AS Roma – Salzburg: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 22.
AS Roma
Teljesítmény:
N D V N V
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Február 23. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Salzburg
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Második meccsünkön még nem a mindenki által várt mérkőzés következik. De ígérem, az AS Roma – Salzburg meccs után már velük folytatjuk. Vagyis a Manchester Uniteddal és az FC Barcelonával.

De előbb még ejtsünk szót erről a mérkőzésről, higgyétek el, itt is van miről beszélni. Talán sokakat meglepett, hogy a Salzburg az első mérkőzésen győzni tudott, de akik ismerik Matthias Jaissle csapatát, akik látták őket a Bajnokok Ligájában, azok egyáltalán nem lepődtek meg.

José Mourinho együttese egygólos vereséget szenvedett Salzburgban, és a visszavágón alaposan össze kell szedniük magukat, mert ez a csapat nem csak támadni tud jól, hanem védekezni is. Hiába fiatalok, hiába nincs meg a nagy rutin, a rómaiak könnyű mérkőzésre szerintem nem számíthatnak.

Jelen pillanatban a forma is inkább Capaldoék mellett, de az Európa-ligában (meg a BL-ben meg az EKL-ben) mintha a forma semennyit nem nyomna a latba. Láttunk érdekes meccseket az előző körben, ahol nem feltétlenül az az eredmény született, amire a forma alapján számítottunk volna.

Itt, egy héttel korábban abban bíztunk, hogy jönnek a gólok. Mindkét oldalról. De nem jöttek, és erről az olasz csapat tehet, ők nem tudtak betalálni. Ezúttal szükségük lesz rá, hacsak nem akarnak kiesni. Márpedig véleményem szerint nem akarnak.

Szép dolog a sportfogadás, de néha nagyon nehéz. És főleg az ilyen meccsek miatt. Bár nem a fogadóirodák szerint, ők azt mondják, simán nyer a hazai csapat. A bet365 irodájánál 1.65-öt ér most a Roma győzelme, 5.50-et a Salzburgé, 3.80 a döntetlen.

AS Roma

Nincs minden rendben az AS Roma háza táján, erről egy friss Mourinho-nyilatkozat is tanúskodik, no meg a csapat Verona elleni hétvégi mérkőzése. Miután Salzburgban jó játékkal kikaptak, a szurkolóik – mondhatni – türelmetlenebbül álltak a csapathoz, és egyetlen hiba után felharsanó füttyöt lehetett hallani a Stadio Olimpicoban. A mérkőzést Ola Solbakken góljával végül megnyerte a Roma (gyönyörű gólt szerzett a Bodötől igazolt csatár), Mourinho pedig védelmébe vette az övéit a lefújást követően. Szidta a szurkolókat, akik nem biztatták őket, nem álltak a csapat mögé, szidta a médiát, amiért a csapat ellen hergeli az embereket.

A Roma győzelmével egyébként maradt a negyedik helyen, őrzi minimális előnyét az AC Milannal és a Lazioval szemben. Tehát jelenleg BL-t érő helyen vannak.

Az őszi teljesítményükhöz képest a tavaszi, hazai statisztikájuk sokat javult. Idén az összes bajnoki meccsüket, amit otthon játszottak, megnyerték, szégyenfolt, hogy saját közönségük előtt estek ki a sereghajtó Cremonesével szemben a kupából.

Leonardo Spinazzola felépült, és várhatóan ott lesz a kezdőcsapatban. Ha így lesz, akkor Nicola Zalewski húzódik jobbra, Zeki Celik pedig csak a padon foglal majd helyet. Az is lehet, hogy Celik játszik a jobboldalon, Zalewski pedig a balon, míg Spinazzola a kispadon kezd. Mivel Tammy Abraham megsérült, így várhatóan Andrea Belotti kezd majd, mögötte El Shaarawy és Lorenzo Pellegrini.

Szintén nem vállalhatja a játékot Paulo Dybala és Ebrima Darboe.

A várható kezdőcsapat:

R. Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Zalewski, Cristante, Matic, Spinazzola – Pellegrini, El Shaarawy – Belotti

Egymás elleni meccsek:

Bánhatja a rengeteg kimaradt lehetőséget José Mourinho és csapata. Simán győzhettek volna a Red Bull Arénában, helyette most nekik kell majd iparkodniuk, és ledolgozni az egygólos hátrányukat. Tammy Abraham egymaga duplázhatott volna az első félidőben, ám mindkét lehetőségénél Köhn kapus hárított. A másodikban is inkább a római csapat dominálta a meccset, Köhnnek több dolga volt, mint a másik oldalon Rui Patricionak.

A hajrában Andrea Belotti közeli fejesét ismét Köhn védte (a kapufára ütötte), egyre közelebb került a gólhoz a vendégcsapat. Ám azt a gólt nem ők, hanem a Salzburg szerezte, Pavlovic beadását Nicolas Capaldo fejelte a hálóba.

A meccs képe alapján a Romának kellett volna nyernie, de legalább a hálóba kellett volna találniuk, és akkor a mi tippünk is jött volna…

A korábbi mérkőzéseikről már beszéltem a múlt héten, így most csak az eredményeket sorolnám fel.

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
salzburg
1:0
roma
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Salzburg

Voltak, akik a meccs előtt már leírták Matthias Jaisslét és csapatát, pedig ez még korai volt. Most megint vannak, akik leírják őket, és az odavágót látva most ebben látunk is fantáziát.

A Salzburg nem játszott jobban, sőt, de tény, hogy ők egy rúgott góllal fejezték be a meccset, a Roma meg nullával. Köhn kapus elképesztő formája, no meg a szerencse miatt zárhattak kapott gól nélkül, ám a Stadio Olimpicoban egy legalább ilyen lelkes Romával fognak szembe nézni, ha nem lelkesebbel. És talán most a játékosok mögé a szurkolók is beállnak…

Szóval van mitől tartania Jaisslénak, úgy gondolom, ők is tudják, hogy ezzel az egy rúgott góllal ki fognak esni. Amúgy sem a szolid támadásairól és betonbiztos védekezéséről ismert a Salzburg, azt hiszem, egyáltalán nem érdekli őket, hogy ki kell tartaniuk 90 percen keresztül, ők a Stadio Olimpicoban is győzelemre fognak játszani.

Ahogy a hétvégén, Tirolban is tették. A Bundesliga már megvan, ez szinte biztos, efelé halad a bajnokság, Tirolban 3-1-re sikerült nyerni. Egy öngól mellett Benjamin Sesko és Kamir Konaté szereztek gólt, mindketten a padról beszállva.

A Salzburg az utolsó öt tétmeccséből négyet megnyert, a BL-ben a Milantól kaptak ki. Egy olasz csapattól…

A sérültlista hosszú, ők nem léphetnek pályára: Dijon Kameri, Justin Omoregie, Bryan Okoh, Jérome Onguéné, Samson Tijani, Daouda Guindo.

A várható kezdőcsapat:

Köhn – Dedic, Solet, Pavlovic, Ulmer – Capaldo, Gourna-Douath, Seiwald – Sucic – Fernando, Okafor

Tippelde

A múltkori meccsen szerencséje volt a Salzburgnak, most viszont a szerencse nem lesz elég. Legalább egy gólt rúgniuk kell, hogy a Roma ne fordítson. Merthogy a hazaiak betalálnak, az biztos.

Véleményem szerint a meccset is megnyerik, ez lesz a fő tippünk, mellette pedig a két és fél gól feletti eredmény, valamint azt, hogy mindketten kapuba fognak majd találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.71 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.69 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső