Fiorentina – West Ham United: Fogadási Tippek és Európa-konferencialiga Előzetes – 2023.06.07.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 05.
Fiorentina
Teljesítmény:
N N V D N
  • Sinobo Stadium
  • Június 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
West Ham United
Teljesítmény:
V N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Elég felemás hétvégét zártunk, nem hiába mondják a sportfogadás nagy elméi, hogy az utolsó fordulóknál már sokkal nehezebb kitalálni az eredményt.

Valóban, voltak nagyon érdekes eredmények. De összességében azért nem volt ez olyan rossz.

Jó ideig most nem lesz topfutball, még vár ránk két kupadöntő, az EKL-, és a BL-finálé, aztán a nagycsapatok játékosai megkezdik a pihenőjüket. Durván két és fél hónapról beszélünk a legtöbb esetben…

A Fiorentina – West Ham United mérkőzésről mindenképp szerettünk volna még beszélni. Mindhárom nagy kupa döntőjébe jutott olasz csapat, az elsőnél José Mourinhoék veszítettek. Vincenzo Italianoékon most a sor, akik David Moyes csapatát fogadják Csehországban.

Nem mindenki várta ezt a két csapatot a döntőbe, de megérdemelten jutottak idáig. És talán vívnak egy jó kis döntőt.

A bet365 oldalán az látható, hogy a bukik nem igazán tudják, mi várható. 2.75 a Fiorentina szorzója, 2.70 a West Hamé, 3.10 a döntetlen.

Fiorentina

Győzelemmel hangolt a firenzei gárda, nem gondoltam volna, hogy végül nyerni tudnak Reggio Emiliában, de azért tegyük hozzá, a győzelemben volt szerepe a hazai csapatnak, a Sassuoloból ugyanis két játékost is kiállítottak. A vendégek így 3-1-re győztek. Góljaikat Arthur Cabral, Riccardo Saponara és Nicolás Iván González szerezték.

Vincenzo Italiano együttese a Serie A-t a középmezőny elején fejezte be, ők lettek a nyolcadikok, ez pedig azt jelenti, amennyiben nem nyerik meg az EKL-t, úgy jövőre nem láthatjuk őket nemzetközi porondon.

Voltak nagyon szép pillanataik, és ha az utóbbi időben mutatott formájukra gondolunk, nem lehet keserű a szánk íze.

A Fiorentina az utolsó öt meccséből hármat nyert meg, veretlenségüket pedig négy mérkőzés óta őrzik. Oké, ez csalóka, ugyanis az Olasz Kupa döntőjében 2-1-re kikaptak az Intertől, az belerondít az összképbe.

Ez lehet a második döntő, amit elbuknak, de biztos vagyok benne, hogy Italiano tanult az előzőekből…

A Fiorentina az EKL-ben a kezdetektől fogva jó teljesítményt nyújtott, csoportjában a második helyen végzett, az Istanbul Basaksehirrel ugyanannyi pontot szerezve. A kieséses szakaszban indult be a henger, előbb a Bragát verték 7-2-es összesítéssel, majd jött a török Sivasspor, őket 5-1-re intézték el. A negyeddöntőben a Lech Poznan okozott némi ijedtséget, de azért megoldották a violák, az elődöntőben szintén volt nem kis riadalom, hiszen az Artemio Franchiban kikaptak a Baseltől, de a visszavágón javítottak.

A hétvégén Italiano több játékosa is kezdett azok közül, akik szerdán is játszani fognak, ám megúszták sérülés nélkül. Csak Salvatore Sirigu nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Terracciano – Dodo, Milenkovic, Igor, Biraghi – Bonaventura, Amrabat, Castrovilli – González, Cabral, Ikoné

Egymás elleni meccsek

A két csapat korábban még sosem találkozott egymással.

Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

West Ham United

Nem ez volt David Moyes csapatának legjobb szezonja, azt azért el kell mondani. A West Ham többször is játszott a tűzzel a Premier League-ben, aminek köszönhetően a bennmaradást csak az utolsó pár fordulóban harcolták ki.

Sokan azzal védekeznek, hogy a skót kiemelten figyelt az EKL-szereplésre, de ez nem lehet mentség egy olyan csapatnál, amelynek összértéke meghaladja a félmilliárd eurót.

A West Ham azért a végére belejött, igaz, az utolsó fordulóban kikapott. Az utolsó fordulóban a csapat a már kiesett Leicestertől kikapott, góljukat Pablo Fornals szerezte.

Moyes nagyjából egy olyan kezdőt küldött pályára, amelynek lenne esélye a döntőben is, de olyan játékosok hiányoztak, mint Kurt Zouma vagy Tomas Soucek. Őket most mindenképp a kezdőcsapatba várjuk.

De előtte nézzük meg a WHU szereplését is!

A csapat szintén már itt volt a csoportkörben, amelyet hibátlanul hoztak le. Oda és vissza megverték az FCSB-t, a Silkeborgot és az Anderlechtet is. A kieséses szakasz első körében pihenhettek, a másodikban pedig az AEK Larnacát kettős győzelemmel búcsúztatták.

A West Ham a negyeddöntőben a Gentet intézte el, az elődöntőben Kerkezék, vagyis az AZ Alkmaar sem tudták őket megállítani.

A WHU még nem kapott ki idén az EKL-ben…

Sérültek terén jól áll az angol együttes is, hiszen a kulcsjátékosok mindegyike bevethető, egyedül Gianluca Scamacca sérült, akit nemrégiben megműtöttek, azóta pedig lábadozik az olasz.

A várható kezdőcsapat:

Areola – Coufal, Zouma, Aguerd, Cresswell – Soucek, Rice – Bowen, Paqueta, Benrahma – Antonio

Tippelde

Teljesen háromesélyes meccs, mint az EL-döntő a múlt héten. Ott sem nagyon akaródzott dűlőre jutni a csapatoknak, és várhatóan itt sem húz el egyik együttes a másikkal szemben.

Magam részéről kitartok az iksz mellett, valamint azt mondom, mindkét együttes szerez legalább egy gólt.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.83 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.85 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.83 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső