Fulham – Bournemouth: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.02.10.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 február 08.
Fulham
Teljesítmény:
D D V D V
  • Craven Cottage
  • Február 10. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bournemouth
Teljesítmény:
D D N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napon egy leheletnyivel több cikk jelenik meg majd az oldalon, a másfél hetes szünetet – ami azért se szünet, se másfél hetes nem volt – ezzel igyekszünk kompenzálni. Az angol ligába térünk át, ahol szombaton délután több jó meccset is rendeznek. Például ezek közé sorolható a Fulham – Bournemouth, amelynek magyar szereplője is lehet Kerkez Milos személyében.

A két együttest jelen pillanatban egy pont választja el egymástól, formájukat tekintve ugyanolyan szinten vannak. Nyugodtan mondhatjuk, ugyanolyan rossz formában várják az összecsapást, hiszen mindketten öt pontot szereztek legutóbbi öt meccsükön.

A győztes egy picit megint fellélegezhet, a győztes radar alá helyezheti a Chelsea-t, és még egy lépéssel közelebb kerülhet a bennmaradáshoz.

Fulham

Egész sokat foglalkoztunk idén a Fulham csapatával, és egy mondat mindig leírásra került, amikor Marco Silva együttese volt a téma: Messze nem olyan erősek, mint tavaly voltak. Akkor – főleg Aleksandar Mitrovicnak köszönhetően – szárnyaltak, felsőházban végeztek, a szerb távozása után viszont erősen leromlott a teljesítmény.

Jól mutatja most ezt az a tény, hogy csak a 13. helyet foglalják el a Premier League-ben, és meccsek óta nyeretlenek. Egészen pontosan az Arsenalt győzték le utoljára, a franc sem gondolta volna, hogy egy ekkora sikert követően nem jönnek majd a pontok.

Az együttes idén, a mostani naptári évben mindössze egy győzelmet számlál: a Rotherhamet verték az FA Kupában, de egy kör múlva már ki is estek a Newcastle-lel szemben.

Ami a PL-t illeti: Játszottak idén a Chelsea-vel, az Evertonnal és a Burnleyvel, utóbbi kettő ellen ikszeltek, a Chelsea-től kikaptak.

A hétvégén az újonc elleni meccs sok gólt hozott, a 20. percben Joao Palhinha és Rodrigo Muniz góljaival elhúztak a vendégek, de David Datro Fofana duplájával Vincent Kompany együttese egyenlíteni tudott.

Az otthoni környezet előny a csapatnak, hiszen itt már hatszor nyertek, egyszer ikszeltek és négyszer kaptak ki, míg idegenben 1-4-7 a mérleg.

A télen egy játékos csatlakozott a csapathoz, a Chelsea-ben kevés lehetőséget kapó Armando Broja töltheti be a Mitrovic után maradt űrt. Távozott Carlos Vinicius, Luke Harris és Tyrese Francois, mindhárman kölcsönbe.

Két játékos, Calvin Bassey és Alex Iwobi, még mindig az ANK-n, Adama Traoré, Raúl Jiménez, Harry Wilson és Issa Diop sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Leno – Castagne, Adarabioyo, Ream, Robinson – J. Palhinha, Reed – Reid, Pereira, Willian – Broja

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.26.Premier League
bournemouth
3:0
fulham
Premier League
2023.04.01.Premier League
bournemouth
2:1
fulham
Premier League
2022.10.15.Premier League
fulham
2:2
bournemouth
Premier League
2022.04.23.Championship
bournemouth
1:1
fulham
Championship
2021.12.03.Championship
fulham
1:1
bournemouth
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bournemouth

Amilyen remekül teljesített a Bournemouth ősszel – inkább az őszi idény végén -, annyira gyengén kezdték a tavaszit. Az Andoni Iraola vezette együttes a Tottenham elleni meccsen szüntette be a győzelmi sorozatát, amely hét meccsen át tartott, és azóta képtelenek bajnokit nyerni. Idén eddig a Liverpoollal (0-4), a West Hammel (1-1) és a Nottinghammel (1-1) játszottak.

Kerkezék a Forest elleni meccsen Justin Kluivert góljával kerültek előnybe, amit még az első félidőben kiegyenlítettek a vendégek, a folytatásban gól nem esett már. Kerkez Milos ezúttal is csereként lépett pályára, ezúttal is Lloyd Kellyt váltotta.

Mint azt fent is említettem, a Bournemouth mindössze egyetlen pontra van a Fulhamtől, de annak a nagy menetelésnek köszönhetően előzik a fővárosiakat.

Bár mostanában nem, de összességében erősnek mondható vendégségben a Bournemouth. A gárda négy győzelmet aratott idén, kétszer ikszeltek, ötször kikaptak.

A csapat kerete kissé átalakult a télen: Kölcsönben távozott az együttestől David Brooks és Joe Rothwell (Southampton), Hamed Traoré (Napoli), Kieffer Moore (Ipswich), Emiliano Marcondes (Hibernian) és Gavin Kilkenny (Fleetwood).

Érkezett – szintén kölcsönben – Enes Ünal a Getaféból, valamint Romain Faivre is visszatért a Lorient-ból.

Eltiltás miatt nem játszhat Philipp Billing, sérült Tyler Adams, Max Aarons, Ryan Fredericks, illetve lehet, hogy Enes Ünal bemutatkozására még várni kell egy kicsit.

A várható kezdőcsapat:

Neto – Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly – Cook, Christie – Tavernier, Scott, Sinisterra – Solanke

Tippelde

Nem tartom meggyőzőnek a Fulham játékát mostanság, pedig a Liverpool elleni meccseken megmutatták, hogy tudnak ők. Még mindig nagyon keresik Mitrovic utódját, aki lehet Armando Broja, lehet Raúl Jiménez, de egyelőre nem úgy tűnik, hogy a szerbet olyan könnyű lesz pótolni.

Úgy gondoljuk, fogható a fővárosi együttes…

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen vagy Bournemouth győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső