nehezen tudták őket visszaelőzni – két vereség után – szűk két héttel ezelőtt, mikor a Villarreal otthonában 2-1-re nyertek.

Az volt az utolsó bajnoki meccsük, ugyebár a most mögöttünk hagyott hétvégén nem rendeztek fordulót Spanyolországban.

A Madrid hét pontra a Gironától, az sem egy megoldhatatlan feladat, hogy végül visszaálljon a világ rendje, és a szokásos három csapat foglalja el a dobogó három fokát.

Hazai mérlegük remek, a második legjobb. Van tizenhárom győzelmük, egy döntetlenjük és egy vereségük, ez a vereség az utolsó hazai meccsükön történt, a Barca nyert simán a Metropolitanoban.

Továbbra is sérült Memphis Depay, Mario Hermoso és Vitolo, valamint eltiltott Pablo Barrios.

A várható kezdőcsapat:

Oblak – Savic, Witsel, Mandava – Molina, Llorente, Koke, de Paul, Lino – Morata, Griezmann

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.01.03.LaLiga
girona
4:3
atletico madrid
LaLiga
2023.03.13.LaLiga
girona
0:1
atletico madrid
LaLiga
2022.10.08.LaLiga
atletico madrid
2:1
girona
LaLiga
2019.04.02.LaLiga
atletico madrid
2:0
girona
LaLiga
2019.01.16.Spanyol Kupa
atletico madrid
3:3
girona
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Girona

Nem gondolom cikinek, hogy fárad a Girona együttese. Merthogy ez a helyzet. Szerintem az is meglepő, hogy féltávnál nem pukkadtak ki, senki nem várta őket a dobogóra, de szerintem még az első hatban sem, amikor olyan csapatok vannak még itt, mint a Real Betis, a Villarreal vagy a Sevilla. Na ők azok, akik idén meg sem tudják közelíteni a kis katalán csapatot.

A Gironánál azért be-becsúszik néha pár kellemetlen eredmény, ennek hatására nem csak a Real Madrid húzott el tőlük, de előzött a Barca is, ami azóta kapta össze magát, hogy Xavi bejelentette a távozását.

A hazai pályán még mindig baromi erős csapat az utolsó bajnokiját nem meglepő módon megnyerte, a Real Betist múlták felül Artem Dovbyk duplájával és Cristian Stuani góljával.

Idegenben már nem ennyire egyértelműen jók, az utolsó négy meccsükön kikaptak, pedig előtte veretlennek mondhatták magukat. Összmérlegük nyolc győzelemből, három döntetlenből és négy vereségből áll.

Ivan Martin összeszedte ötödik sárga lapját, ami miatt nem játszhat szombaton, mellette Ricard Artero és Joel Roca biztosan nem játszhat, valamint Viktor Tsygankov is kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – E. Garcia, Lopez, Blind – Couto, Herrera, A. García, Gutierrez – Tsygankov, Portu – Dovbyk

Tippelde

Az idegenbeli meccseken nem igazán jön ki a lépés a Gironának, emiatt egy fokkal inkább a hazaik mellett vagyunk.

Fő tippek:

1.: Atletico Madrid győzelem

2.: Gól a második félidőben

Fogadj 8.000 Ft értékben a GGBET oldalán, és nyerj 4.000 Ft értékű ingyenes fogadást!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső