Los Angeles FC – Atlanta United: Fogadási Tippek és MLS Előzetes – 2023.06.08.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 05.
Los Angeles FC
Teljesítmény:
V V V N D
  • BMO Stadium
  • Június 08. 04:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Atlanta United
Teljesítmény:
D D D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kissé vonakodom egyelőre, de talán majd a Los Angeles FC – Atlanta United mérkőzés segít ezt elűzni.

Tavaly nyáron a szünetben tettünk egy próbát az amerikai bajnoksággal, mondván, vannak magyarok, és egyre több európai nagy sztár igazol karrierje vége felé a tengerentúlra, tehát a bajnokság színvonala folyamatosan emelkedik. Ezek tények, meg az is tény, hogy online sportfogadás szempontjából ez a kirándulás annyira nem jött be.

Most azonban újra itt vagyunk, és igyekszünk jobban teljesíteni.

A Los Angeles egyértelmű esélyese a meccsnek, legalábbis a fogadóirodák szerint. Az Unibet csak 1.64-et fizet rájuk, 4.20 a döntetlen, 4.60 a vendégsiker.

Los Angeles FC

Steven Cherundolo együttese a tavalyi bajnokságban nagyon izgalmas döntő után hódította el a bajnoki címet. A Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Union volt az ellenfelük, és 2-2-es rendes játékidőt követően hosszabbítás következett, ahol Gareth Bale a 128. percben mentette tizenegyesekre a meccset.

És bár Cristian Tello hibázott először, a vendégektől senki – Gazdag sem – tudott betalálni, így története során először lett bajnok a Los Angeles FC.

A szünetben voltak nagy változások, Gareth Bale például visszavonult, de távozott Tello, Arango, Blessing, Musovski és Jhegson Méndez is.

Vannak új arcok is, mint például Stipe Biuk, Mateusz Bogusz vagy Sergi Palencia, és itt van még Giorgio Chiellini, valamint Denis Bouanga is, hogy az ismertebb neveket is elmondjam.

Az új idényből eddig 12 forduló ment le, a Los Angeles három ponttal van lemaradva az első helytől, amelyet a St. Louis City birtokol jelenleg. Előttük van még a Seattle Sounders. Hadd tegyem hozzá, míg a LAFC 12 meccsen gyűjtött be 25 pontot, addig a Seattle 17-en 27-et, a St. Louis 14-en 28-at. Szóval van egy kis katyvasz…

Ennek oka az, hogy a csapat a CONCACAF Bajnokok Ligájában szerepelt, ennek döntőjét épp a napokban veszítették el a mexikói Leonnal szemben. Hazai pályán eddig nem kaptak ki, öt győzelmük és egy ikszük van.

Négyen nem játszhatnak, Jesús Murillo, Giorgio Chiellini, Tony Leone és Maxime Crepeau sérültek.

A várható kezdőcsapat:

McCarthy – Hollingshead, Maldonado, Long, Palacios – Tillman, Sánchez, Cifuentes – Opoku, Vela, Bouanga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2021.08.15.MLS
atlanta
1:0
los angeles
MLS
2019.07.27.MLS
los angeles
4:3
atlanta
MLS
2018.04.07.MLS
atlanta
5:0
los angeles
MLS
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Atlanta United

Gonzalo Pineda együttese nem költött annyit ebben az idényben, mint ellenfelük, de egy nagy nevet azért sikerült megszerezniük. A Celticben játszó görög, Georgios Giakoumakis igazolt hozzájuk 4 millió euró fejébebn.

Ő a legnagyobb fogás a klub életében, nem csak az idei szezonban.

A csapat tavaly még csak a rájátszást sem érte el, a Keleti Konferenciában a 11. helyen végeztek.

Most azért jobban állnak, hiszen 16 meccs után ott vannak a 6. helyen 24 ponttal. Négy mérkőzés óta veretlenek, ám ebből csak egyet nyertek meg. Utoljára a New England Revolution ellen léptek pályára, és 0-2-ről felállva mentettek pontot. Vagy buktak el kettőt, mert a 3. góljukat a 93. percben kapták…

Betalált egyébként Giakoumakis mellett a világbajnokságon argentin kerettag, Thiago Almada, valamint Miguel Barry.

Ha minden igaz, három játékos sérülés miatt nem játszhat, Amar Sejdic, Erik Lopez és Osvaldo Alonso, míg Machop Cholnak vízumproblémái vannak, ami miatt kénytelen kihagyni a meccset.

A várható kezdőcsapat:

Guzan – Lennon, Robinson, Sánchez Purata, Gutman – Rossetto, Ibarra – Luiz Araujo, Almada, Etienne – Giakoumakis

Tippelde

Nem játszik rosszul az Atlanta, ebből idén még rájátszás is lehet, ha így folytatják. A forma kielégítő, a lőtt gólok száma szintén.

A Los Angeles a vesztes döntő után nagy akarattal fog otthon pályára lépni, és várhatóan meg fogja nyerni a meccset. Mi ezt tartalékoljuk ezt az ötletet, és arra tippelünk, hogy mindkét együttes gólt fog szerezni a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső