Nantes – Juventus: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 21.
Nantes
Teljesítmény:
V D N N N
  • Stade de la Beaujoire Louis Fonteneau
  • Február 24. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Juventus
Teljesítmény:
N D N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A múlt héten volt néhány meglepetés a második számú európai sorozatban, ez a csata volt közülük az egyik. A Nantes ugyanis képes volt Torinoban döntetlent elérni, habár a mérkőzésnek volt pár – egyesek szerint – botrányos szelete, Massimiliano Allegrit így kikelni magából még nem hiszem, hogy látta volna bárki is.

A Juventusnak tehát idegenben kell kiharcolnia a továbbjutást. És ahogy mondtam már a múlt héten is, nekik ez a meccs nagyon fontos. Sőt az egész sorozat az. Hiszen a legjobb esélyük – bármilyen furcsa is legyen – így van arra, hogy odaérjenek a következő évben a Bajnokok Ligájába. Hogy okozzanak egy kis örömet a szurkolóiknak, akik a calciopoli után idén másodszor is kénytelenek voltak szembe nézni azzal, hogy a vezetőség nem tisztult meg, ugyanúgy kétes üzleteket bonyolítanak le. És persze, biztosan vannak, akik szerint a Juventus együttesével méltatlanul keményen bánnak, de szerintem ők vannak kevesebben. No mindegy, mi ezzel ne is foglalkozzunk, inkább a futball kerüljön előtérbe.

És beszéljünk egy kicsit Antoine Kombouaré együtteséről is, róluk ugyanis eddig nem esett szó. A Nantes a francia kupa győzteseként kvalifikálta magát az EL-be, és bár tavalyhoz képest gyengébbek lettek, nem futnak ki esélytelenül a gyepre holnapután.

A bukmékerek is tanultak a múlthetiből, akkor még masszívan a Juventus győzelmét jósolták – és ez vonatkozik az online sportfogadás összes szereplőjére -, most egy picit már óvatosabbak. A Greatwinnél 1.80 az olasz győzelem, 4.60 a francia, 3.40 a döntetlen.

Adnak tehát esélyt a kanáriknak, de láthatóan szerintük az volna a normális, ha a zebrák győznének.

Következzen a Nantes – Juventus találkozó!

Nantes

A hétközi döntetlen, valamint a korábban bemutatott meccsek (győzelem az Ajaccio és a Lorient ellen, továbbjutás a kupában) felbátoríthatták a Nantes csapatát, de ha ez így volt, az nem látszott a Lens ellen. Pedig, ha valamikor, most meg lehetett volna fogni őket, tekintve, hogy egymás után négy mérkőzésen sem tudtak nyerni Opendáék.

De pont a sárgamezesek ellen szedték össze magukat, és szép focival, szép gólokkal 3-1-re megverték őket. A vendégek csak egyszer tudtak betalálni, az első félidőben, már 2-0-s hátránynál Florent Mollet szépített.

Ezzel a Nantes maradt a 13. helyen, pedig a Clermont veresége miatt előzhettek volna. Talán majd legközelebb.

Antoine Kombouaré azt hiszem, hogy hatalmas meglepetést ért el azzal, hogy nem kaptak ki Olaszországban, és most arra készül, hogy másodjára is meglepje Massimiliano Allegri csapatát.

Ehhez azonban tökéletes játékra, tökéletes védekezésre lesz szükség. Mert bár a Juve mostanság tele van gondokkal (legyen szó sérültekről, botrányokról és balhékról), azért még nem kell őket teljes mértékben leírni.

Jó hír a franciáknak, hogy továbbra is csak egy játékosra, Quentin Merlinre nem számíthatnak. Őt majd Marcus Coco fogja helyettesíteni.

A 3-5-2-es felállás meg fog maradni, Coco és Centonze pedig nem csak a támadásokban, de a védekezésben is sokat segíthetnek, ahogy Sissoko és Moutoussamy is leginkább azért lesz felelős, hogy a torinói támadásokat már a középpálya közepén megállítsák.

A várható kezdőcsapat:

Lafont – Castelletto, Girotto, Pallois – Centonze, Sissoko, Chirivella, Moutoussamy, Coco – Blas, Mostafa Mohamed

Egymás elleni meccsek:

1996-ban a Bajnokok Ligájában a Juventus és a Nantes kétszer találkoztak, ám azokról a meccsekről nem kell beszélni, túl régen voltak. Izgalmasabb, ami a múltheti mérkőzésükön volt. A Nantes teljesen esélytelenként vonult pályára, és az esélytelenek nyugalmával játszhattak. Mi egyébként azt mondtuk, mindkét csapat gólt fog szerezni. Ami azért kockázatos volt, de bejött.

A vezetést Dusan Vlahovic már a 13. percben megszerezte, ekkor mindenki azt gondolta, ez egy sima meccs lesz. Nem lett, mert – ahogy Allegri fogalmazta meg – a Juve elherdálta az előnyét. Helyzeteik ugyan voltak, valamint a mérkőzés végén volt egy tizenegyesgyanús szitu, amikor a bíró sípja néma maradt. Ja, meg volt egy Nantes-gól, amelyet Ludovic Blas szerzett…

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
nantes
1:1
juventus
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Juventus

A Juve jövőre szinte biztosan nem fog részt venni a Bajnokok Ligájában. A Max Allegri vezette öreg hölgy ugyan sokáig a tabella előkelő helyén szerepelt, de jött a már sokat emlegetett 15 pontos levonás. És a hírek szerint a történetnek még mindig nincs vége, lehet, hogy újabb további pontokat vesznek el a zebráktól, állítólag 20 pontról van szó. Ha ez megtörténik, a Juventus a kiesőzónába kerül. Hatalmas probléma lenne a 18. helyre visszacsúszni, ebben az esetben 12 pontja maradna a csapatnak, és a bennmaradást érő 17. hely öt pontra lenne tőlük.

Egyrészt demoralizáló, hogy a bajnoki cím helyett a kiesés elkerülésével kell foglalkozniuk, másrészt az is demoralizáló, hogy hiába nyerik a meccseket, valakik a fejük fölött ezeket a pontokat elveszik.

A hétvége sem múlt el Juve-botrány nélkül, ezúttal nem a csapat, nem a vezetőség, hanem a szurkolók „tettek ki magukért”, nemes egyszerűséggel levizelték a pálya szélén álldogáló munkásokat. Micsoda férfiak… Természetesen tudom, hogy pár idióta miatt az egész szurkolótábort, a csapatot nem szabad megbélyegeznem, csak mostanában túl sokszor került ez a gárda a figyelem középpontjába, és egyszer sem jó dolgokkal.

Ja, a Spezia elleni meccset 2-0-ra megnyerték Moise Kean és Angel Di Maria góljaival.

Jól megy a csapatnak idegenben, utoljára a Napolitól kaptak ki – tőlük csúnyán azért -, előtte a BL-ben a Benfica verte őket még októberben.

Arkadiusz Milik, Fabio Miretti, Kaio Jorge és Paul Pogba most sem bevethető, és ha lehet hinni a híreknek, akkor Federico Chiesa sem százszázalékos. Mindenesetre tőle azt várják, hogy ott legyen a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Szczesny – De Sciglio, Danilo, Bremer, Alex Sandro – Fagioli, Paredes, Rabiot – Di Maria, Vlahovic, Chiesa

Tippelde

A torinói döntetlen megmutatta, hogy ezt a Juvét el lehet kapni még a Nantes-nak is. Nem számítok könnyű meccsre, a hazaiak ismét a biztos védekezésre, és a kontrára fognak építeni, míg a Juve egyre elkeseredettebben fog támadni. Ha az elején gólt rúgnak, nem lesz gond – hacsak megint le nem adják az előnyüket. Ha problémába ütköznek, akkor ki is eshetnek.

Mi két és fél gól feletti eredményt várunk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.70 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.64 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.64 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső