Rennes – Shakhtar Donetsk: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 22.
Rennes
Teljesítmény:
N V V V N
  • Roazhon Park
  • Február 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Shakhtar Donetsk
Teljesítmény:
N N D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Lehet, hogy a mostani meccsünk nem akkora szó, mint az előző, de én azért ezt is nagyon várom. A Rennes és a Shakhtar Donetsk fog összecsapni egymással, és az ukrán csapat várhatja előnnyel a meccset, első alkalommal ugyanis – Lengyelországban, vagyis nem hazai pályán – 2-1-re tudtak nyerni a kissé gödörbe kerülő franciák ellen.

A Rennes az egyik legszimpatikusabb francia csapat, akik teszik a dolgukat csendben, most viszont mégis előtérbe kerültek, ugyanis talán először kerültek nagyobb gödörbe, hogy Bruno Génésio átvette őket. Annak is már legalább másfél éve (emlékeim szerint), azóta a Rennes-nél nem volt jellemző, hogy egymás után bukják el a meccseiket.

Talán a hétvégén sikerült elindulni felfelé, erről is majd szó fog esni.

A Shakhtar Donetsk továbbra is tartom, hogy erőn felül teljesít, és most nem szeretném elvinni teljesen más irányba ezt a cikket, de tudjuk pontosan, milyen dolgok történnek most jelen pillanatban a Donbászban, pontosan tudjuk, hogy a Shakhtar új edzővel, teljesen kicserélődött kerettel (ami valljuk be, gyengébb is) igyekszik felvenni a versenyt Európa legjobb klubcsapatainak többségével. És látható, hogy ugyan vannak gondok, de sikerrel veszik az akadályokat.

Az online sportfogadás egyik legjobb képviselőjének, a 22betnek a szorzóit hoztam ezúttal. A Rennes a mérkőzés favoritja – nem csak náluk, mindenkinél -, 1.60-at fizetnek rájuk most. A döntetlen 4-szeres pénzt ér, míg a Shakhtar győzelme 5-szöröst.

Következzen a Rennes – Shakhtar Donetsk találkozó!

Rennes

Végre megszakadt a Rennes három mérkőzésen át tartó vereségsorozata, a hétvégén a Ligue 1 egyik meglepetéscsapatát, a Clermont együttesét verték meg. Na jó, most már nem úgy tűnik, hogy a Clermont egy meglepetéscsapat, eléggé kipukkadni látszanak. Ám a győzelmet soha nem kell megmagyarázni. Bruno Génésio együttese 2-0-ra nyert, Arnaud Kalimuendo találta meg a góllövőcipőjét, a támadó, mióta leigazolták mindössze négy bajnoki gólt szerzett, most ezt hatra növelte, mindkét találatot ő szerezte.

A Rennes a győzelmének köszönhetően előzött, a Lille csapata kikapott, így újra az ötödik helyen tartózkodnak. A negyedik hely viszonylag messze, ráadásul a Lens is újra nyerni tudott, szóval maradt közöttük a hatpontos különbség.

Nagy kérdés, hol fog ez a csapat végezni, és hogy ez a Clermont elleni siker csak egy ideiglenes visszatérés volt a helyes útra, vagy most már tényleg magukra találtak?

Nem könnyű, hiszen a csapat egyik vezére, Martin Terrier a szezon egészére kidőlt egy súlyos sérülés miatt, ám mindent nem lehet erre fogni. Plusz érkezett a télen Karl Toko Ekambi, aki szintén egy tehetséges támadó, gólérzékeny, jól lő távolról és közelről, jól fejel, satöbbi. Ha valakire, rá lehet számítani.

A Rennes mindig is hazai pályán volt veszélyes, a Roazhon Parkban kevesen tudták őket elrendezni, az utolsó tíz tétmérkőzésen csak és kizárólag a Lille-től kaptak ki. Mérlegük a bajnokságban 11-0-2.

Martin Terrier mellett Xeka, Lorenz Assignon és Hamari Traoré nem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Mandanda – Spence, Omari, Belocian, Truffert – Doku, Bourigeaud, Ugochukwu, Toko Ekambi – Gouiri, Kalimuendo

Egymás elleni meccsek:

Lengyelországban, semleges pályán feszült egymásnak a Shakhtar Donetsk és a Rennes, igazából jelenleg ez az ukrán csapat hazai pályája. A várakozásoknak megfelelően az ukrán együttes nem feltartott kézzel lépett pályára, és bár gólokat nem feltétlenül vártunk ettől a meccstől, egy félidőt követően már 2-0-ra mentek a Rennes előtt. A tizenegyedik percben rúgták az elsőt, egy védelmi kihagyás után Mykhaylichenko lövését még tudta védeni Mandanda, azonban a kipattanó az érkező Kryskiv elé került, aki nem hibázott.

A félidő végén Konoplyát rúgta fel a tizenegyespont magasságában Ugochukwu, kis gondolkozás után a játékvezető tizenegyest ítélt. Amit Mandanda majdnem megfogott, de Bondarenko lövése valahogy átcsúszott a hónalja alatt.

A Rennes a télen kölcsönkapott támadójuk, Karl Toko Ekambi révén szépített, ezzel pedig nyitva hagyták annak lehetőségét, hogy megfordítsák a párharcot a második meccsen.

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
shakhtar donetsk
2:1
rennes
Európa-liga
2005.12.01.UEFA Kupa
rennes
0:1
shakhtar donetsk
UEFA Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Shakhtar Donetsk

Nem nagyon tudok mit elmondani a Shakhtar Donetsk együtteséről. Az ukrán bajnokság még nem folytatódott, így a csapatnak volt egy teljes hete, hogy az odavágó mérkőzést kipihenjék. Látható, hogy ez a Jovicevic-legénység veszélyes is tud lenni, annak ellenére is, hogy a legjobbjaik már nem a Shakhtarban játszanak. Ilyen például Fernando, Manor Solomon vagy Tete. De még lehetne sorolni…

Az itt levők viszont szívügyüknek érzik, hogy a Shakhtart segítsék, ezért tért haza például Magyarországról Ivan Petryak és Oleksandr Zubkov is. Az egykori fradista minden bizonnyal ezúttal is a kezdőben lesz, de hogy őszinte legyek, nehezen tudom elképzelni, hogy más kezdő álljon fel, mint legutóbb.

Továbbra is Oleh Ocheretko és Marian Shved a csapat két sérültje, más nem hiányzik.

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Konoplya, Bondar, Matviyenko, Mykhailichenko – Stepanenko – Zubkov, Bondarenko, Sudakov, Kryskiv – Traoré

Tippelde

Véleményem szerint egy sokkal jobb védekezésre lesz szüksége a Rennes-nek, ha akar valamit. Nem támadhatnak gondolkodás nélkül, a rendkívül gyors vendégek ezt könnyen ki tudják majd használni, ahogy kihasználták az első mérkőzésen is. Ennél okosabb játékra lesz szükségük.

Úgy gondolom, hogy a mérkőzésen még akár hosszabbítás is lehet, benne van az egygólos hazai siker a meccsben (1-0, 2-1, 3-2).

Főként azért is gondolom ezt, mert a Roazhon Parkban szinte lehetetlen elkapni a Rennes csapatát. Mi tehát a hazai siker mellett vagyunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.69 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.70 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső