Levante – Albacete: Fogadási Tippek és La Liga 2 Előzetes – 2023.06.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 05.
Levante
Teljesítmény:
N N N D V
  • Ciutat de València
  • Június 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Albacete
Teljesítmény:
V N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétvégén a spanyol első osztályú bajnokság véget ért, de a másodosztályú még nem. Pontosabban, zajlanak az osztályozók, és mi mindkét elődöntőről fogunk beszélni. Ismerős csapatok küzdenek azért, hogy csatlakozzanak a Granadához és a Las Palmashoz.

Köztük van a Levante is, amely csak az egymás elleni meccsek miatt maradt le az automatikus feljutásról, hiszen ugyanannyi pontot gyűjtött, mint a Las Palmas, az ezüstérmes.

Az elődöntőben az Albacete együttesével játszanak, és nagyon úgy tűnik, hogy a párharc eldőlt. Hiszen az odavágót idegenben nyerte meg Javi Calleja csapata 3-1-re.

Óvatosabbak is a sportfogadás szakértői, majdhogynem sima hazait várnak. A Quickwinnél 1.76 a Levante győzelme, 3.65 a döntetlen és 4.50 a vendégsiker.

Következzen a Levante – Albacete találkozó!

Levante

Mint azt a bevezetőben mondtam, a harmadik helyen fejezte be a bajnokságot a Levante együttese, mégpedig úgy, hogy az utolsó fordulóban beérték a Las Palmast. Ők csak döntetlent játszottak, viszont a Levante 2-1-re legyőzte a Real Oviedot. Ez kevés volt a sikerhez, és ezt tudták a játékosok is, már a forduló előtt. Egyszerűen nem volt olyan eredmény, ami a Levanténak kedvezett volna…

Gólszegény szezon volt ez, a csapatok többsége hihetetlen gyenge meccseket játszott. Vegyük például mostani főszereplőnket: 42 mérkőzésen 46 gólt szereztek, és csak 30-at kaptak. Utóbbi szép szám, de az előbbi? A bajnokság legtöbb gólját a hatodik Albacete rúgta, a mostani ellenfél, de ők is megálltak 58-nál. Mondom, mindezt 42 találkozón…

A csapat hazai mérlege kifejezetten jónak mondható, hiszen 11-7-3-mal zártak.

Igyekszem a lehető legpontosabb lenni a sérültek tekintetében, de bevallom, nincs könnyű dolgom. Ha minden igaz, két komoly sérültje van a csapatnak, Pablo Martínez és José Campana.

A várható kezdőcsapat:

Femenias – Pubill, Postigo, Rober Pier, Munoz – Montiel, Iborra, Pepelu, de Frutos – Bouldini, Brugue

Egymás elleni meccsek

Maradjunk annyiban, érdekes meccset játszott egymással két nappal ezelőtt a Levante és az Albacete. A meccsnek két főrszereplője volt, hazai oldalon Mohamed Djetei, a vendégeknél pedig Jorge de Frutos. A hazai védő volt az, aki megszerezte a vezetést az első félidőben, majd sikertelenül igyekezett menteni de Frutos lövésénél. A spanyol második osztályban már van VAR, így láthatták a sporttársak, hogy Djetei már a gólvonal mögül húzza vissza a labdát.

Négy perccel később nem kikanalazta azt, hanem saját kapusát megtréfálva a kapuba lőtt, így már a vendégeknél volt az előny.

Amelyet még de Frutos megtoldott a második félidőben, így kényelmes előnnyel várhatják a visszavágót Saracchiék.

Íme az utolsó öt mérkőzésük:

Előző 5 meccs eredménye
2023.06.03.La Liga 2
albacete
1:3
levante
La Liga 2
2023.03.12.La Liga 2
levante
0:0
albacete
La Liga 2
2022.11.06.La Liga 2
albacete
2:3
levante
La Liga 2
2018.08.08.Barátságos mérkőzés
albacete
5:6
levante
Barátságos mérkőzés
2014.12.17.Spanyol Kupa
levante
0:0
albacete
Spanyol Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Albacete

Hiába a legtöbb rúgott gól, a pontszerzés nem ment annyira jól a csapat számára, így csak a hatodik helyen végeztek. Ez is rájátszást jelent, de lehet, hogy annak idejekorán vége lesz, tekintve, hogy kétgólos hátrányban vannak.

Az Albacete már az utolsó forduló előtt tudta, hogy nem csúszhat le az osztályozóról, a mögöttük levő Andorra nyolc pontra volt. Ennek ellenére utolsó meccsüket megnyerték, a Mirandest intézték el otthon 2-1-re Bolivar és Rodriguez Perez góljaival.

Bízhatnak magukban, hiszen idegenben 21 meccs alatt csak 5-ször kaptak ki, ami a harmadik legjobb teljesítmény a spanyol második vonalban. Mellette 7 győzelmük és 9 döntetlenük van.

A vendégektől ketten fognak hiányozni, Sergi Maestre és Diegui, mindketten sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Altube – Rodriguez Perez, Djetei, Ros, Alonso Sosa – Dubasin, Rodriguez, Maikel, Alvarez – Bolivar, Escriche

Tippelde

Meg lehet fordítani kétgólos hátrányból a párharc állását? Persze, hogy meg! Az Albacete nagyon peches gólokat kapott, kicsivel több szerencse, és sikerülhet a fordítás.

A Levante ezt viszont nem igazán szeretné kiengedni a kezéből, egy rúgott gólra pedig mindenképp szükség lesz.

Ezúttal is úgy gondoljuk, hogy összejöhet a két és fél gól feletti eredmény.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.01 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.03 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső