FC Midtjylland – Sporting CP: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 21.
FC Midtjylland
Teljesítmény:
N D N N D
  • MCH Arena
  • Február 24. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sporting CP
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Most, hogy megvagyunk a szerdai nap két legfontosabb mérkőzésével, ugorjunk egy nappal későbbre. És folytassuk az Európa-ligában. Három mérkőzés következik, holnap pedig a maradék öt, valamint egy kis Konferencialiga is jön majd az oldalra. A visszavágóknál azért általában az embernek könnyebb dolga van. Kivéve, amikor nem. És ezen kivételek közé tartozik az FC Midtjylland és a Sporting CP mérkőzése. Ugyan Rúben Amorimék tavalyhoz képest visszaestek (míg akkor bajnokságot nyertek, addig idén csak a negyedik helyen állnak a bajnokságban, és kiestek a BL-ből), de a dán bajnok ellen magabiztos győzelmet vártunk. Hogy miért? Mert a Midtjylland is nagyon visszaesett. Elképesztően. Lehet, hogy a bajnokságban a felsőház sem lesz meg az alapszakaszban, ami példátlan lenne a csapatot nézve.

Viszont az Európa-ligára az együttes, amely egyébként bajnokit nem is mostanában játszott, összeszedte magát, és lényegében egy kicsit (nem is kicsit) növelte a továbbjutási esélyeit.

Minden egyes emberke, aki a sportfogadás ismerőjének mondhatja magát, tudja, hogy azért ettől még a Sporting a favorit. És nem csak ők mondják ezt, hanem a bukmékerek is. Ott van például az Ivibet, akiknél 1.80 a vendéggyőzelem, 4.30 a hazai, 3.60 a döntetlen. Ők is úgy látják, ha nem is egyszerűen, de Edwardséknak meglesz a második kör az EL-ben.

Nem egyszerű, de azért igyekszünk megtalálni a legjobb megoldást, jöjjön az FC Midtjylland – Sporting CP mérkőzés!

FC Midtjylland

Igyekszik kapaszkodni Albert Capellas csapata. Ahogy azt már a múlt héten is mondtam, a Midtjylland az első helytől olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, akkor a hetedik helyet foglalták el. Ám a hétvégén ismét elindult a dán bajnokság, és a Midtjylland egy magabiztos sikert aratott. Az ellenfelük a második helyen álló Viborg volt, akiket játszi könnyedséggel intézett el a vendégcsapat. Emam Ashour, akit télen igazoltak, és aki a Sporting ellen is gólt szerzett, már öt perc után vezetést szerzett, majd hosszú ideig semmi. Gustav Isaksen törte meg a gólcsendet, klasszikus mesterhármast rúgott, így az FC Midtjylland 4-0-ra győzött. És ezzel felugrottak a negyedik helyre. Nem mondom, hogy most meg fognak indulni felfelé, de a spanyol mintha sikeresen helyre tette volna a legényeit.

A gárda az Európa-ligát eddig is nagyon komolyan vette, a továbbjutásuk körülményei is elég kemények voltak, nem hinném, hogy most, a Sporting elleni visszavágó alkalmával feltartott kézzel fognak majd pályára lépni.

Jó hír a drukkereknek, hogy sérült játékosuk továbbra sincs. A hétvégén sem esett ki senki, így legjobb tudomásom szerint a legerősebb csapatával állhat ki Capellas.

A kérdés csak az, melyik a legerősebb csapata. Vannak páran, akik kirobbanthatatlanok, de nem vagyok arról meggyőzve, hogy a hétvégén kezdő Simsir vagy Olsson ott lesz a csapatban, van esélye Chilufyának, Charles-nak, vagy akár Selmaninak is.

A várható kezdőcsapat:

Lössl – Andersson, Gartenmann, Sviatchenko, Paulinho – Sörensen, Martínez, Ashour – Isaksen, Chilufya, Selmani

Egymás elleni meccsek:

Mint említettem egy héttel ezelőtt, a Sporting eddig kettőből kettőt nyert meg, azonban a friss mérkőzésükön ezt a hibátlan szituációt elvesztették, ugyanis csak 1-1-et játszottak, és még annak is örülhettek. Hiába voltak fölényben, minden lehetőség kimaradt, mígnem Adán, a Sporting kapusa össze nem hozott egy gólt a dánoknak. Rossz kirúgása után Emam Ashour távolról lőtt az üres kapuba. A mérkőzés azonban – mint mondtam – nem maradt így, a 93. percben egy szabadrúgás után Sebastian Coates közelről egyenlített.

Ezzel az 1-1-gyel inkább a vendégek lehetnek boldogabbak, hiszen nem nekik állt a zászló, és ha nincs a kapus hibája, nem valószínű, hogy egyébként be tudtak volna találni a portugál együttes kapujába.

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
sporting
1:1
midtjylland
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sporting CP

Mérges lehet magára Rúben Amorim, mérges lehet a játékosaira is, ugyanis egy könnyű csatát nehezítettek meg maguknak. Ha ténylegesen csak a játékerőt nézzük, a portugáloké egy sokkal erősebb csapat, összehasonlíthatatlan véleményem szerint. Mégis, 1-1-ről kell megnyerni a meccset, méghozzá Dániában.

Egy idegenbeli sikerrel hangoltak a Midtjylland elleni találkozóra, a bajnokságban a Chaves együttesét 3-2-re verték. Maradjunk annyiban, hogy nem volt könnyű, noha a Chaves csak a Liga Portugalban a középmezőnyben helyezkedik el.

A meccs hőse Pedro Gonalves volt, aki két gólt is szerzett, a meccs legpechesebbje meg Paulinho volt, akinek két gólját is elvették. Azért a brazilnak egy gólpassz összejött, az ő passza után talált a hálóba Nuno Santos, és mint kiderült, ez volt a győztes gól.

A Sporting továbbra is csak a negyedik helyen áll, előttük a Braga – FC Porto – Benfica hármas, a címvédésre nincs esélyük.

Ami a teljesítményüket illeti, idegenben három mérkőzés óta csak nyernek, de azért nem voltak verhetetlen ellenfelek a listán, Arouca, Rio Ave, Chaves… Utoljára a Maritimo verte meg őket az év elején.

Ha minden igaz, Dário Essugo és Daniel Braganca nem játszhat sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Adán – St. Juste, Coates, Matheus Reis – Esgaio, Pedro Goncalves, Ugarte, Santos – Edwards, Paulinho, Arthur Gomes

Tippelde

A múltkori meccsből kiindulva nem lesz könnyebb feladata a Sportingnak Herningben sem. A hazaiak kezdenek jó formába kerülni, otthon mostanában nem kaptak ki.

A szinte mindegyik meccsükön betalálnak, és ez most is benne van a pakliban. Főleg, hogy a vendégek védelme sem a legbiztosabb. Szóval mi két és fél gól feletti eredményt várunk a találkozótól.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.90 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.88 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.88 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső