Spezia – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 08.
Spezia
Teljesítmény:
D D V D V
  • Stadio Alberto Braglia
  • Március 10. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most egy olyan mérkőzés következik, amire nagyon sokan azt mondhatják, felesleges írni róla. Talán valóban így van, talán tényleg könnyedén meg lehet mondani, hogy a Spezia – Inter mérkőzést ki fogja megnyerni. Mi mégis írunk róla, mert látunk benne értéket. És ha már írunk róla, akkor ugyanolyan részletességgel fejtjük ki nektek az információkat, mint egy háromesélyes, vérre menő küzdelemnél.

A Spezia ugyan a kiesés ellen küzd, ugyan nincsenek jó formában, ugyan az ellenfelük sokkal erősebb, mi mégis itt vagyunk. És ennek az az oka, hogy az online sportfogadás szakértői kifejezetten jó szorzókat adtak erre a találkozóra.

Itt van mindjárt az Unibet, amelynél 1.40-et ér meg a vendégek győzelme, ami szerintem egyáltalán nem rossz, nézzetek csak rá a táblára meg a formára, a két csapat elmúlt mérkőzéseire.

A hazai siker amúgy 7.50, a döntetlen meg 4.60 most.

Spezia

A gyenge eredmények miatt Luca Gottit nemrégiben menesztették a Spezia kispadjáról, a helyére pedig Leonardo Semplici ült le. Rutinos mester, akinek volt már sikerélménye a Serie A-ban, most a feladata egyértelmű: Bent kell tartania a Speziát az első osztályban. Nem lesz egyszerű feladat…

Szerintem két kieső már van a bajnokságban, nem gondolom, hogy a Cremonese és a Sampdoria annyira magukhoz tudnak térni, hogy a piros vonal fölött végezzenek, aki miatt aggódnia kell a Speziának, az a Verona. Akikkel a hétvégén játszottak épp, és egy pontot otthon tudtak tartani. Nem olyan jó eredmény, mintha nyertek volna, de legalább megtartották a távolságot előttük.

Hetek óta nem tud nyerni a csapat, utoljára januárban verték a Torinot, azóta nyolc bajnokin maradtak nyeretlenek.

Hazai pályán sem brillíroznak, utolsó öt meccsükből hármat is elveszítettek, kétszer ikszeltek.

A tabellán a 17. helyet foglalják el, három pontra van a Verona tőlük.

Elég sok a hiányzó, Emil Holm, Simone Bastoni és Jeroen Zoet – elvileg – kihagyják a mérkőzést, ahogy Joao Moutinho játéka is kérdéses. Emellett két eltiltottjuk lesz, Federico Marchettit kiállították a Verona ellen, míg Arkadiusz Reca az ötödik sárgáját kapta.

A várható kezdőcsapat:

Dragowski – Amian, Ampadu, Caldara, Nikolaou – Bourabia, Agudelo, Ekdal – Gyasi, Nzola, Verde

Egymás elleni meccsek:

Sokan sejthetitek helyesen, hogy a két csapat közös meccseit általában a milánói gárda nyeri meg. Az utolsó öt alkalomból (ami egyébként az összes meccsüket jelenti) négyszer is ők győztek, többek között idén is, amikor hazai pályán 3-0-ra verték meg a Speziát.

A kiscsapat legjobb eredményét a közelmúltban 2021-ben érték el, amikor 1-1-et játszottak az erősebb ellenfelükkel. Nyerniük viszont még sosem sikerült, és félő, hogy ez a nyeretlenségi sorozat ezúttal is folytatódni fog…

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.20.Serie A
inter
3:0
spezia
Serie A
2022.04.15.Serie A
spezia
1:3
inter
Serie A
2021.12.01.Serie A
inter
2:0
spezia
Serie A
2021.04.21.Serie A
spezia
1:1
inter
Serie A
2020.12.20.Serie A
inter
2:1
spezia
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter

Ez a szezon nem annyira az Interről szól, a Napoli menetelése elhomályosítja Simone Inzaghi csapatát. A legtöbb, amiben a gárda reménykedhet, hogy sikerül a második helyüket megőrizni. Nagy a tülekedés a dobogóért, és egyáltalán nem biztos a kék-feketék helyezése, akár még a negyedik-ötödik pozícióba is kerülhetnek. Azt pedig nem tartom valószínű forgatókönyvnek, hogy ezt a Napolit be tudják fogni. Hátrányuk velük szemben 15 pont.

A Bologna elleni vereséget követően sikerült javítaniuk, egy héttel később hazai pályán fogadták a Leccét, és 2-0-ra győztek Henrikh Mkhitaryan és Lautaro Martínez találataival.

Idegenben ugyan nem játszanak jól, hiszen már öt vereségük van a Giuseppe Meazzától távol, de azért ezt a Speziát illik majd megverniük.

A keretből elvileg hárman nem szerepelhetnek, kétséges Milan Skriniar, Joaquin Correa és Federico Dimarco játéka is.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Darmian, Acerbi, Bastoni – Dumfries, Barella, Calhanoglu, Mkhitaryan, Gosens – Lukaku, Martínez

Tippelde

Minden adott az Inter győzelméhez. Semplici eddig két döntetlent hozott a csapatnak, várható, hogy előbb vagy utóbb jönni fog az első vereség.

Szerintünk ennek most jött el az ideje, vendégsikert várunk a mérkőzéstől.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső