PSV Eindhoven – Sevilla: Fogadási Tippek és Európa-liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2023 február 22.
PSV Eindhoven
Teljesítmény:
D V N N D
  • Philips Stadium
  • Február 23. 18:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Sevilla
Teljesítmény:
D N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kupanap volt tegnap, az lesz ma is. A maradék öt Európa-liga meccset hoztam el nektek, valamint egy kis EKL is lesz a mai napon, három találkozót néztünk ki onnan. Vannak érdekes meccsek ott is, igyekeztem azok közül válogatni, amelyek tartogathatnak egy kis jó futballt meg nyerési esélyt a számunkra.

Egyelőre azonban kezdjünk az Európa-ligával. Ami – mint sokadjára kiderült – a Sevilla otthona. Hiába szenvednek a bajnokságban, hiába szenvedtek a Bajnokok Ligájában, az EL-ben egyszerűen otthon érzik magukat. Persze, az is kellett az első mérkőzésen aratott fölényes sikerükhöz, hogy a PSV Eindhoven, az ellenfelük, a télen elveszítse vezérét. Látható, hogy azóta nem az igazi a dolog, erre ki fogok térni bővebben.

Az első mérkőzésen aratott fölényes siker után a spanyol csapat továbbjutása várható, az online sportfogadás szakemberei is így vannak ezzel. Az azonban más kérdés, hogy melyikük nyeri a holnap esti meccset. Mert az egy bonyolultabb kérdés.

A hollandok talán maguk sem hiszik el, hogy innen még van visszaút, de saját közönségük előtt egyszerűen nem tehetik meg, hogy feladják. A becsületükért fognak hajtani, és ki tudja, ha gyorsan gólt szereznek, még bármi lehet.

A bukmékerek tehát andalúz továbbjutást várnak, emellett viszont inkább holland győzelmet. Az Unibetnél 2.10-et ér az eindhoveni győzelem, 3.60 a döntetlen, 3.50 a sevillai siker.

Következzen a PSV Eindhoven – Sevilla találkozó!

PSV Eindhoven

Azt azért nem gondoltuk volna, hogy a PSV hármat kap majd, és lényegében esélytelenül vág neki a második meccsnek. Persze, a Sevilla mindig magában hordozza a gyenge játékot, idén meg főleg…

De tényleg, az Eindhoven, miután Cody Gakpo távozott, egy kicsit gyengébben teljesített, ám az utóbbi időben az Emment, valamint a Groningent is nagy különbséggel győzte le. De ezekben a csapatokban nem olyan minőségű a támadósor, mint a spanyoloknál…

A holland védelem többször is csődöt mondott, mindhárom gól elkerülhető lett volna, ha egy kicsit szorosabban tudják követni a védők az emberüket. Nem tudták.

És a PSV botlott újfent, az EL-vereség után a bajnokságban sem nyertek, az Utrecht vendégeként játszottak döntetlent. 2-2-re hozták ki a bajnokság hetedikje ellen a meccsüket, nem tudták kihasználni, hogy az előttük levő AZ Alkmaar kikapott.

Ruud van Nistelrooy csapatából Johan Bakayoko és Luuk de Jong talált a hálóba. Ezzel a PSV maradt a negyedik helyen.

A múltkor négy sérültet soroltam fel, azóta pedig semmi nem változott. Tehát továbbra sem bevethető Olivier Boscagli, Sávio, valamint Anwar El Ghazi, illetve kérdéses Philipp Mwene játéka.

A várható kezdőcsapat:

Benítez – Teze, Ramalho, Branthwaite, van Aanholt – Til, Sangaré, Veerman – Saibari, de Jong, Simons

Egymás elleni meccsek:

Ha csak a statisztika alapján látnám ezt a meccset, azt mondanám, hogy a végeredmény nem tükrözte hűen a játék képét. A Sevilla 3-0-ra nyert a PSV ellen a múlt héten, és ez egy nagyon egyoldalú mérkőzést sugall, holott a vendégeknek is megvoltak a maguk lehetőségei. Más kérdés, hogy vagy Bono, vagy a kapufa megállította őket.

Az első félidőben egy könnyelmű labdaeladás után építette fel a támadását a Sevilla, és Jesus Navas centerezését Youssef En-Nesyri lőtte közelről a kapuba. A második félidőben Lucas Ocampos egy jobboldali beadást vett át háttal a kapunak, majd fordulásból, a kapufa segítségével lőtte be a másodikat. Az argentin aztán kiosztott egy gólpasszt is, Nemanja Gudelj találata nem csak a győzelmet, de talán a továbbjutást is bebiztosította Jorge Sampaoliéknak. A PSV-nek támadásban nem volt szerencséje, míg a védők csak ímmel-ámmal követték a sevillai csatárokat.

A korábbi mérkőzéseikről már beszéltem a múlt héten, így most csak az eredményeket sorolnám fel.

Előző meccs eredménye
2023.02.16.Európa-liga
sevilla
3:0
psv
Európa-liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Sevilla

Fölényes siker, semmi extra, csak az, amit az Európa-ligában a Sevillától meg lehetett már szoknunk. A csapat a múltban többször is elhódította az EL-t, az elmúlt tíz évben négyszer is. És most megint úgy tűnik, hogy számolni kell velük.

Jorge Sampaolinak nehezen indult be a szekér, és most is még vannak kellemetlen eredmények, ám egyre inkább az látszik, hogy megtalálta a lehető legjobb, legeredményesebb csapatát a mester.

Ahogy a PSV, úgy a Sevilla is ikszelt a hétvégén. Ők is idegenbe látogattak, és a felsőházban szereplő Rayo Vallecano otthonában játszottak döntetlent. Góljukat Suso szerezte, ezzel szereztek vezetést, de végig nem bírták, és a második félidő közepén gólt kaptak. Igazából az sem lett volna meglepő, ha végül kikapnak, a Rayo jobban játszott.

Idegenben azért még most sem az igaziak, az elmúlt öt meccsükön (három bajnoki, két kupamérkőzés), egyetlen győzelmet arattak, mellette kétszer kikaptak, egyszer ikszeltek.

A Sevillának is vannak sérültjei, ráadásul fontos hiányzók. Papú Gómez az egyedüli, aki a támadásokban tudna segíteni, a többiek a védelem tengelyében kaphatnának helyet. Marcao mellett Karim Rekik és Loic Badé sem bevethető.

Így Sampaolitól nem lenne meglepő húzás, ha 3-4-2-1-es formációra váltana. És a pláne az egészben, hogy két belső középpályás alkothatja a védelmet Nianzou mellett, Fernando és Gudelj.

Inkább hasonlít majd ez egy 5-2-2-1-re, Navas és Acuna játéka miatt, a legfontosabb, hogy féken tartsák a PSV-t, és ne kapjanak három gólt.

A várható kezdőcsapat:

Bono – Nianzou, Fernando, Gudelj – J. Navas, Jordán, Rakitic, Acuna – Gil, Torres – En-Nesyri

Tippelde

Egy első perctől kezdve támadó PSV-t fogunk a pályán látni, és egy olyan Sevillát, aki nem igazán fogja felvállalni a támadó futballt. Érthető ez.

Szerintem itt a képlet egyszerű, a hazaiak fognak nyerni. Hogy milyen arányban, az már megint más kérdés…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.16 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.14 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.12 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső