Middlesbrough – Chelsea: Fogadási Tippek és Angol Ligakupa Előzetes – 2024.01.09.

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 08.
Middlesbrough
Teljesítmény:
V V N V N
  • Riverside
  • Január 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Chelsea
Teljesítmény:
N N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sikeresnek mondható hétvégén vagyunk túl, pedig az olasz bajnokság meccseit megtippelni nem könnyű. Nem is sikerült mind, voltak azért nagyobb meglepetések, de akadtak szép pillanataink, mint mondjuk a Salernitana – Juventus, az AS Roma – Fiorentina vagy a Torino – Napoli.

Új vizekre evezünk, de nem engedjük el teljesen az olaszok kezét, mert folytatódik a héten a Coppa Italia, immáron a legjobb nyolc között találkoznak a csapatok, és lesznek egész nagy rangadók.

Az Angol Ligakupa viszont előrébb tart, itt már a döntőbe jutás a cél, így a fogadóirodák kifejezetten készülnek ezekre a találkozókra. Ahogy mi is.

Az első meccsünk a Middlesbrough – Chelsea lesz. A Boro az egyetlen együttes, amely nem az első osztályban szerepel, épp ezért ki is lógnak kicsit. Ám ezt a Chelsea-t még ők is elkaphatják.

Erre sok esélyt az Unibetnél nem látnak, a hazai győzelemre 5.75 a szorzó, 4.40 a döntetlen, 1.60 a vendégsiker.

Middlesbrough

A hétvégén ugyebár nem volt angol forduló – a PL és a Championship meccsei egyaránt elmaradtak, a harmad-, és negyedosztályból néhány meccs megrendezésre került -, a Middlesbrough mégsem pihent, mert az FA Kupában volt jelenésük. Tiszavirág-életű volt az itteni szereplésük, ám erre számítani lehetett. Az ellenfelük ugyanis az Aston Villa együttes volt, amely a Premier League-ben (vagyis egy osztállyal a Boro fölött) a második helyen áll.

A Championshipből tavaly majdnem feljutó Carrick-legények kitettek magukért, és bár holnap este fontos találkozójuk lesz, nem adták fel a Villa elleni találkozót a Chelsea elleni érdekében. Unai Emeryék csak egy kései góllal tudtak győzni a Riverside-ban.

Ami a csapat formáját illeti, vannak azért kritikák velük kapcsolatban. Míg tavaly a feljutásért küzdöttek, most a Championship 12. helyét foglalják el, erősen kétséges, hogy idén egyáltalán a rájátszásba odaérnek-e.

Legutóbb a Coventry otthon verte őket, és egyébként is jellemző rájuk ez a hektikus teljesítmény.

Otthon rém gyengék, hat győzelem mellett hat vereségük van, döntetlenből csak egy.

A gyenge formára válasz lehet az, hogy mennyi hiányzója van Carricknek: Darragh Lenihan, Marcus Forss, Tommy Smith, Lewis O’Brien és Paddy McNair sérültek, Morgan Rogers eltiltott, Sam Greenwood és Finn Azaz nem játszhat (korábban más csapatban már pályára léptek), Sam Silvera, Riley McGree és Seny Dieng pedig a válogatottjában van.

A várható kezdőcsapat:

Glover – Berg, Clarke, Fry, Bangura – Howson, Barlaser – Jones, Crooks, Lath – Coburn

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.03.19.FA Kupa
middlesbrough
0:2
chelsea
FA Kupa
2017.05.08.Premier League
chelsea
3:0
middlesbrough
Premier League
2016.11.20.Premier League
middlesbrough
0:1
chelsea
Premier League
2013.02.27.FA Kupa
middlesbrough
0:2
chelsea
FA Kupa
2009.01.28.Premier League
chelsea
2:0
middlesbrough
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Chelsea

A hétvégén az FA Kupában lépett pályára a Chelsea is, és hozták, amit tőlük elvártak. Bár az elvárások egyre csökkennek, ahogy megyünk előre az idényben, de a Preston ellen magabiztos sikert akartak a kékek szimpatizánsai. Megkapták, Armando Broja, Thiago Silva, Raheem Sterling és Enzo Fernández góljaival 4-0-ra nyertek a másodosztályban szereplő együttes ellen.

Mauricio Pochettinot egyre több kritika éri, félig-meddig jogosan. A fiatal csapatából nem tud ütőképes legénységet fabrikálni, a tavalyi után az idei szezon is csalódásokkal teli. A nemzetközi kupában nem szereplő Chelsea esélyes, hogy idén sem lesz ott, de egy Ligakupa-sikerrel azért lehetne enyhíteni a feszültséget. Ezért nem fogja félvállról venni ezt a sorozatot az argentin.

Az utolsó öt meccsükön három győzelmet arattak, verték a Crystal Palace-t, a Lutont és a Prestont, kikaptak a Wolverhamptontól és a Ligakupa előző körében ikszeltek a Newcastle-lel (végül aztán tizenegyesekkel kiejtették Trippieréket).

Az idegenbeli szereplés nem kenyere a csapatnak, csak az elmúlt egy hónapban kikaptak a MU-tól, az Evertontól és a Wolverhamptontól is…

Sérült és hiányzó itt is bőven van, még több is, mint a Boronál. Sérülés miatt nem szereplhet Robert Sánchez, Marc Cucurella, Wesley Fofana, Trevoh Chalobah, Reece James, Romeo Lavia, Lesley Ugochukwu, hiányozni fog Andrey Santos, kétséges Ben Chilwell, Christopher Nkunku, Carney Chukwuemeka és Benoit Badiashile játéka, míg Nicolas Jackson az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel.

A várható kezdőcsapat:

Petrovic – Gusto, Disasi, T. Silva, Colwill – Gallagher, Fernández – Madueke, Palmer, Sterling – Broja

Tippelde

Habár egy kezdőnyi játékos sérült és hiányzik, a Chelsea bő keretének köszönhetően erős kezdővel állhat ki a kevésbé hosszú paddal rendelkező Middlesbrough ellen.

Habár egyesek szerint a hazaiak fel fogják venni velük a versenyt, mi arra számítunk, hogy nagyjából már az első mérkőzésen eldől a továbbjutás. Ha nem, akkor Pochettino újabb csalódást ad a szurkolóknak…

Tippjeink a következők:

1.: Chelesa győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső