Manchester United – Real Betis: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 07.
Manchester United
Teljesítmény:
V N N N N
  • Old Trafford
  • Március 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Real Betis
Teljesítmény:
D N N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ha az előző meccsünkre azt mondtam, kiemelkedő, akkor erre is valami hasonlót lehet említeni. A Manchester United és a Real Betis fog összecsapni, mindketten egy komoly rangadó után feszülnek majd a másiknak az Európa-liga nyolcaddöntőjében. Ám van egy hatalmas különbség a két együttes között.

Míg a Real Betis egy pontot szerezni tudott a Real Madrid ellen, ami kifejezetten jó eredménynek mondható, addig a Manchester United történelme egyik legcsúfosabb vereségét szenvedte el a Liverpool ellen.

Először a szememnek sem akartam hinni, mikor megláttam az eredményt, semmi nem indokolta, hogy az ímmel-ámmal jól játszó Klopp-fiúk hét gólt (!) rúgjanak a csúcsformában levő, Ligakupát nyerő Manchesternek. És mégis ez történt, Erik ten Hag pedig csak annyit tudott mondani: Ezt még ő sem érti, hogyan sikerült…

A szurkolók kissé csalódottak, nem is annyira kicsit, így nem árt felvidítani őket. Egy EL-győzelem ezen segíthetne.

Az OlympusBet, a sportfogadás egy relatíve új résztvevőjének szorzóit hoztam el nektek: A hazaiakra 1.40-et fizetnek, a döntetlen 4.50, a vendégsiker 8.20.

Jöjjön a Manchester United – Real Betis találkozó!

Manchester United

Erik ten Hag rendhagyó módon büntette meg a játékosait a Liverpool elleni 7-0 után. Másnap az összes Pool-gólt meg kellett nézni maximum hangerőn, majd az ellenfél gólörömeit, végül pedig a Liverpool ünneplését a mérkőzés után. Ten Hag elmondta a játékosainak, még egy ilyen, és a tartalékok között találhatják magukat páran.

Érdekes dolog a futball, nemrég még mindenki őket ünnepelte, kiejtették a Barcát az EL-ből, megnyerték a Ligakupát, de egy ilyen eredmény elég volt, hogy az eddig csendben levő kritikusok megint kinyissák a szájukat.

A Manchesternek magabiztos győzelmet kell ahhoz aratnia, hogy a szurkolókkal valamennyire elfeledtessék a hétvégén történteket.

A csapat az elmúlt hetekben remekelt, és hazai pályán meg sem lehetett állítani őket. Volt egy kakukktojás, a Leeds United elleni döntetlen, azt követően viszont három mérkőzést is megnyertek hazai pályán, a Leicester, a Barca és a West Ham sem tudta megállítani a Unitedot.

A hétvégi szégyenteljes meccs után több változás is elképzelhető a kezdőben, az angol sajtóban az a hír járja, hogy a két szélső védő, Luke Shaw és Diogo Dalot is csak a kispadra kerül.

Ami biztosnak tűnik, az Donny van de Beek, Christian Eriksen és Anthony Martial kihagyása. Mindhárom játékos sérült.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Malacia – McTominay, Sabitzer – Sancho, Fernándes, Garnacho – Rashford

Egymás elleni meccsek:

Mindössze egy találkozót játszott egymással a két csapat, azt is tavaly decemberben, egy felkészülési mérkőzés keretein belül találkoztak. Nem kell nagy meccsre számítani, a keretek egy része még a VB-n volt vagy pihent, szóval főként fiatalok és perememberek léptek pályára. A találkozót egyébként a Betis 1-0-ra nyerte, a gólt Nabil Fekir szerezte.

Előző meccs eredménye
2022.12.10.Barátságos Mérkőzés
real betis
1:0
man united
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Real Betis

Kezdi magát Manuel Pellegrini csapata is megtalálni, a Real Betisnek nemrégiben volt jó néhány kellemetlenebb eredménye, de az utóbbi hetekben elkezdték újra a pontokat gyűjteni. Igaz, nem voltak nehéz meccseik, az Almeria, a Valladolid és az Elche legyőzése is papírforma eredmény, bár tegyük hozzá, egyik sem ment könnyen…

A hétvégén aztán nem egy kiesőjelölt, hanem egy (volt) bajnokaspiráns, a címvédő Real Madrid érkezett hozzájuk. A hazaiak lelkesen játszottak, és ki tudták használni, hogy a Real Madrid erőtlen a kapu előtt. A vége így döntetlen lett, tökéletes eredmény a Real Betis számára.

Idegenben az utolsó öt meccsükből négyet megnyertek, csak az Espanyol ellen kaptak ki.

Nabil Fekir sérült, Martin Montoya nincs nevezve, más hiányzóról én nem tudok.

A várható kezdőcsapat:

Bravo – Sabaly, Pezzella, Felipe, Miranda – Carvalho, Rodriguez – Ruibal, Rodri, Pérez – Iglesias

Tippelde

A MU fel lesz spannolva, és még a jó formában levő Betis sem állíthatja meg őket. A vendégektől védekezésre fókuszáló focit várok, az eredmény attól függ, sikerül-e sokáig féken tartani a hazaiakat.

Összefoglalva tehát: Hazai győzelmet várok.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.40 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső