Napoli – Inter: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 17.
Napoli
Teljesítmény:
N V N N N
  • Diego Armando Maradona
  • április 18. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Inter
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tegnapi nap kissé hektikusra sikerült, így szeretnélek kárpótolni benneteket a mai napon három tippel. Egy olasz, egy francia és egy német meccset hoztam, elsőként pedig a talján mérkőzéssel kezdünk, ami egy igazi rangadó: Napoli – Inter.

A vendégek továbbra is magabiztosan vezetik a Serie A tabelláját, egyre biztosabbnak tűnik, hogy idén trónfosztás lesz. Mivel az Atalanta és a Juventus egymás ellen játszanak a hétvégén, még totál jól kijöhet az Inter is ebből, de ne feledjük, az imént említett csapatok mögött ott lopakodik Gennaro Gattuso csapata, céljuk pedig nem lehet más, mint a dobogó. Vagy a negyedik hely… És erre minden esélyük meg is van, csak élni kell vele.

Nem várhatnak könnyű meccsre, és nem is lesz az. A nápolyiak a szezonban már megmutatták, hogy tudnak jól játszani a nagyok ellen, körülbelül 50%-os mutatóval rendelkeznek az élcsapatok ellen. A közelmúltban legyőzték a Juventust, az AC Milant és az AS Romát, de korábban vereséget szenvedtek az Inter – Atalanta – Lazio trió ellen.

Biztosra tehát nem mehetünk, de az tuti, hogy most ízekre szedjük ezt a vasárnap esti meccset!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Sampdoria – Napoli

Nem biztos, hogy jövőre is Claudio Ranieri fogja irányítani a Sampdoria csapatát, a tapasztalt, világot látott szakvezető és a klub elnöke között megszakadtak a tárgyalások, a klub egyik magas rangú vezetője pedig nemes egyszerűséggel leprimadonnázta mindkét felet. Szóval, zajlik az élet Genovában, Dries Mertensék pedig ki is használták a fejetlenséget.

A hazaiak az első félidőben sehol sem voltak, míg a Napoli úgy ment neki a csatának, hogy már az első félidőben döntésre akartak jutni. Matteo Politano jobboldali beadása tökéletesen találta meg a középen érkező Piotr Zielinskit a mérkőzés elején, ám a lengyel támadó középpályás rosszul célzott, lövése mellé ment.

Nem úgy Lorenzo Insigne bombája percekkel később, ott már Audero kapusra is szükség volt, de a liga egyik legjobb portása leért, és kiütötte a szélső próbálkozását.

Nem volt egy súlycsoportban a két együttes az első 45 percben, és a folyamatos nyomás a 35. percben góllá érett. Egy meseszép támadás zajlott nápolyi részről, melynek végén Fabian Ruiz 17 méterről a bal alsóba lőtt. A Samp játékosai talán még most is keresik a labdát, annyira eldugták azt a vendégek.

Szünetben kaphattak hideget-meleget a játékosok, mert a második félidőre sokkal jobb focival rukkoltak elő.

Ettől függetlenül a játékrész eleje megint a vendégeké volt, Zielinski, Fabian Ruiz és Insigne is meglőhette volna a másodikat, de Audero megint (a szezonban sokadszor) zseniálisan védett. Főleg Insigne esetét érdemes megnézni, az hatalmas bravúr volt…

Manolo Gabbiadini révén végre Ospinát is megdolgoztatták, majd jött – a semmiből – a Samp egyenlítő találata. Egy jobboldali szöglet után Morten Thorsby bólintott a kapu közepébe. Ám mivel két kézzel támaszkodott Koulibaly vállán – ezzel pedig nem engedte felugrani az ellenfelét -, a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást.

És ettől úgy megijedt a Napoli, hogy inkább gyorsan rúgtak még egyet: Victor Osimhen szaladt el egy indítással, és itt már Audero is kevés volt.

A meccs képe alapján nem lehet kétség afelől, hogy megérdemelten vitték haza a három pontot a nápolyiak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.12.16.Serie A
inter
1:0
napoli
Serie A
2020.07.28.Serie A
inter
2:0
napoli
Serie A
2020.06.13.Olasz Kupa
napoli
1:1
inter
Olasz Kupa
2020.02.12.Olasz Kupa
inter
0:1
napoli
Olasz Kupa
2020.01.06.Serie A
napoli
1:3
inter
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Inter – Cagliari

Nagy győzelmi sorozatban az Inter, ez azt jelenti, hogy legutóbbi tíz meccsükből kilencet abszolváltak sikerrel. A kiesőjelölt Cagliari látogatott a San Siroba, vagy más néven Giuseppe Meazza stadionba, és az Inter hozta végül a kötelezőt, még ha nagy nehezen is…

A mérkőzés legjobbja – a győzelem ellenére – nem egy milánói játékos volt, hanem a Cagliari portása, a Serie A-ban ezen a találkozón debütáló Guglielmo Vicario, aki a beteg Alessio Cragnot helyettesítette. És valóban… Nem is akárhogyan.

Az Inter csatárai – Alexis Sánchez és Lukaku – ezúttal nem sok vizet zavartak, inkább távoli lövésekkel operált a nerazzurri, hiszen a Cagliari nagyon betömörült.

Vicario első bravúrját Christian Eriksen lövésénél mutatta be, a dán csavarása pont befért volna a jobb felsőbe, a Perugiától igazolt kapus a levegőben repülve ütötte ki a labdát.

Próbálkozott még Stefano Sensi is, az a lövés túlságosan szélesre sikeredett, de próbálkozott még Darmian is, hasonló sikerrel, mint Eriksen, azaz Vicario hárított.

A Cagliari részéről az egykori Interes, Radja Nainggolan lövését Handanovic védte. És ennyi volt az első félidő.

Változás nem állt be a második félidőben, Antonio Conte pedig cserére szánta el magát. Lekapta Ashley Youngot, felküldte Achraf Hakimit, Darmiant a bal szélre küldte. Ez azért fontos, mert Hakimi és Darmian hozták össze a vezetést – és győzelmet – érő találatot. A 77. percben Hakimi és Lukaku kényszerítőzött, a marokkói aztán centerezett, a hosszún pedig Matteo Darmian vágta kapuba a labdát.

Ez a gól jelentette a különbséget, és meg kell jegyezni: Cragno remek kapus, de most emberére talált Vicario személyében. Csak sajnos a nagy csatájukat valószínűleg majd a Serie B-ben vívják meg…

Összefoglalás

Rövid leszek, és velős: Én ettől a találkozótól sokat várok. Nem feltétlenül gólokat, mindkét csapat akarja a győzelmet, és ez általában ilyenkor épp az ellenkező hatást váltja ki.

És az elmúlt mérkőzéseik – egymás ellen – sem a gólzáporról szóltak. Legutóbb 1-0-ra nyert az Inter, de azt megelőzően sem sok 2,5 gól feletti meccset találhatunk.

Idegenben az egyik legjobban teljesítő csapat az Inter – 10 győzelem, 4 döntetlen és 1 vereség -, míg otthon a Napolinak sincs oka szégyenkezni (10-1-3). Mindketten hosszú ideje őrzik veretlenségüket – a Napoli hazai pályán -, lesznek izgalmak, azt mondom.

Komoly hiányzóval nem kell számolni egyik oldalon sem: A hazaiaknál Hirving Lozano, David Ospina és Faouzi Ghoulam, míg a vendégeknél Arturo Vidal és Aleksandr Kolarov nem játszhat.

Magam részéről a kevés gólra teszem a voksom, egy góllal lesz jobb valamelyik csapat. Egyébként szerintem az Inter, de ezt majd a pályán leboltolják egymással a fiúk. Minket csak a gólszám érdekel…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső