Olympique Marseille – Montpellier: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 március 28.
Olympique Marseille
Teljesítmény:
N D N V V
  • Orange Velodrome
  • Március 31. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Montpellier
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy kicsit benézünk a franciákhoz is, ha már pénteken egy egész jó meccset rendeznek. Mármint sportfogadás szempontjából, mert egyébként nehéz kiókumlálni azt, hogy az Olympique Marseille – Montpellier milyen meglepetéseket tartogat. Bízhatnak benne a hazaiak, hogy semmiféle meglepetés nem lesz.

Hiába bukik mostanában sokat a PSG, még így is messze vannak tőlük, de egy újabb pontvesztés már gyakorlatilag behozhatatlan hátrányt jelentene.

A Montpellier viszont remek formában van, egymás után nyerik a meccseiket, szóval egy jó kis összecsapás várható. A fogadóirodák persze szentül meg vannak arról győződve, hogy a hazaiak megnyerik a mérkőzést. A bet365-nél 1.44 a Marseille sikere, 4.50 az iksz, 6.50 a vendéggyőzelem.

Olympique Marseille

A Marseille drukkerei megszokhatták már, hogy a csapatuk elég érdekes szezonokat produkál. Így volt ez André Villas Boas, Jorge Sampaoli és most Igor Tudor esetén is. Mégis, ez a mostani szezon lehet a legsikeresebb a csapat számára.

A bevezetőben már mondtam, hogy a PSG azért szépen hullajtja a pontokat, még sincs olyan közel a Marseille hozzájuk. A difi most hét pont, ha akar valamit a gárda, akkor most még van idejük. Na nem, mintha elsősorban rajtuk múlna, hogy a PSG mit játszik…

Annyi biztos, hogy a Marseille nagy tettet hajtott végre egy héttel ezelőtt, azt a Reimst verték meg idegenben 2-1-re, akik az edzőváltás óta egy vereséget sem szenvedtek el. Mindkét találatot Alexis Sánchez szerezte.

Nemrég azonban voltak gyenge eredmények is, ezek közé tartozik a PSG elleni sima 0-3, valamint rögtön utána a kupából való kiesés, az Annecy együttese búcsúztatta őket, pedig ez a gárda csak a francia másodosztályban szerepel.

Hiszitek vagy sem, a Marseille a legutóbbi négy mérkőzésén a Velodrome-ban nyeretlen maradt. Két döntetlen, két vereség. És ez egy bajnoki címre hajtó együttestől nagyon kevés. Mérlegük egyébként 7-3-4.

Két védő, Leonardo Balerdi és Sead Kolasinac nem játszhat pénteken. Utóbbi sérült, előbbi pedig a Strasbourg elleni piros lapját nyögi, két meccsre tiltották el.

A várható kezdőcsapat:

Lopez – Mbemba, Gigot, Rongier – Clauss, Veretout, Guendouzi, Tavares – Ünder, Sánchez, Malinovsky

Egymás elleni meccsek:

Elég egyértelmű képet fest a két csapat történelme egymás ellen. A legutóbbi öt alkalommal a Marseille nem kapott ki, sőt a legutóbbi nyolc mérkőzésen veretlenek tudtak maradni. 2018-ban tudott a Montpellier győzni, akkor is hazai pályán.

Akadnak azért döntetlenek, kellemetlenebb eredmények, de idén például idegenben sikerült nyernie Igor Tudor csapatának, méghozzá 2-1-re.

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.02.Ligue 1
montpellier
1:2
marseille
Ligue 1
2022.04.10.Ligue 1
marseille
2:0
montpellier
Ligue 1
2022.01.29.Francia Kupa
marseille
5:4
montpellier
Francia Kupa
2021.08.08.Ligue 1
montpellier
2:3
marseille
Ligue 1
2021.04.10.Ligue 1
montpellier
3:3
marseille
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Montpellier

Régen az egyik legszimpatikusabb csapat volt számomra a Montpellier, amikor az Andy Delort – Gaetan Laborde páros pályára lépett, ott a védők egy kicsit jobban félhettek. Ez azonban már a múlté, azóta mindketten máshol futballoznak, a Montpellier pedig a középmezőnyben ragadt. Igaz, most épp baromi jól megy nekik a játék, a legutóbbi hat tétmeccsükből ötöt megnyertek, egyszer ikszeltek. Igaz, a sorsolás is kegyes volt hozzájuk: Brest, Troyes, Lens, Angers, AC Ajaccio, Clermont.

Utóbbi ellen játszották utolsó meccsüket, amit 2-1-re nyertek meg, a gólokat Elye Wahi szerezte. A meccs legvégén Jordan Ferri egy perc alatt kapott két sárga lapot, ami miatt a következő találkozót ki kell hagynia. De a hiányzókra még visszatérünk.

A Montpellier számára ez a mostani meccs lesz az utóbbi idők legnehezebb találkozója. Idegenben amúgy sem a legjobbak, mérlegük 5-1-7. De a lendület bennük van, ráadásul a Marseille-nél is vannak problémák.

Alapból lehet, megfontolnám a meglepetést, de aztán meglátom a csapat sérültjeit, és elbizonytalanodom. Jordan Ferri eltiltása mellett vannak még, akik nem lehetnek ott. Faitout Maouassa, Enzo Tchato, Leo Leroy, Béni Makouana és Maxime Esteve.

A várható kezdőcsapat:

Lecomte – Sacko, Jullien, Kouyaté, Sylla – Fayad, Chotard – Nordin, Savanier, Mavididi – Wahi

Tippelde

Bőven vannak hiányzók a vendégeknél, ami miatt az esélyeik jócskán kevesebbek, mint alapból lennének. Szerintem a Marseille is tudja, még egy bukás, és kvázi a bajnoki címről lemondhatnak. Így sincs sok esélyük rá, de egyelőre még nem mondanak le róla. Arról nem is beszélve, hogy ott vannak az üldözők, akik csak arra várnak, hogy a Marseille tovább hibázzon.

Száz szónak is egy a vége: Mi a hazai győzelemre tippelünk ezen a meccsen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.45 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső