Juventus – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.11.26.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 23.
Juventus
Teljesítmény:
N N N N N
  • Allianz Stadium
  • November 26. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

És akkor, ahogy ígértem, csúcsmeccs volt kezdésnek, csúcsmeccs lesz zárásnak. De a kettő közötti kínálat sem volt gyenge véleményem szerint.

Mindenesetre tény, kiemelkedik a City – Pool a mai napból, no meg a Juventus – Inter sem lesz kutya (vagy gúgya, lutyka, lugyma, ahogy egyre többször látom leírva).

A Derby d’Italia ráadásul végre nem egy „tét nélküli meccs”, végre az első és második helyezettként csapnak össze, ezzel is emelve a rangadó színvonalát.

A Juventus idén csak a bajnokságra koncentrál, már, amikor házon belül nem történik valami idiótaság (Fagioli és Pogba esetére gondolok), és tapadnak az Interre, ahogy egy trónkövetelőnek kell. Simone Inzaghi pedig több vasat tart a tűzben, menetelnek a BL-ben, a bajnokságban, és idén is szeretnének minimum olyan jó szezont futni, mint tavaly.

Aki nyer, az az első helyen lesz/marad. Aki kikap, második helyen lesz/marad. Ennyire egyszerű a sztori, sem a Milan, sem a Napoli, sem az Atalanta, sem pedig a Fiorentina nem tud előzni, ahhoz messze vannak.

Az online sportfogadás szakemberei vendégsikert várnak, a Dream.bet oldalán 2.20 most az Inter győzelme, 3.30 a Juventusé. 3.30 a döntetlen.

Juventus

A házon belüli balhét igyekszik mindenki a helyén kezelni, vannak, akik szőnyeg alá söprik, vannak, akik beleállnak a dolgokba. Maga a csapat pedig ignorálja azt, mit tett két tagjuk, és igyekeznek csak a focira fókuszálni. Teszik ezt remekül, a bajnokságban régóta nem álltak ilyen előkelő helyen. Az már régen elmúlt, hogy a Juve uralja a Serie A-t, most már a dobogóért is vért kell nekik izzadni.

Mivel ők idén a nemzetközi porondon el vannak tiltva, más dolguk nincs is, mint minél jobb helyezést elérni a bajnokságban, hogy jövőre ismét a Bajnokok Ligájában lehessenek.

Az eddig lejátszott tizenkét meccsből csak egyet veszítettek el, mellette kétszer ikszeltek és kilencszer nyertek, a legutóbbi öt találkozón egyaránt győztek.

Utoljára otthon intézték el a Cagliarit, az újonc váratlan ellenállást okozott, és a találkozó hajrája nagy izgalmakat is hozott, mert miután Bremer és Daniele Rugani betaláltak, szépítettek a vendégek, és aztán mindent megtettek az ikszért. Nem sikerült, mert a védők nem csak az ellenfél, hanem saját kapujuk előtt is jól teljesítettek.

A Juventus mellett csak egy csapat van, amelyik elmondhatja magáról, hogy hazai pályán veretlen. Ez egyébként a Monza…

A csapat hat meccséből ötöt megnyert, egyszer ikszelt, 10 gólt rúgott, 3-at kapott.

A két említett játékos, Nicoló Fagioli és Paul Pogba tehát el vannak tiltva, és egyébként is vannak gondjai Max Allegrinek, Dean Donny Huijsen, Danilo és Alex Sandro játéka kétséges, míg Fabio Miretti, Timothy Weah, Manuel Locatelli és Mattia De Sciglio sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – Gatti, Bremer, Rugani – Cambiaso, Nicolussi Caviglia, McKennie , Kostic – Chiesa – Milik, Vlahovic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.26.Olasz Kupa
inter
1:0
juventus
Olasz Kupa
2023.04.04.Olasz Kupa
juventus
1:1
inter
Olasz Kupa
2023.03.19.Serie A
inter
0:1
juventus
Serie A
2022.11.06.Serie A
juventus
2:0
inter
Serie A
2022.05.11.Olasz Kupa
juventus
2:4
inter
Olasz Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Egyelőre az Inter vezeti az olasz bajnokságot, Simone Inzaghi csapatának két pont az előnye a Juvéval szemben. A fiatal olasz edző jól vette át a csapatot, azóta például a Bajnokok Ligájában a második helyen végeztek, megnyerték az Olasz Kupát, és a bajnokságban is sikerül mindig a dobogón végezni.

Viszont most már jó lenne bajnoki címet is nyerni, a kielégítő BL-szereplés mellett ez most a csapat fő célja. A gárda egy picit jobb mérleggel rendelkezik, 10-1-1-et hoztak ők össze.

Utolsó meccsük a Frosinone ellen volt, tehát ők is egy újonccal csaptak össze. Federico Dimarco mellett Hakan Calhanoglu talált be, utóbbi büntetőt követően, ez meglehetősen simára sikeredett, a vendégek nem tudtak komoly ellenállást tanúsítani.

Az Inter idegenben hibátlan, 5/5-tel állnak, és 12:1-es gólkülönbséggel.

Juan Cuadrado tavaly még a Juventust erősítette, idéntől már az Intert, de egykori munkáltatója ellen sérülés miatt nem léphet pályára. Ahogy sérült Benjamin Pavard és Alessandro Bastoni, míg Hakan Calhanoglu és Marko Arnautovic talán a kispadra leülhet.

A várható kezdőcsapat:

Sommer – Darmian, de Vrij, Acerbi – Dumfries, Barella, Mkhitaryan, Frattesi, Dimarco – Thuram, Martínez

Tippelde

Ha igazak a hírek, és valóban ezek a játékosok, akiket felsoroltunk, nem tudnak pályára lépni, akkor az Inter győzelmi esélyei jóval magasabbak. A Juventus középpályája nagyon rutintalan és lyukas lesz, és bár a vendégeknél is vannak sérültek, főleg a védelemben szereplők miatt fájhat az edző feje, sokkal inkább tartom őket én is esélyesnek.

Tippjeink a következők:

1: Inter győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Pontos eredmény: 0-1

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső