Köln – Schalke 04: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 06.
Köln
Teljesítmény:
V N N V D
  • RheinEnergieSTADION
  • Augusztus 07. 17:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Schalke 04
Teljesítmény:
N V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kellemes meglepetést okozott az előző szezonban a Köln együttese. A bakkecskéknek most nem a kieséssel kellett foglalkozniuk, hanem azzal, hogy ki tudják-e harcolni az európai kupaindulást? Sikerült nekik, az Európa-konferencialiga fogadta őket, és a selejtezőben találkozhatunk velük.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a Schalke 04 is jó szezont futott, csak egy osztályt lejjebb kellett menni, hogy őket megtaláljuk. Miután gyalázatos körülmények között kiestek az élvonalból (már nem is emlékszem, de azt hiszem öt edzőjük volt abban az évben), a nulláról kezdték, teljesen átalakult a gelsenkircheni együttes, a háború miatt elvesztették főszponzorukat, ez még inkább növeli a feljutás utáni örömöt. Mert nem volt könnyű dolga a csapatnak, mégis bajnokok lettek.

Kezdhetik elölről az élvonalban, újra lesznek Ruhr-vidéki rangadók, aminek azt hiszem, a Dortmund drukkerei is nagyon örülnek.

A Köln – Schalke 04 mérkőzés trükkös. A Köln az esélyesebb, de nem igazán tudhatjuk, mire számíthatunk a Schalkétól. Az oddsok mindenesetre egyértelműek: A hazaiak győzelme 1.70-et, a döntetlen 4 körüli szorzót ér, míg a Schalke-győzelem esetén 4 és félszeres pénz jár.

Folytassuk a Köln – Schalke 04 meccsel a szombati napot!

Köln

Azt gondolom, senki nem számított rá, hogy a Kölnnel számolni kell az előző idényben. És aztán meg ott értek célba az EKL-indulást érő hetedik helyen. Nagyon jól játszottak, többször is problémát okoztak még a nagyoknak is, kábé utoljára akkor játszottak így, amikor Lukas Podolski a csapatban volt. És a német már egy ideje visszavonult. Előtte inkább a kieséstől kellett tartaniuk, ha nem, akkor is a középmezőnyben poshadtak.

Ezt a teljesítményt most szeretné meglovagolni Steffen Baumgart, aki persze maradt a csapattal. Az együttes a nyáron nem vitte túlzásba, igazoltak azért, de olyan kifejezetten nagy sztár nem rékezett hozzájuk. Ami mindenképp gond, hogy Salih Özcant eladták, a védekező középpályás remekül játszott, és a csapata legjobbjai közé tartozott. Távozott még Yann Bisseck, Louis Schaub, Jannes Horn, Tomas Ostrak és Marvin Obuz.

Az érkezők között megtalálható Steffen Tigges a Dortmundból, Sargis Adamyan a Hoffenheimből, Denis Huseinbasic az Offenbachból, valamint Eric Martel a Lipcséből. Illetve érkezett még Luca Kilian, akit kölcsönjátéka után végleg megvettek.

A legjobbjaikat Özcan kivételével meg tudták tartani, még mindig a klubnál van Dejan Ljubicic, Jan Thielmann, Ellyes Skhiri, Ondrej Duda vagy Anthony Modeste.

A felkészülés során csak a Milantól kaptak ki, kisebb csapatokkal játszottak rajtuk kívül. Aztán már a Német Kupa első fordulójában búcsúztak, mivel a Regensburg kiütötte őket. A rendes játékidőben 2-2 volt az eredmény (Mark Uth és Dejan Ljubicic találtak be), majd tizenegyesekkel estek ki, mivel Julian Chabot és Kingsley Ehizibue is elhibázták saját tizijüket.

A gárda szinte teljes csapattal várja a Schalkét, csak Dimitrios Limnios nem tud játszani.

A várható kezdőcsapat:

Schwabe – Schmitz, Chabot, Hübers, Hector – Uth, Skhiri, Thielmann, Kainz – Adamyan, Modeste

Egymás elleni meccsek:

Annak ellenére, hogy a Schalke másodosztályú csapat volt az előző szezonban, mégis tudtak meccselni egymással. Az új év kezdete után, január végén csaptak össze egy felkészülési mérkőzésen, mely 4 gólt hozott egyenlő elosztásban.

A bajnokságban utoljára 2020/21-ben játszottak, mindkét meccset a Köln nyerte meg. Idegenben 2-1-re, otthon 1-0-ra. Igaz, abban az évben a gelsenkircheni csapat totálisan szét volt zuhanva, az egész idény során három mérkőzést nyertek, majdnem 100 gólt kaptak…

Gólokkal a legtöbb esetben el vagyunk látva, egy olyan meccs volt, ritka, amikor nem érik el a 2,5 gólt.

A Köln ellen 2017-ben sikerült utoljára nyerniük, akkor a kupában, bajnoki sikernek 2016-ban örülhettek.

Gyakori a döntetlen, főleg a Köln otthonában. Az utolsó öt meccsből három végződött ikszre, kettő alkalommal pedig a Köln tudott nyerni. Itt a Schalke hat éve győzött, azon a bizonyos 2016-os bajnoki mérkőzésen.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.27.Barátságos Mérkőzés
köln
2:2
schalke 04
Barátságos Mérkőzés
2021.05.22.Bundesliga
köln
1:0
schalke 04
Bundesliga
2021.01.20.Bundesliga
schalke 04
1:2
köln
Bundesliga
2020.02.29.Bundesliga
köln
3:0
schalke 04
Bundesliga
2019.10.05.Bundesliga
schalke 04
1:1
köln
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Schalke 04

A két évvel ezelőtti szereplésükre mindenki emlékszik, de a szurkolók szeretnék elfelejteni. Elképesztő, mennyire gyenge volt az a Schalke, lényegében mindenki megverte őket. Már a nyitófordulónál lehetett látni, hogy itt lesznek gondok, nyolcat rúgott nekik a Bayern München…

Sok edző próbálkozott helyre tenni őket, volt, akit az eredményei miatt küldtek el, és volt, akit a játékosok szabotáltak. A kiesést az követte, hogy a klub a semmiből építkezett. Nem szokott ilyenkor egyből összejönni a feljutás, de a Schalke számára sikerült. Most újra itt vannak, de maradni is akarnak.

Egy szezont követően távozott Mike Büskens, aki a feljutást elérte a gárdánál. A csapatnál dolgozik még most is, de nem, mint vezetőedző. Ennek okáról nem tudok bővebben, annyit tudok, hogy Frank Kramert nevezték ki júliustól. Kramer korábban ideiglenesen a Hoffenheimnél volt edző, majd 2020-tól az Arminia Bielefeldnél dolgozott, egészen idén áprilisig.

A nyáron sok játékostól váltak meg, Ozan Kabak, Rabbi Matondo, Can Bozdogan, Victor Pálsson, Hamza Mendyl, Marc Rzatkowski, Salif Sané, Martin Fraisl, Levent Mercan, Timo Becker, Reinhold Ranftl, Marvin Pieringer és Nassim Boujellab is távozott.

És persze jött rengeteg új: Jordan Larsson, Cédric Brunner, Maya Yoshida, Ibrahima Cissé, Alex Kral, Florent Mollet, Sebastian Polter, Rodrigo Zalazar és Thomas Ouwejan, hogy csak az érdekesebb neveket említsem. Illetve ne felejtsük el Alexander Schwolowot, aki kölcsönben erősíti majd az együttest.

Alapos minőségbeli javulás, meg kell hagyni.

A kérdés, hogyan lesz ebből csapat? Nem volt túl sok idejük felkészülni, Kramer is egy hónapja ül a kispadon.

Hiába igazoltak sok jó focistát, ha nem tudtak még csapattá összeérni.

Hét barátságos meccsükből hármat nyertek meg, kétszer kikaptak, kétszer ikszeltek. A kupában a Bremer együttesével játszottak, 5-0-ra nyertek, a gólokat Zalazar, Drexler (2) és Kaminski szerezték, illetve volt egy öngól is.

Danny Latza és Simon Terodde a kupameccsen sérültek voltak, viszont azóta már játékra készen állnak.

A várható kezdőcsapat:

Schwolow – Brunner, Kaminski, Yoshida, Ouwejan – Zalazar, Král, Latza, Mohr – Polter, Terodde

Tippelde

Nagyon ígéretes ez a Schalke, tetszenek az új igazolások, kérdés, hogy ennyi idő alatt mennyire tudták megszokni a másikat. A Köln egyben van, nem volt nagy változás, emiatt ők az esélyesebbek.

Viszont nem tudom elengedni azt, hogy az újonc mennyivel erősebb lett, mint tavaly. A döntetlen jó eredmény lenne…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 4.16 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 4.20 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 4.20 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső