VfB Stuttgart – Bayern München: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2024.05.04.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 02.
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
D V N N D
  • Mercedes-Benz Arena
  • Május 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayern München
Teljesítmény:
D N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ezüstcsata a német élvonalban! Fura ilyet mondani egy olyan meccs előtt, melynek részét képezi a Bayern München, de igen, Thomas Tuchel együttese tizenegy év után elbukta a trónt, most már a Bayer Leverkusen ül a Bundesliga élén.

A Bayern München jelen pillanatban a becsületéért – vagyis az ezüstért – meg a BL-győzelemért hajt, utóbbinál kedd este bizonyíthattak, most pedig szombat délután lépnek pályára. Előnyük egyelőre öt pont, győzelem esetén ez nyolcra ugrik, ami már biztosan a második helyet eredményezné.

Ha viszont a szezon legnagyobb meglepije nyer, a maradék két kör nagyon izgalmas lesz…

Következzen a VfB Stuttgart – Bayern München mérkőzés!

VfB Stuttgart

Most nem akarok megint belekezdeni abba, mekkora nagyot fejlődött a VfB Stuttgart, egy mondatban elintézem: Tavaly majdnem kiestek, osztályozót játszottak, most pedig az ezüstéremért vannak versenyben, és szinte biztos BL-indulók.

A Sebastian Hoenness által irányított sváb gárda mindenkit ledöbbentett teljesítményével, és bár sokan várták, nem pukkadtak ki, a bajnokság végéig remekül teljesítettek. A bronzot mindenképp megérdemlik, de jó lenne látni, hogy még a nagyvad Bayern Münchent is meg tudják előzni.

Erre most esélyt kapnak. Pontosabban nem, csak két pontra megközelíthetik őket, de az is valami. Ha kikapnak, akkor biztosan lemaradnak a második helyről, iksz esetén semmi nem változik, de akkor is borítékolható, hogy nem lesznek ott a dobogó második fokán.

A legutóbbi két fordulóban nem sikerült nyerniük, kikaptak a Werder Brementől meglepetésre, utána pedig egy percen múlt, hogy a bajnokcsapat, a Bayer Leverkusen veretlenségét elvegyék. Csak jött Andrich meg a szokásos hosszabbításban lőtt Leverkusen-gól. Előtte amúgy a vendégek részéről Christian Führich és Deniz Undav talált be.

Hazai pályán csak egy vereséget szenvedtek, mérlegük 11 győzelemből, 3 döntetlenből és 1 vereségből áll.

Vigyázniuk kell azonban, az ősszel a Bayern úgy megverte őket, hogy fájt nézni.

Két eltiltottja is lesz a gárdának, a München elleni meccsen Enzo Millot és Maximilian Mittelstadt is sárgát kapott, emiatt kimaradnak. Nem jön ez jókor, hiszen öt sérült is van a keretben: Josha Vagnoman, Nikolas Nartey, Dan-Axel Zagadou, Samuele di Benedetto és Roberto Massimo.

A várható kezdőcsapat:

Nübel – Stergiou, Anton, Ito, Rouault – Leweling, Karazor, Dahoud, Führich – Undav, Guirassy

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.17.Bundesliga
bayern münchen
3:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2023.03.04.Bundesliga
vfb stuttgart
1:2
bayern münchen
Bundesliga
2022.09.10.Bundesliga
bayern münchen
2:2
vfb stuttgart
Bundesliga
2022.05.08.Bundesliga
bayern münchen
2:2
bayern münchen
Bundesliga
2021.12.14.Bundesliga
vfb stuttgart
0:5
vfb stuttgart
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayern München

Nem gondolom, hogy a Bayern Münchennek mindegy, második vagy harmadik lesz a Bundesligában. Igen, vannak most ennél fontosabb dolgok, például a Bajnokok Ligája, de ha már a trónról letaszították őket, legalább az ezüst legyen meg. Így is kellemetlen a szituáció, hát még akkor mennyire lenne, ha a Stuttgart megelőzné őket.

De igen, közben ott a BL, melyben az elődöntőig már eljutottak. Az odavágót a Real Madrid ellen kedden játszották, és talán a hazaiak győzelmet érdemeltek volna, csak döntetlen jött össze, így a visszavágóra egy picit kevesebb eséllyel indulnak.

Az első negyedórában két gólt is rúghattak volna, de a vendégcsapat állta a sarat, majd a semmiből gólt is szerzett. A második játékrészben Leroy Sané a semmiből egyenlített, egy perccel később pedig tizenegyesből Harry Kane a vezetést is megszerezte.

Ezt követően többször közel jártak a 3-1-hez, de Kim Min-jae szabálytalansága miatt a királyi gárda is rúghatott egy tizit, Manuel Neuer pedig nem védte azt ki.

Ami a bajnokságot illeti, ott most jó formát mutat az együttes, a hétvégén Harry Kane duplájával az Eintracht Frankfurtot verték meg 2-1-re. Ha most nyernek, nem kell már a hátralévő két meccs miatt aggodalmaskodni, meglesz az ezüst.

Idegenben 9-2-4-es mérlegük a bizonyíték, miért nem tudtak bajnokok lenni idén. Egy ilyen Bayer mellett ennyi hiba nem fér bele.

Ahhoz képest, hogy sérültek között tartották számon Leroy Sanét és Serge Gnabryt is, mindketten pályára léptek ketten, előbbi gólt is rúgott. Így egy picit óvatosabban merem leírni, most kiket találtak a maródiak listáján: Matthijs de Ligt, Kingsley Coman, Sacha Boey, Bouna Sarr, Tarek Buchmann, Gabriel Marusic.

A várható kezdőcsapat:

Ullrich – Kimmich, Upamecano, Dier, Davies – Pavlovic, Goretzka – Tel, Choupo-Moting, Guerreiro – Kane

Tippelde

Millot és Mittelstadt miatt egy kicsit idegeskedhet Hoenness. Nem feltétlenül az ezüst elbukása aggaszthatja, inkább a bronzérem elvesztése. Ami valljuk be, nem egy irreális elképzelés, tekintve, hogy Németország egyik legerősebb csapatát fogadják, mögöttük pedig a Lipcse csak két pontra található.

Mindent meg kell tenniük a jó eredményért, és mivel a Bayern München inkább fókuszál a Real Madrid elleni találkozójára, az esély megvan a pontszerzésre.

Fő tippek:

1.: VfB Stuttgart győzelem vagy döntetlen

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső