Arsenal – Liverpool: Fogadási Tippek és FA Kupa Előzetes – 2024.01.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 január 05.
Arsenal
Teljesítmény:
V V D N D
  • Emirates Stadium
  • Január 07. 17:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A legjobb, legfontosabb (?) meccset hagytam ötödiknek. Országot váltunk, átmegyünk Angliába, ahol a hétvégén az első és a másodosztály szünetel, helyette a csapatok az FA Kupa miatt lépnek pályára. Lesz néhány jónak mondható találkozó, és lesz egy olyan, amit nem akarunk kihagyni. Ez az Arsenal – Liverpool összecsapás lesz.

A két együttes nem is olyan régen már találkozott, ráadásul fej-fej mellett haladnak a PL-ben a bajnoki cím felé. Legutóbb nem bírtak egymással, most azonban dönteni kell. Ha nem, akkor játszhatnak újra, és ebben a nehéz menetelésben egy plusz mérkőzés nem jönne jól egyiküknek sem. Ezt most kéne eldönteni…

Szoboszlai Dominik nélkül, hiszen a magyar játékos legutóbbi találkozóján megsérült, és a Liverpoolnak további fontos játékosokat is nélkülözni kell.

Ami pedig az online sportfogadás Magyarországon is elérhető szorzóit illeti: mindenki fővárosi sikert vár, a Malina irodájánál 2.10 a hazai siker, 3.80 a döntetlen, 3.35 a vendéggyőzelem.

Arsenal

A téli átigazolási időszak általában az angoloknál is sokkal nyugodtabb, ez azonban nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs miről beszélni. Mikel Arteta több poszton is erősítene, így rengeteg játékossal hozzák őket szóba. Aztán hogy ennek mennyi a valóságalapja, az már más kérdés, főleg mondjuk Kylian Mbappé esetében. Sokkal valószínűbb választás volna a csatárposztra Santiago Giménez, Ivan Toney vagy Dominic Solanke, de szóba került Joao Palhinha és Jeremie Frimpong érkezése is.

Egyelőre azonban változás még nincs, pedig nem ártana. Az Arsenal továbbra is a bajnoki címet erőlteti, nem is ok nélkül, de jelenleg csak a második helyen állnak, mivel az utolsó három körben nem tudtak nyerni. A Liverpool ellen ikszeltek, a West Hamtől és a Fulhamtől kikaptak.

Mivel most az FA Kupáról van szó, ez csak a forma miatt fontos, no meg amiatt, mennyire fogja vérre menően komolyan venni a találkozót a menedzser, amikor máshol sokkal fontosabb dolguk van.

Több mint valószínű, hogy azért változtat majd valamennyit, hogy a legjobbak tudjanak pihenni a következő bajnokira, melyet az ágyúsok a Crystal Palace ellen fognak játszani.

Hazai pályán egészen jól szerepelnek, idei tizenhárom meccsükből egyen kaptak ki – most a WHU ellen -, és kétszer ikszeltek.

Mohamed Elneny az ANK-ra, Tomiyasu Takehiro az Ázsia-kupára ment, Fabio Vieira, Thomas Partey és Oleksandr Zinchenko pedig sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Ramsdale – White, Saliba, Gabriel Magalhaes, Kiwior – Ödegaard, Jorginho, Havertz – Saka, Gabriel Jesus, Nelson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.12.23.Premier League
liverpool
1:1
arsenal
Premier League
2023.04.09.Premier League
liverpool
2:2
arsenal
Premier League
2022.10.09.Premier League
arsenal
3:2
liverpool
Premier League
2022.03.16.Premier League
arsenal
0:2
liverpool
Premier League
2022.01.20.Angol Ligakupa
arsenal
0:2
liverpool
Angol Ligakupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

A bajnoki címért folyó csatározásban az Arsenal most konkrétan a negyedik helyre csúszott vissza, a Liverpool pedig az élre tört. Ezt annak köszönhetik, hogy otthon nem kaptak ki az ágyúsoktól, majd két meccsen két győzelmet arattak: A Burnley-t 2-0-ra, a Newcastle-t 4-2-re verték. Utóbbi mérkőzésen Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára, 64 percig volt ott, aztán sérülés miatt (is) cserélték le.

Elég peches volt a Pool az első félidőben, hiszen Luis Díaznak volt egy lesgólja, Mo Salah meg kihagyott egy tizenegyest.

Az egyiptomi aztán a hálóba talált, majd a meccs végén még egyszer, a kettő gól között pedig Curtis Jones és Cody Gakpo találtak be.

Idegenben azért már többször voltak gyenge meccsei a Liverpoolnak: A Royale Union SG és a Toulouse elleni meccseket érdemes kiemelni, bár ott azért nem a legjobbakkal állt fel a gárda, de említhetnénk a Luton és a Brighton elleni döntetlent is.

Legfontosabb játékosát nélkülözni fogja Klopp, Mohamed Salah az Afrikai Nemzetek Kupáján fog szerepelni, Endo Wataru pedig az Ázsia-kupán. Sérült Joel Matip, Stefan Bajcetic, Andy Robertson, Thiago Alcantara és Kostas Tsimikas is.

Szoboszlai Dominik sérülése nem súlyos, de könnyen lehet, hogy nem fog kezdeni.

A várható kezdőcsapat:

Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Gomez – Gravenberch, Mac Allister, Jones – Jota, Núnez, Diaz

Tippelde

Ahogy legutóbb, úgy most is jó meccsre számítok, de talán egy kicsit több góllal. Mondjuk nehezíti a csapatok dolgát az ANK meg az Ázsia-kupa, plusz még a sérülések is. Meg persze az, hogy elsősorban mindkettő a PL-ben akar trófeát magasba emelni…

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Az unalmas döntetlenekkel is lehet nyerni! A Greatwin oldalán, amennyiben egy meccs 0:0 lesz, és a fogadásod veszít, visszakapod a téted!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső