Liverpool – Burnley: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 08.
Liverpool
Teljesítmény:
V N N D N
  • Anfield
  • Február 10. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Burnley
Teljesítmény:
D V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Maradunk egyelőre a világ legnépszerűbb bajnokságánál, de a napot nem itt fogjuk befejezni. Ó, nagyon nem. Megjárjuk még többek között a Serie A-t és a LaLigát is, valamint visszatérünk a Bundesligába.

Azáltal, hogy Jürgen Klopp bejelentette, a szezon végén távozik Liverpoolból, érezhetően megváltozott a hangulat a csapatnál. Még úgy is, hogy az öltözőn belülre nem látunk. A Pool mindenképp szeretne bajnoki címet szerezni a németnek, aki majdnem tíz évet töltött a csapatnál, és neve a legnagyobbak közé került. Akkor is ott fog maradni, ha esetleg a trófeát nem tudják megszerezni…

Amire megvan az esély. Botlottak a vörösök legutóbb, a City pedig a sarkukban, hamarosan meg is előzheti őket Pep Guardiola együttese. Ezért sem lehet hibázni, no meg azért sem, mert egy jóval szerényebb képességű gárda érkezik most az Anfieldre: a Burnley.

Jöjjön a Liverpool – Burnley találkozó!

Liverpool

Egy rangadót megnyert, egyet viszont elbukott a Liverpool, így összességében nem lehetnek elégedettek a teljesítményükkel. A Chelsea elleni mérkőzésen sziporkáztak, ontották magukból a gólokat, még Szoboszlai Dominik is betalált, de aztán az Arsenal ellen már nem jött ki a lépés. Szoboszlai egyébként kiesett, sérülés miatt nem léphetett pályára, és még egy ideig nem is fog.

De most egyelőre maradjunk a Mikel Artetáék elleni meccsnél: Egy szépen kijátszott akció végén Kai Havertz találhatott volna be ziccerben, de azt még Alisson védte. A kipattanónál érkezett Bukayo Saka, vezetett az Arsenal. Nem sokáig, mert Gabriel Magalhaes öngóljával egyenlítettek a vörösök. A viszonylag eseménytelen mérkőzésen (nyolc kaput eltaláló lövés volt, ebből egy a Poolé!) egy hatalmas hiba döntött, Alisson lepkézett egy óriásit, amit Gabriel Martinelli használt ki. A végén a harmadik gól már emberhátrányban jött, Ibrahima Konatét állították ki.

Ez pedig így most azt jelenti, hogy a Pool előnye már csak két pont, de úgy, hogy közben a City egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Nincs lehetőség hibára, főleg nem egy Burnley ellen.

És főleg nem hazai pályán! Ahol egyébként senki nem győzött, kilenc győzelme, két döntetlenje van az együttesnek.

Télen érkező nem volt, távozó is kevés: Fabio Carvalho, Nathaniel Phillips, Rhys Williams és Calvin Ramsay váltottak klubot, de csak kölcsönbe távoztak.

Sérültek: Joel Matip, Kostas Tsimikas, Szoboszlai Dominik, Stefan Bajcetic, Mohamed Salah

Eltiltott: Ibrahima Konaté

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Robertson – Elliott, Mac Allister, Jones – Jota, Núnez, Díaz

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.26.Premier League
burnley
0:2
liverpool
Premier League
2022.02.13.Premier League
burnley
0:1
liverpool
Premier League
2021.08.21.Premier League
liverpool
2:0
burnley
Premier League
2021.05.19.Premier League
burnley
0:3
liverpool
Premier League
2021.01.21.Premier League
liverpool
0:1
burnley
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Burnley

Megmondom, nem gondoltam volna, hogy a Burnley féltávnál majd kiesőhelyen lesz, főleg azután nem, hogy láttam a nyári igazolásaikat: James Trafford, Zeki Amdouni, Sander Berge, Aaron Ramsey és Jordan Beyer is erős, jó játékosok, PL-szintűek. Aztán kiderült, hogy a Championship nem egy Premier League, és ami ott elég volt, az ide nem biztos, hogy az. Sőt, biztosan nem az.

Most a csapat lemaradása egyre nagyobb és nagyobb, a Sheffield és ők a tabella utolsó két helyén egyre erőteljesebb hátrányban vannak, még a harmadik kieső Evertonhoz képest is.

Nem meglepő, hogy a vezetőség kapcsolt, és három új arcot is megszereztek a tavaszra: Csatlakozott David Datro Fofana, Lorenz Assignon és Maxime Esteve is. Utóbbi kettő a védelemben segíthet, Fofana pedig már megmutatta, mennyire érzi a kaput.

Első meccsén ugyanis rögtön két gólt szerzett, általa mentett meg egy pontot a Burnley a Fulham ellen.

A döntetlenek azonban nem sokat fognak segíteni egy ilyen komoly hátránynál, a Burnley-nek győzelmek kellenek. Nem biztos, hogy a nyeretlen sorozatukat az Anfielden fogják megszakítani, egyrészt az ellenfél erőssége, másrészt idegenbeli teljesítményük miatt. Két meccset nyertek eddig, kétszer ikszeltek, hétszer kaptak ki.

Nathan Redmond, Luca Koleosho, Charlie Taylor, Jordan Beyer és Hannes Delcroix hagyja ki a meccset különböző sérülés miatt. Pályára léphet mindhárom új fiú, nem csak Assignon.

A várható kezdőcsapat:

Trafford – Assignon, O’Shea, Esteve, Vitinho – Gudmundsson, Berge, Brownhill, Odobert – Foster, Fofana

Tippelde

Nem a Pool ellen kell bennmaradni, nem ez a győzelem fog hiányozni a végén. Ez egészen biztos. Kompany is tudja, a játékosok is, de ha esélyt szimatolnak, a Burnley játékosai meg fogják azt ragadni. Az a necces, hogy lesz-e ilyen esély…

Tippjeink a következők:

1.: Liverpool győzelem (0-1-es hendikep)

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Szerezz ingyenes fogadást az OlympusBet oldalán! A sikertelen tipped után 10.000 Ft-ot is visszakaphatsz a bukmékertől.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső