Manchester United – FC Barcelona: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 22.
Manchester United
Teljesítmény:
N D N D N
  • Old Trafford
  • Február 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
FC Barcelona
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Úgy sejtem, az olvasóink közül mindenki erre a meccsre vár, szóval nem fogom tovább húzni az időt. Az Európa-liga első kieséses szakaszának legizgalmasabb mérkőzése két olyan csapat meccse, akiknek talán nem itt lenne a helyük, hanem eggyel feljebb, a legjobbak között. Talán egy kicsit derogál mindkettejüknek, hogy már ilyen korán kieshetnek a második számú európai kupasorozatból, de vigasztalhatja őket a tény, hogy jövőre minden bizonnyal mindketten már a Bajnokok Ligájában lesznek.

Az odavágó alapján egy gólgazdag, indulatokkal és fordulatokkal teli mérkőzés várható a Manchester United és az FC Barcelona összecsapásán, amely 2-2-es állásról folytatódik. Balgák voltunk, amikor azt gondoltuk, a Barca le fogja győzni a MU-t hazai pályán, de mégis azt mondom, nem hibáztunk. Egyszerűen ez így alakult.

A spanyol bajnokságot magabiztosan vezető Barca hátrányban van. Még akkor is, ha 2-2-ről folytatódik a küzdelem. Xavi együttese idegenben is szépen gyűjti a pontokat, de az a La Liga, és nem minden héten találkoznak olyan kaliberű csapattal, mint Erik ten Hag együttese.

Szóval jelen pillanatban, első blikkre, én azt mondanám, hogy a Manchester United fog továbbjutni. De az online sportfogadás nem az a játék, amelyet hirtelen döntésekkel lehet jól menedzselni. Kell az is, hogy a csapatokat jobban megismerjük, hogy lássuk a formájukat, ismerjük a hiányzókat, azokat a műhelytitkokat, amelyek segíthetnek a döntésben. Biztosan mondom, ha csak első felindulásból tippelgetsz, hamar elfogy a bankrollod…

Nézzük, mit mondanak a bukmékerek! Az Ivibet 2.25-öt fizet a Manchester győzelmére, 3.30-at az ikszre és 3.25-öt a vendégekre.

Következzen a Manchester United – FC Barcelona mérkőzés!

Manchester United

Nem szeretném önmagam ismételni, korábban már kifejtettem, hogy egyes lelkesebb drukkerek a Manchester United háza tájáról azt gondolják, hogy megérkezett Sir Alex Ferguson méltó utódja. Csak azért, mert Erik ten Haggal most jól megy a játék. Közlöm, hogy eleinte Ole Gunnar Solskjaerral is jól ment, José Mourinhoval, de még David Moyesszal is voltak szép meccseik. Én ennyire nem szaladnék még előre.

Még ha én magam is látom azt a fejlődést, amit ez a csapat elért egy fél szezon alatt.

A hétvégén újabb bajnoki mérkőzést nyertek meg, és ezúttal is fölényes sikert arattak, csak úgy, mint korábban a Leeds United otthonában. Az ellenfél a Leicester volt, amely alapjáraton nem egy erős ellenfél, de az utóbbi időben azért okoztak meglepetést… De az Old Traffordon nem.

Persze, hogy Marcus Rashford betalált, nem is egyszer, hanem kétszer, mellette Jadon Sancho lőtt egy gólt. Akire egyre jobban támaszkodhat ten Hag.

Hazai környezetben az elmúlt időszakban ez a csapat képtelen hibázni, az utolsó tizenöt tétmeccsükből tizennégyet megnyertek, csak a Leeds United tudott pontot rabolni.

Van mit javítani ezen a csapaton, de a rendelkezésre álló keret is elég lehet, hogy a Barcát otthon legyőzzék. Nincs Christian Eriksen, a helyén minden bizonnyal Fred vagy Marcel Sabitzer játszik majd. Nincs Antony és Anthony Martial, valamint kérdéses Harry Maguire játéka. Donny van de Beeket idén már nem fogjuk látni.

A várható kezdőcsapat:

De Gea – Dalot, Varane, Martínez, Shaw – Casemiro, Sabitzer – Sancho, B. Fernándes, Rashford – Weghorst

Egymás elleni meccsek:

Nagy várakozások előzték meg a Manchester United és a Barcelona első mérkőzését, de igazság szerint ezekhez az elvárásokhoz a második félidő tudott felnőni. Az elsőben nem sok olyan jelenet volt, amit ki lehet emelni, egy azonban mindenképp: Marcos Alonso gólja. A Chelsea-től érkezett hátvéd egy pontrúgás után a hosszú sarkon felugorva fejelt a rövid alsóba.

A Barca védői nem voltak felkészülve Marcus Rashfordra, a támadó november óta fantasztikusan játszik, és ezúttal is tevékeny részese volt csapata sikerének. A második félidő elején ő egyenlített, tegyük hozzá, a gólban vastagon benne volt Marc André ter Stegen, oda egyszerűen – abból a szögből – nem lehet gólt kapni. Percekkel később már a MU-nál volt az előny, Rashford rúgatott egy öngólt Jules Koundéval. De a Barca még a hajrában egyenlíteni tudott, Raphinha beadásába senki nem ért bele, ez zavarta meg de Geát, így a labda a kapuban kötött ki.

A korábbi mérkőzéseikről már beszéltem a múlt héten, így most csak az eredményeket sorolnám fel.

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
barcelona
2:2
man united
Európa-liga
2019.04.16.Bajnokok Ligája
barcelona
3:0
man united
Bajnokok Ligája
2019.04.10.Bajnokok Ligája
man united
0:1
barcelona
Bajnokok Ligája
2017.07.27.ICC
barcelona
1:0
man united
ICC
2015.07.25.ICC
man united
3:1
barcelona
ICC
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

FC Barcelona

Kiélezett meccs előtt Xaviék, és bőven vannak problémáik. Megszokott középpályássoruk megbomlott, a két ifjú titán, Pedri és Gavi sem játszhat majd az Álmok Színházában. Egyikük sérülés, másik pedig eltiltás miatt. És még Ousmane Dembélé is sérült, aki mostanában nagyon jól játszott.

A Barca folytatta bajnoki sorozatát, azaz megint nyerni tudott, ezúttal a Cadizt verték 2-0-ra Sergi Roberto és Robert Lewandowski góljaival. A bajnokság nagy valószínűséggel már meglesz, talán a kupára is van esély, és amennyiben az Old Traffordon nyernek, úgy az EL-re is jó esélyük lesz, az egyik legfőbb esélyest üthetik el most.

Idegenben a Barca hozza a meccseit, de nem mindig meggyőzően. Ahogy megszenvedtek a Camp Nouban, meg fognak az Old Traffordon is.

A várható kezdőcsapat:

Ter Stegen – Koundé, Araujo, Christensen, J. Alba – Kessié, de Jong, S. Roberto – Raphinha, Lewandowski, Fati

Tippelde

Úgy érzem, ezt a MU-t nem lehetetlen megfogni, de ahhoz az adott csapat legjobb játékára van szükség. Gólokat várok a felektől, és míg az odavágón a Barca győzelmére tippeltem, most a Manchester győzelmét tartom valószínűbbnek.

A tények ismeretében a két és fél gólnál magasabb eredmény és a hazai győzelem tűnik a legjobbnak.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.35 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.30 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.33 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső