Manchester United – Newcastle United: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2023.11.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 30.
Manchester United
Teljesítmény:
V N N N V
  • Old Trafford
  • November 01. 21:15
Nézd élőben itt:
Rabona
Newcastle United
Teljesítmény:
D V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az utolsó meccsünk következik ebből a sorozatból, ám ez nem azt jelenti, hogy az utolsó meccsünk ez a mai napon. De csak haladjunk nyugodtan, lassan. A Manchester United – Newcastle United mérkőzés jön, ami felfogható a szerdai játéknap legnagyobb rangadójának is. Mindketten fontos meccset játszottak a hétvégén, és az is közös bennük, hogy egyikük sem tudta a maga találkozóját megnyerni.

A MU a városi riválistól kapott egy nagy gyomrost, a Newcastle meg elszórt két pontot a Wolverhampton otthonában.

Ez lesz az első közös meccsük, de nem az utolsó, hiszen a bajnokságban még vár rájuk két találkozó, illetve összefuthatnak ők még máshol is…

Tekintve, hogy egyik csapat sincs csúcsformában, az online sportfogadás Magyarországon is elérhető irodái is kicsit gondban voltak.

A Librabetnél 2.10 most a hazai győzelem és 3.50 a vendégek sikere, míg az iksz 3.40.

Manchester United

Hogy Manchester vörös vagy kék? Tegnap eldőlt, hogy kék. A MU rangadóra készült, ám egészen könnyedén kapott ki saját közönsége előtt a Manchester Citytől. Erling Haaland tarthatatlan volt, a norvég két gólt szerzett, majd kiosztott egy gólpasszt, a másik oldalon Rasmus Höjlund összehozott egy tizenegyest a vendégeknek. Nem akartam kihegyezni a dánra, csak a sok összehasonlítást kedvelőnek akartam egy érdekes információval szolgálni.

A Manchester United hasonlít a Chelsea csapatára: Rengeteg pénzt öltek bele ebbe az együttesbe is, egymásnak adták a kilincset a menedzserek, ám a jó eredmények sorra elmaradnak. Nem szégyen a BL-győztestől 3-0-ra kikapni otthon, de ha mindent együtt nézünk, akkor ilyen rossz startot a MU még sohasem vett, mióta PL a PL.

Emiatt könnyen lehet, hogy ten Hagtól hamarosan megválnak, bár már tényleg mindent megpróbáltak. A holland ezúttal is hozott érdekes döntéseket, elég megnézni a kezdőcsapatot, lehet, hogy itt már kétségbeesésében nyúlt megint valami máshoz.

A MU a bajnokságban nem fog sok sót megenni, a BL-ben megint lehet, hogy nem. Maradnak a hazai kupák, ahol valamit még lehet villanni. Eddig csak egy meccsük volt, melyet a Crystal Palace ellen 3-0-ra megnyertek.

Ketten is egyre közelítenek a visszatérés felé, Casemiro és Aaron Wan-Bissaka, míg Jadon Sancho, Amad Diallo, Luke Shaw, Tyrell Malacia és Lisandro Martínez biztosan nem lépnek pályára.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Dalot, Varane, Maguire, Reguilón – Amrabat, Mount – Pellistri, Mejbri, Garnacho – Martial

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.02.Premier League
newcastle united
2:0
man united
Premier League
2023.02.26.Angol Ligakupa
man united
2:0
newcastle united
Angol Ligakupa
2022.10.16.Premier League
man united
0:0
newcastle united
Premier League
2021.12.27.Premier League
newcastle united
1:1
man united
Premier League
2021.09.11.Premier League
man united
4:1
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

Eldőlt Sandro Tonali sorsa a Newcastle-nél. Ezzel kezdem, mert ez a legfrissebb és legfontosabb információ a szarkákkal kapcsolatban. A 70 millió euróért vásárolt középpályás – még Olaszországban – rabja lett a szerencsejátéknak, illegális oldalakon fogadott, később pedig – Nicoló Fagioli közbenjárásával – lebukott. Miután kiderült, hogy saját csapata meccseire is fogadott, lehetett számítani rá, hogy hosszú eltiltás elé néz. Így is lett, 10 hónapot kapott. A Newcastle pedig most perrel fenyegeti a Milant, de ez inkább megmosolyogtató, semmint valós alapokon nyugvó hír.

No de, térjünk rá arra, hogyan szerepel a Newcastle. A csapat a hét közben a Dortmundtól kapott ki, mi pedig számítottunk arra, hogy ezekből a botrányos dolgokból annyira hamar nem fognak tudni felkelni. A Wolverhampton ellen hiába vezettek 2-1-re Callum Wilson duplájával, a vége csak döntetlen lett.

A Newcastle tehát lehet, hogy gödörbe kerül, legjobbjai közül többen is sérültek vagy eltiltottak, ami nem erősíti Eddie Howe csapatát.

A Ligakupában egy győzelme van a csapatnak, ám az a győzelem a Man City ellen volt.

Nem fog pályára lépni Sandro Tonali, Harvey Barnes, Alexander Isak, Sven Botman, Elliot Anderson, Lewis Miley és Jacob Murphy sem.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Livramento, Lascelles, Dummett, Targett – Willock, Longstaff, Joelinton – Gordon, Wilson, Hall

Tippelde

Két csalódott együttes, két gondban levő menedzser. És ezúttal is csak egy győztes lehet. A Manchester United címvédőként, hazai pályán, egy fokkal erősebb kerettel készül a mérkőzésre, és ez elég is lehet a sikerhez.

Tippjeink a következők:

1.: Manchester United győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Campobet oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső