Union Berlin – Royale Union SG: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Union Berlin
Teljesítmény:
D V N D D
  • An der Alten Försterei
  • Március 09. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Royale Union SG
Teljesítmény:
N V V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatjuk a második számú európai kupában tett kis kirándulásunkat. Most egy olyan mérkőzés következik, amilyenből idén már volt kettő. Az Union Berlin és a Royale Union St. Gilloise a csoportkörben is együtt voltak, kéz a kézben jutottak be a következő körbe. A belgák az első helyen, a németek meg a másodikon.

Korábbi meccseik nem a gólokról voltak híresek, és könnyen lehet, hogy ezúttal sem kell a lerágott körmünk okozta fájdalomtól félni. Az első meccsen igyekszik még majd mindenki taktikusabb lenni, nem fejjel rohanni a falnak, ám Schäfer Andráséknak azért bizonyítani kell, nem utazhatnak úgy a belgákhoz, hogy nincsenek előnybe. Abból minden bizonnyal kiesés lenne.

Az Ajaxot gólokkal küldték haza, szóval fel kell kötnie a gatyát a vendégeknek. És nekünk is, akik az online sportfogadás miatt vagyunk itt.

Ami a szorzókat illeti, a FEZbetnél 1.70 jár a hazaiakra, 3.75 a döntetlenre és 6.10 a vendégekre.

Jöjjön az Union Berlin – Royale Union SG találkozó!

Union Berlin

Elfáradt volna az Union Berlin? Ha megnézzük a legutóbbi meccseiket, ezt gondolhatjuk. A legutóbbi öt meccsük – legyen az EL- vagy Bundesliga-meccs – során négyszer is rúgott gól nélkül zártak, háromszor gól nélküli döntetlent játszottak. És csak egyszer tudtak nyerni, 3-1-re az Ajax ellen. Nem volt benne a pakliban egy ilyen mértékű siker, de csatárok nélkül is hozta a győzelmet Urs Fischer csapata. Úgy értve, hogy a gólokat két védő és egy középpályás szerezte, Danilho Doekhi, Robin Knoche és Josip Juranovic találtak a hálóba.

A hétvégén újabb döntetlent értek el, ami miatt lassan le fognak csúszni a dobogóról. Nem is annyira régen még az élre állhattak volna, most már ötpontos lemaradásban vannak a Bayern – Dortmund kettőshöz képest.

Hazai mérlegük továbbra is elképesztő, egy vereségük van minden sorozatot figyelembe véve, érdekesség, hogy azt épp a mostani ellenféllel szemben szenvedték el.

A gárdának – ha minden igaz – egy sérültje van, és ő Schäfer András, akinek a lába még mindig nem az igazi, és várhatóan még hetekig nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Rönnow – Leite, Knoche, Doekhi – Juranovic, Laidouni, Khedira, Haberer, Roussillon – Becker, Behrens

Egymás elleni meccsek:

Ahogy mondtam, egyik mérkőzésen sem rágtuk le a körmeinket. Egyik sem volt rossz meccs egyébként, de gólok terén azért egy kicsit többre számítottunk. A szeptemberi első mérkőzést a belgák idegenben nyerték meg 1-0-ra, miután Schäfer Andrást egy hiba után kiállították, a második találkozót ugyanígy 1-0-ra nyerte a vendégcsapat, vagyis az Union Berlin.

Előző meccs eredménye
2022.11.03.Európa-liga
st gilloise
0:1
union berlin
Európa-liga
2022.09.08.Európa-liga
union berlin
0:1
st gilloise
Európa-liga
2020.01.06.Barátságos Mérkőzés
union berlin
2:2
st gilloise
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Royale Union SG

Idén azért annyira sokszor nem beszélünk a Saint-Gilloise együtteséről, pedig lenne miről. Sokan hitték, hogy idén vissza fognak esni, a tavalyi bravúr-ezüst után a játékosok egy jó része távozott, ahogy az edző is, de a Royale Union ezúttal is rácáfolt mindenkire, és ezúttal is a bajnoki címért szálltak harcba.

A belga bajnokság második helyén állnak, de távolodnak az első helytől, miután a közelmúltban játszott meccseik nekik sem sikerültek túl jól.

Az előző öt meccsükből hármat is elveszítettek, egyszer ikszeltek, és csak a hétvégén tudtak hosszú idő után először nyerni, az Eupen csapatát 2-1-re verték meg. Simon Adingra és Yorbe Vertessen voltak a gólszerzők.

Idegenbeli mérlegükkel sem fognak flexelni, ugyanis két vereség mellett két döntetlen és csak egy győzelem áll a nevük mellett.

Gólszerzésben sem nagyon jeleskednek mostanság, mondjuk úgy…

Az Eupen ellen Teddy Tuemát le kellett cserélni, lehet, hogy ő nem tudja vállalni a játékot, egyébként nincs hiányzó.

A várható kezdőcsapat:

Moris – Sykes, Burgess, Heyden – Lapoussin, Lynen, Azzouzi, Amani, Adingra – Nilsson, Vertessen

Tippelde

Láttuk már, milyen az, amikor ez a két csapat egymás ellen játszik, a tét most is nagy, sőt, még nagyobb, mint korábban.

Nem várunk gólesőt, egygólos hazai győzelemre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.68 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.65 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.68 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső