Napoli – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes – 2024.05.11.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 08.
Napoli
Teljesítmény:
D D V D N
  • Diego Armando Maradona
  • Május 11. 18:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Bologna
Teljesítmény:
D D N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az idei olasz bajnokság negatív és pozitív meglepetése egymás ellen. Ezt azért nem hagyhatjuk ki. Egyértelmű, hogy a Bologna a pozitív meglepetés, Thiago Motta együttese jelen pillanatban a dobogóra hajt, Bajnokok Ligája indulásuk pedig szinte zsebben. De csak szinte. Adott esetben már most hétvégén ezt kiharcolhatják.

A negatív pedig a címvédő, a Napoli, amely egészen a középmezőnyig csúszott vissza, miközben kerete alig változott. Valami eltört a játékosokban, az is lehet, hogy ennyit jelentett Luciano Spalletti távozása.

A délieknek azért van még miért küzdeni, ha elég ügyesek, odaérhetnek a nyolcadik helyre, ami Európa-konferencialigát ér. Nem egy BL, de legalább valami…

Következzen a Napoli – Bologna találkozó!

Napoli

Hírek érkeztek a Napoli háza tájáról. Tudtuk, hogy Francesco Calzona nem a végleges megoldás, arról viszont nem nagyon jöttek hírek, hogy ki válthatja őt majd a következő idénytől. Nos, most úgy néz ki, megvan az utód: Stefano Pioli. Igen, az AC Milan jelenlegi edzője, akit kis túlzással már fél éve el akarnak távolítani a rossoneri kispadjáról.

A mester az Inter és a Milan után most egy újabb nagycsapatot irányíthat, és visszavezetheti a Napolit Olaszország legjobbjai közé. Mert legyünk őszinték, attól most nagyon távol állnak Osimhenék.

A gárda a nyolcadik helyért van csatában, ami az UEFA-koefficiens pontok miatt még Konferencialiga-indulást ér, de hát a tavalyi bajnoki cím után, a Bajnokok Ligája után ez masszívan csalódás.

Hétfőn láthattuk őket legutóbb a pályán, akkor a kiesőjelölt Udinese ellen játszottak idegenben. Victor Osimhen góljával megszerezték a vezetést, a nigériai ezt követően lőtt még egy lesgólt is, a vendégek nem számítottak arra, hogy itt pontot bukhatnak. Ám a hosszabbításban mégis elbuktak.

Idegenben eddig jobbak voltak, hazai környezetben 6-6-5-ös a mérlegük, a címvédőtől mondjuk nem ezt várnánk, főleg nem a tavalyi után, amikor a Maradona egy igazi vesztőhely volt.

Az alábbi játékosok nem állnak rendelkezésre, és ez bizony nagy probléma: Khvicha Kvaratskhelia, Giacomo Raspadori, Piotr Zielinski, Pierluigi Gollini, Leander Dendoncker.

A várható kezdőcsapat:

Meret – Di Lorenzo, Rrahmani, Östigard, M. Olivera – Zambo Anguissa, Lobotka, Traoré – Politano, Osimhen, Simeone

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.09.24.Serie A
bologna
0:0
napoli
Serie A
2023.05.28.Serie A
bologna
2:2
napoli
Serie A
2022.10.16.Serie A
napoli
3:2
bologna
Serie A
2022.01.17.Serie A
bologna
0:2
napoli
Serie A
2021.10.28.Serie A
napoli
3:0
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bologna

Nagy esélyt szalasztott el a Bologna, most már bátran mondhatom, hogy megint. A Juventus sorozatban negyedik döntetlenjét játszotta, azonban Mottáék sem tudták nyerni saját meccsüket, ami miatt maradtak a negyedik helyen. Ezúttal a Torino otthonában nem sikerült győzniük, egy kifejezetten unalmas találkozón egy pontot szereztek, miután 0-0-t értek el a bikák ellen.

Három fordulóval a vége előtt még nem dőlhetnek hátra, mert bár nekik egy EL-indulás is hatalmas szó lenne, de most már ennyire közel a célhoz csalódás lenne, ha elbuknák a Bajnokok Ligáját.

A helyzet az, hogy négy pontra vannak az Atalantától (akiknek van egy elmaradt meccsük még), szintén négyre az AS Romától.

A maradék három körben a lehető legtöbb pontot kell szerezniük, ha hibátlanok tudnak maradni, akkor a BL biztosan meglesz, de gyanítom, akkor még a bronzérem is, hiszen a Juventus nincs igazán ereje teljében.

A legutóbbi öt meccsükön nem kaptak ki, viszont csak egyszer nyertek, amiből lejön, hogy kissé azért már ők is elfáradtak.

Meg kell mozgatni az utolsó erőtartalékaikat, és következő meccseiken kihozni a maximumot. A helyzet az, hogy idegenben is az ikszek vannak többségben, mérlegük 5 győzelemből, 9 döntetlenből és 3 vereségből áll.

Nemrég elvesztették Lewis Fergusont, az irányító kiesése mellett még Adama Soumaro hiánya miatt idegeskedhet a mester, bár ahhoz már hozzászokhatott, tekintve, hogy a belső védő szinte nem is játszott az idényben.

A várható kezdőcsapat:

Skorupski – Posch, Lucumi, Beukema, Kristiansen – Aebischer, Freuler, Fabbian – Ndoye, Zirkzee, Saelemaekers

Tippelde

Nem látom a Napoliban a tüzet, idénre teljesen elfogyott az az erő, ami tavaly jellemezte ezt a gárdát. A Bologna idegenben nem rossz, és egy kicsikét tartalékosabb (két kulcsemberét is nélkülöző) Napoli ellen is nyerhet.

Fő tippek:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Cashback a LibraBet oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső