Juventus – Freiburg: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Juventus
Teljesítmény:
V N N N D
  • Allianz Arena
  • Március 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Freiburg
Teljesítmény:
D D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy gondolom, hogy a nemzetközi kupákban a legjobb tizenhat között már nincs könnyű meccs, meg nem igazán lehet különbséget tenni rangadó és rangadó között, ez a mostani meccs viszont lehet, hogy egy kicsit mégis kiemelkedik. De ez szubjektív…

A Juventus és a Freiburg feszül egymásnak Torinóban, ez lesz a két együttes első összecsapása. A Juventus helyzetéről az idén már sokat beszéltünk, ahogy említettük, korántsem biztos, hogy megúszták mínusz tizenöt ponttal, így hajtaniuk kell, hogy valamiféle módon a szurkolókat kiengeszteljék.

A Freiburg közben az elmúlt években hatalmas fejlődésen ment keresztül, Christian Streich legénysége egyre feljebb kapaszkodik, és egyre messzebbre kerül a különféle bajnokságokban. Amennyiben a Juventust kiütnék, kétségkívül a csapat történelmének egyik legkiemelkedőbb sikere lenne.

De van erre esély? Szerintünk van, az online sportfogadás szakértői szerint… szerintük nincs akkora. A Greatwinnél mindössze 1.60-at fizetnek a Juvéra, 3.80-at a döntetlenre és 5.10-et a vendégekre.

Jöjjön a Juventus – Freiburg mérkőzés!

Juventus

Mostanában nagyon jól ment a játék a Juventusnak, ám a hétvégén megállították őket. Rómába, az Örök Városba látogattak, ellenfelük a José Mourinhot nélkülöző AS Roma volt. Azért kellett a Special One-t a lelátóra küldeni, mert a Cremonese elleni vereség alkalmával kiállították szövegelésért.

A hiánya nem látszott a Román, és meglepetésre (?) a hazaiak 1-0-s győzelmet arattak. A végén még Moise Keant is kiállították, aki így egy percet töltött a pályán.

Max Allegri csapata úgy gondolta, és még most is úgy gondolja, hogy odaérhetnek a legjobb hatba, a pontlevonás ellenére erre megvan az esélyük. Ám, ha tovább faragják a meglévő pontjaikat az olasz szövetségnél, úgy már nehezebb dolguk lesz. Pontosabban lehetetlen.

A Juve a BL-ben borzalmasan teljesített, a Benfica és a PSG nagyon simán előzte meg őket, és még a Maccabi Haifának is megvolt az esélye erre. Az első EL-körben a Nantes elleni első mérkőzésen sem villogtak, aztán a másodikon már gólparádét rendeztek.

A legutóbbi öt hazai meccsük alapján azt lehet mondani, jó formában vannak, miután kikaptak a Monzától, verték a Laziot, a Fiorentinát és a Torinot, ikszeltek a Nantes-tal.

A játékosok felépülőben, Alex Sandro szereplése kérdéses, miután a Roma ellen le kellett cserélni, Mattia De Sciglio, Kaio Jorge és Arkadiusz Milik biztosan kihagyják a találkozót.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Danilo, Bremer, Bonucci – Cuadrado, Paredes, Fagioli, Rabiot, Kostic – Di Maria, Vlahovic

Egymás elleni meccsek:

A két együttes még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Freiburg

Christian Streich együttese a bajnokságban szintet léphet a szezon végére, reális esélyük van arra, hogy a legjobb négyben végezzenek. Akkor már nem az Európa-ligában, hanem a Bajnokok Ligájában indulhatnának. És ez legjobb tudomásom szerint a Freiburggal még nem fordult elő.

Necces lesz, de megvan rá a lehetőségük. Bár, ahhoz hozni kéne a kötelezőnek tűnő meccseket, mint mondjuk a Leverkusen elleni hazai, vagy a Mönchengladbach elleni idegenbeli találkozó. Mindkettő döntetlen lett, utóbbin nem tudták bevenni az ellenfél kapuját…

Viszont jó ideje veretlennek mondhatják magukat, egy hónapja nem találtak legyőzőre.

Nekik az előző körben nem kellett pályára lépniük, ugyanis a csoportjukat megnyerték a Nantes – Qarabag – Olimpiakosz hármas előtt.

Sallai Roland a hétvégén kezdő volt, Streich ékként számított rá. Ezúttal úgy gondolom, csak a padon lesz, tekintve, hogy mostanság Doan Ritsu elé került a sorban. Plusz ugyebár Sallai kifejezte távozási szándékát, ami miatt a mester érthetően nem rá szeretné építeni az együttest.

Michael Gregoritsch beteg volt, és nem is játszott a Mönchengladbach ellen, azonban a hírek szerint meggyógyult. Amennyiben még sincs alkalmas állapotban, Lucas Höler, esetleg Sallai Roland játszhat a helyén.

Aki biztosan kimarad, az Daniel-Kofi Kyereh.

A várható kezdőcsapat:

Flekken – Sildillia, Ginter, Lienhart, Günter – Dona, Eggestein, Höfler, Grifo – Petersen, Gregoritsch

Tippelde

Legutóbb a Juventus igen gyengén játszott a Nantes elleni hazai meccsen, a hétvégi vereségök sem jött a legjobbkor. A Freiburg védelme egész jó, így ismételten jöhet egy meglepetés.

Mi most a két és fél gól alatti eredményre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.71 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső