Manchester City – Wolverhampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2024.05.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 02.
Manchester City
Teljesítmény:
N N N V N
  • Etihad Stadium
  • Május 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Wolverhampton
Teljesítmény:
N V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma már volt egy angol első osztályú meccs, most jön egy másik. Gondoltuk, beszéljünk a két bajnokesélyesről, merthogy a Premier League igazából kétfősre szűkült. Mármint a bajnoki címért folyó küzdelem. Korábban tagja volt ennek a társaságnak a Liverpool is, Jürgen Kloppék azonban rettentően visszaestek, és kiszálltak a versenyfutásból. Ahol most már csak az Arsenal és a Manchester City maradt.

A címvédő kényelmesebb helyzetben, de közben mégis veszélyben. Ott lebeg felettük Damoklész kardja, hiszen hiba esetén elbukják a bajnoki címet is. Ami azután kellemetlen lenne, hogy kiestek a BL-ből is.

Az ellenfél nem egy világverő együttes, de ne feledjük, azon kevés csapat közé tartoznak, akik idén már egyszer legyőzték Pep Guardioláékat.

Következzen a Manchester City – Wolverhampton találkozó!

Manchester City

Megállíthatatlan a Manchester City, ennek pedig az angol fővárosban nem igazán örülnek. A Pep Guardiola irányítása alatt futballozó égszínkékek hosszú ideje veretlenek, és ez még úgy is igaz, hogy közben a Bajnokok Ligájából – címvédőként – kiestek. Akkor sem kaptak ki, csak a tizenegyespárbajban nem volt szerencséjük.

Ha már így alakult, a bajnokságot mindenképp meg kellene nyerni, és tudják ezt Silváék is. Ennek szellemében, aki szembe jön velük, azt elintézik. Gond nélkül általában. Legutóbb a Nottingham Forest otthonában játszottak, és nyertek 2-0-ra, Josko Gvardiol után Erling Haaland talált a kapuba.

Egy elmaradt mérkőzésük még van, amit majd május közepén fognak pótolni, addig – hacsak nem botlik meg az Arsenal – a második helyen maradnak. Ha meg esetleg az ágyúsok hibáznak, még simább út vezethet a címvédés felé.

Ne feledjük, közben az FA Kupában is a döntőre készülnek, szóval van itt még esemény és esély a trófeaszerzésre.

Az Etihad vereséget idén még nem látott a PL-ben, tizenkét győzelem mellett öt döntetlen van a csapat neve mellett.

Phil Foden és Ruben Dias elkaptak egy kis influenzát, de mindketten játszhatnak majd szombaton. Aki nem, az Ederson Moraes, a kezdő kapus, akinek a vállával vannak gondok. Az ő helyét Stefan Ortega fogja átvenni.

A várható kezdőcsapat:

Ortega – Walker, Dias, Aké, Gvardiol – Rodri, Akanji – B. Silva, De Bruyne, Doku – Haaland

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.30.Premier League
wolverhampton
2:1
man city
Premier League
2023.01.22.Premier League
man city
3:0
wolverhampton
Premier League
2022.09.17.Premier League
wolverhampton
0:3
man city
Premier League
2022.05.11.Premier League
wolverhampton
1:5
man city
Premier League
2021.12.11.Premier League
man city
1:0
wolverhampton
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Wolverhampton

Sikerült a hétvégén megszakítani egy hétmeccses nyeretlenségi szériát Gary O’Neil csapatának. Mostanság nagyon nem ment a csapatnak, egymás után jöttek a pofonok, néha váratlan helyekről is. Ilyennek mondható szerintem a Bournemouth elleni vereség, a Burnley vagy a Nottingham Forest elleni döntetlen.

De a Lutont, egy másik kiesőjelöltet már sikerült legyőzni hazai pályán, még ha nem is volt ez annyira tükörsima. Hwang Hee-chan góljával már az első félidőben jött a vezetés, majd Toti duplázta meg az előnyt, így Morris találata után is győzelemmel térhetett az öltözőbe a gárda.

A PL középmezőnye eléggé csapongó, de azt azért már el lehet mondani, hogy a Wolverhampton itt marad valahol a 9. és a 13. hely között. Hogy hol, az rajtuk meg a riválisaikon múlik.

Matheus Cunháék most épp nem a legkönnyebb ellenféllel találkoznak, így várhatóan pontjaik számát nem tudják majd növelni. Idegenben egyébként sem megy, mérlegük 5-4-8, az utolsó négy meccsük nyeretlenül végződött.

Közel a visszatéréshez Jean-Ricner Bellegarde és Rayan Ait-Nouri, viszont Santiago Bueno, Noha Lemina, Pedro Neto, Leon Chiwone és Craig Dawson továbbra is sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Jose Sa – Semedo, Kilman, Toti – Doherty, Gomes, M. Lemina, Traore, Ait-Nouri – Hwang, Matheus Cunha

Tippelde

Bár az ősszel a Wolverhampton nyerni tudott, erre én most sok esélyt megmondom őszintén nem látok.

Fő tippek:

1.: Manchester City győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tippelj és nyerj Mike Tyson bónuszával a Rabona irodájánál!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső