Ipswich – Fulham: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2023.11.01.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 30.
Ipswich
Teljesítmény:
N N N N D
  • Portman Road
  • November 01. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Fulham
Teljesítmény:
D V N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön az angol másodosztály eddigi abszolút meglepetése! Az Ipswich tavaly jutott fel a League One-ból, vagyis a harmadosztályból, és most úgy bekezdtek, hogy jelen pillanatban masszívan feljutó helyen vannak. A masszív itt azt jelenti, hogy az őket üldöző Leeds – Soton kettőssel szemben kilenc ill. tíz pont az előnyük. Pedig ők tavaly még a Premier League tagjai voltak…

Ellenfelük most egy PL-tag, a Fulham, ám ez a legkevésbé sem ijeszti meg Kieran McKenna együttesét. Hiszen az előző körben búcsúztatták a Wolverhamptont…

A Fulham láthatóan szenved Aleksandar Mitrovic nélkül, a szerb támadó az idény elején hagyta el őket a szaúdi fejlődésért cserébe (Gabri Veiga mondta azt, mikor a Napoli helyett Szaúd-Arábiába igazolt, hogy nem a pénzért, hanem a fejlődés miatt teszi), és egyelőre nem sikerült még őt teljesen pótolni.

Marco Silva együttese nem rossz ettől függetlenül, ám kétlem, hogy ezen az estén a legjobbakkal állnának ki.

És ez lehet a hazaiak esélye, amit az online sportfogadás szakemberei meg is éreztek:

A Quickwinnél (ahogy a többieknél is) a vendégek az esélyesek, de azért meghagyták annak lehetőségét, hogy az Ipswich nyeri a meccset. Most 3.00 a hazai siker, 2.45 a vendég, 3.40 a döntetlen.

Következzen az Ipswich – Fulham mérkőzés!

Ipswich

Egészen hihetetlen eredménysora van Kieran McKenna csapatának, a harmadosztályból most feljutott Ipswichnek. Nem várták őket az élmezőnybe, és akkor még finoman fogalmaztam, a legtöbben azt mondták, az Ipswich jó, ha nem esik ki. Nos, még sok van vissza a Championshipből, de egyelőre mindenkire rácáfolnak. Hiszen 13 kör után az Ipswich a második helyen áll 11 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel. Ők rúgták – a Leicesterrel együtt – a legtöbb gólt a bajnokságban, igaz, ami igaz, a védelmük annyira azért nem stabil. Azt az elvet követik, mint anno az Aranycsapat: Mindig eggyel többet kell lőni, mint az ellenfél.

Így történt ez most szombaton is, amikor a másik újoncot, a Plymouth-t fogadták hazai pályán. Hátrányba kerültek, ám fordítottak, végül 3-2-re nyertek. Egy öngól után George Hirst és Marcus Harness góljai jelentették a sikert.

Hazai pályán csak a Leeds United tudta őket megverni, ők is épphogy, ezen kívül minden egyes mérkőzésüket megnyerték a Portman Roadon.

A Ligakupában a Bristol Roverst verték ki először, őket követte a Reading (itt azért voltak gondok, csak tizenegyespárbajban nőttek a harmadosztályú együttes fölé), végül pedig jött a Wolverhampton, akiket meglepetésre 3-2-re szintén legyőztek.

Jó hír, hogy Wes Burnsön kívül senki nincs, aki ne léphetne pályára. Talán még a walesi középpályás is keretben lehet, és akkor tényleg elmondhatják, hogy mindenkire számíthatnak.

A várható kezdőcsapat:

Hladky – Williams, Woolfenden, Burgess, Davis – Morsy, Luongo – Hutchinson, Chaplin, Broadhead – Hirst

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.16.Angol Ligakupa
ipswich
0:1
fulham
Angol Ligakupa
2018.01.02.Championship
fulham
4:1
ipswich
Championship
2017.08.26.Championship
ipswich
0:2
fulham
Championship
2017.04.08.Championship
fulham
3:1
ipswich
Championship
2016.12.26.Championship
ipswich
0:2
fulham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Fulham

A Brighton otthonába látogatott a hétvégén Marco Silva együttese, és ha szigorúan a játékerőt nézzük, bravúros eredményt értek el, hiszen ikszeltek az Amexben. Ha a Brighton formáját nézzük, akkor nevezhetjük csalódásnak az eredményt, ha meg a játék képét, akkor megint csak bravúrról beszélhetünk. A Fulham ugyanis az esetek többségében nem tudta birtokolni a labdát, az leginkább a hazaiaknál volt. Hátrányban is voltak Lenoék, de Joao Palhinha góljával összejött az egyenlítés.

Azért az eredményeken, no meg a lőtt gólok számán látszik, hogy nincs már itt Mitrovic, és a helyettesek, Raúl Jiménez és Carlos Vinicius, ketten nem tudják úgy termelni a gólokat, mint az Al Ittihad játékosa.

A Fulham lőtte a harmadik legkevesebb gólt a ligában, olyan csapatokkal verseng, mint a Sheffield United, a Burnley, a Luton vagy a Bournemouth.

Egy bravúrt már hoztak a Ligakupában. Megverték a Tottenhamet, akik meg vezetik a PL-t. A Spurs után a másodosztályú Norwich sem jelentett akadályt, így kerültek a negyeddöntőbe.

A csapatból Kenny Tete, Carlos Vinicius, Adama Traoré, Oluwatosin Adarabioyo és Issa Diop hiányozni fognak sérülés miatt, de lehet, hogy a brazil csatár legalább a keretben ott lehet.

A várható kezdőcsapat:

Rodak – Castagne, Ream, Bassey, Ballo-Touré – Cairney, J. Palhinha, Wilson – Iwobi, Raúl Jiménez, Willian

Tippelde

Bizonyára nincs szétmotiválva a Fulham, míg az Ipswich tömve van önbizalommal. Úgy gondolom, lesz a fordulóban meglepetés, és azt hiszem, itt van a legnagyobb esély erre.

Tippjeink a következők:

1.: Ipswich továbbjutás

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Játssz, tippelj és nyerj: Az OhMySpins játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső