Atalanta – Napoli: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2023.11.25.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 23.
Atalanta
Teljesítmény:
D N V N D
  • Gewiss Stadium
  • November 25. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Napoli
Teljesítmény:
V D N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A nap második felét az olaszoknál töltjük. Két találkozó következik a Serie A-ból, és mindkettő egy óriási rangadó, az olasz futball legjobbjai fognak szerepelni rajta. Elsőként a szombat este rendezendő Atalanta – Napoli következik, napi utolsó meccsünk meg a csúcsrangadó, a Derby d’Italia, vagyis a Juventus – Inter.

De előbb maradjunk még Bergamóban. Gian Piero Gasperini és – immáron – Walter Mazzarri együttese között mindössze egy pont a különbség, és míg az északiaknak ez nem is olyan rossz eredmény, a délieknek hatalmas csalódás. Hiszen harminc év után először megint bajnokok tudtak lenni, hatalmas volt az örömünnep, és egyébként hatalmas a különbség a Napoli meg a mezőny többi tagja között. Ez az előny viszont elolvadt, Rudi García egy gázlánggal olvasztotta el. Igazságtalan lenne mindent ráfogni, de a tény attól még tény marad: A Napoli visszaesett, és García távozása egyfajta bizonyíték, hogy erről ő is tehet.

Szorzók szempontjából érdekes mérkőzésre van kilátás, a sportfogadás egyik jó kis szereplőjénél, az Olympusbetnél 2.60 a hazai és a vendéggyőzelem is, 3.50 a döntetlen.

Atalanta

A nyáron több jó játékost adott el – megint – az Atalanta, de Gian Piero Gasperininek meg a stábnak remek szeme van, és sikerült megint sok minőségi játékost a klubhoz hozni. A folytonos megújulás azonban nem segít, az Atalanta tavaly nem szerepelt egyetlen kupában sem, de idén legalább az EL-t kiharcolták.

A bajnokságban pedig az élen állókkal mozognak, kissé a dobogótól le vannak maradva, de mostani ellenfelükkel szemben csak egy pont a hátrányuk.

Gasperininek ki kell találnia valamit, a szünetre két nyeretlen mérkőzéssel vonult az Atalanta, kikaptak az Intertől otthon, utána pedig csak egy döntetlent értek el az Udinese ellen. Azon a találkozón Ederson a 93. percben mentett pontot, de a hazai gárda győzelmet érdemelt volna.

Hazai pályán eddig öt meccset játszottak, melyből hármat megnyertek, egyszer ikszeltek, egyszer kaptak ki.

El Bilal Touré, akit majdnem 30 millió euróért vettek, még mindig nem bevethető, sérült még Charles De Ketelaere, Matteo Ruggeri, Giorgio Scalvini és José Luis Palomino is kérdéses, míg Marten De Roon eltiltott.

A várható kezdőcsapat:

Carnesecchi – Palomino, Djimsiti, Kolasinac – Hateboer, Ederson, Koopmeiners, Bakker – Pasalic, Miranchuk – Muriel

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.03.11.Serie A
napoli
2:0
atalanta
Serie A
2022.11.05.Serie A
atalanta
1:2
napoli
Serie A
2022.04.03.Serie A
atalanta
1:3
napoli
Serie A
2021.12.04.Serie A
napoli
2:3
atalanta
Serie A
2021.02.21.Serie A
atalanta
4:2
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Napoli

A Napolinál már nyáron kongatták a vészharangokat, miután Luciano Spalletti távozott. Nem, ekkor talán még nem, de amikor Cristiano Ronaldo egykori edzőjét, Rudi Garcíát jelentették be, na akkor már igen. A franciát többen nem tartották megfelelő minőségű edzőnek, főleg nem olyannak, aki szinten tudja tartani ezt a csapatot.

Végül aztán az Empoli elleni vereséget követően ki is rúgták, a helyére Walter Mazzarrit ültették le, akinek nem ez lesz az első szereplése a délieknél.

Meccset egyelőre még nem játszott, hiszen egyből jött a válogatott meccsek miatti pihenő, ez lesz tehát a debütálása. Mondjuk úgy, lehetett volna könnyebb ellenfél is a Napolinak…

A klubon belüli vitákat, balhékat fel kell számolni, Mazzarri pedig jó tanár, így ő képes lehet újra egyensúlyt vinni az öltözön belül.

A Napoli most a negyedik helyen áll, egy ponttal vannak az Atalanta előtt, hárommal az AC Milan mögött.

Idegenben remekelnek, négyszer nyertek, kétszer ikszeltek, egyszer sem kaptak ki.

A keretből három alapember is hiányozni fog. Ismét sérült Victor Osimhen, mellette pedig Alex Meret és Piotr Zielinski sem áll rendelkezésre. Diego Demme és Mario Rui szintén nem szerepelhetnek.

A várható kezdőcsapat:

Gollini – Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, M. Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Elmas – Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Tippelde

Rangadó ez, nem is kicsi, és igazából a vendégek számára a találkozó egy picit fontosabbnak tűnik. A jó bemutatkozás alaphangot adhat az új edzőnek, onnantól lehet megindulni felfelé. Ez a csapat nem lett feltétlenül gyengébb, csak nem biztos, hogy a megfelelő ember irányította őket.

Tippjeink a következők:

1.: Napoli győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

4.: Pontos eredmény: 1-2

Az aktuális ajánlatokért látogasd meg a bukméker weboldalát.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső