Nottingham Forest – Aston Villa: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes – 2023.11.05.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 03.
Nottingham Forest
Teljesítmény:
V D D D V
  • The Nottingham Forest Stadium
  • November 05. 15:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Aston Villa
Teljesítmény:
N N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai napunk utolsó meccse következik, és ez is az angol első osztályú bajnokságból. A lendületbe jövő Emery-legények utaznak, méghozzá a Nottingham Forest otthonába, hogy a kiesés elől menekülő tavalyi újonccal megmérkőzzenek.

Bíztam abban, hogy a Villa ebben a szezonban kiemelkedő lesz, a nyáron remekül erősítettek, nem csak a játékoskeretben, de a stábban is voltak minőségi változtatások, míg a Nottingham most is elköltötte egy kisebb ország negyedéves GDP-jét, változás mégsem történt, a Forest ugyanúgy a tabella hátsó harmadában szerepel.

Ez alapján a meccs egyértelmű, igaz? Hát, annyira azért mégsem. A Nottinghamben ott a meglepetés, a Villa pedig igazán otthon játszik kiemelkedően. Ettől függetlenül az online sportfogadás szakemberei vendégsikert várnak.

A Hotbet oldalán 1.90 a vendéggyőzelem, 4.25 a hazai, 3.70 az iksz.

Következzen a Nottingham Forest – Aston Villa találkozó!

Nottingham Forest

Megint több mint százmillió eurót költött a Nottingham, a tavalyinak kábé a felét, de ez még mindig nagyon erős összeg, és ennek ellenére képtelenek jó eredményeket elérni hosszabb távon. Tavaly megúszták a kiesést, idén megint ott vannak a szakadék szélén.

A Nottingham most a PL egyik leggyengébb formában levő együttese, forma alapján csak három csapatot előznek meg, holott egy győzelmet sem arattak.

Oké, most nem volt könnyű dolguk, hiszen a hétvégén a Liverpool volt az ellenfél. A vörösök 3-0-ra győztek hazai pályán, Szoboszlai Dominik két gólpasszt adott.

A Nottingham eddig csak két csapatot tudott legyőzni, nyertek a Stamford Bridge-en, és hazai környezetben verték meg a Sheffieldet.

Azt viszont elmondhatják magukról, hogy otthon még veretlenek. A Sheffield legyőzése mellett döntetlent értek el a Burnley – Brentford – Luton trió ellen.

A keretből Divock Origi, Chris Wood, Danilo, Felipe, Gonzalo Montiel és Callum Hudson-Odoi sérültek, viszont Taiwo Awoniyi újra bevethető.

Nagy kérdés, meddig tartja Cooper a kapuban Matt Turnert, aki folyamatos hibái következtében rég már a kispadon kéne, hogy legyen. Főleg, hogy a helyettese az az Odysseas Vlachodimos, aki Európa egyik legjobb kapusaként van számontartva.

A várható kezdőcsapat:

Turner – Aurier, Boly, Murillo, Toffolo – Sangaré, Mangala, Domínguez – Gibbs-White, Awoniyi, Elanga

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.04.08.Premier League
aston villa
2:0
nottingham
Premier League
2022.10.10.Premier League
nottingham
1:1
aston villa
Premier League
2019.03.13.Championship
nottingham
1:3
aston villa
Championship
2018.11.28.Championship
aston villa
5:5
nottingham
Championship
2018.01.13.Championship
nottingham
0:1
aston villa
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Aston Villa

Előkelő helyen, mindössze négy pontra az első helytől most az Aston Villa, amelyen még saját szurkolói sem tudnak néha kiigazodni. Egyik szezonban csak a középmezőny, a másikban a kiesés elleni küzdelem, hogy aztán utána már ott legyenek az ötödik helyen.

Kellett ehhez Unai Emery, akitől sokan féltek, de láthatóan tetszik neki az angol foci, és ehhez kapott egy korrekt keretet, amit már ő maga erősített meg a nyáron.

A mestert azért érték csalódások, Tyrone Mings és Emiliano Buendía az egész idényre kiesett, de rajtuk kívül is vannak maródiak, mint Jhon Duran, Jacob Ramsey vagy Alex Moreno.

A csapat – mint azt mondottam korábban – igazán otthon erős, ötből ötöt nyertek, 20 gólt rúgtak, 4-et kaptak. Idegenben okoztak már csalódást, nem is egyet: Mérlegük 2-1-2.

A hétvégén hazai pályán kapták el a Lutont, John McGinn után Moussa Diaby és Tom Lockyer szerezték a gólokat, utóbbi saját kapujába talált. És ha már öngólok: a Luton gólját meg Emiliano Martínez szerezte.

A csapatban még játszik Nicoló Zaniolo, pedig őt is összefüggésbe hozták azzal az illegális sportfogadási botránnyal, amibe Fagioli és Tonali már belebuktak. A szélső valószínűleg ott lesz a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, Konsa, Torres, Digne – McGinn, D. Luiz, Kamara, Zaniolo – Diaby, Watkins

Tippelde

Oké, hogy a Nottingham veretlen még otthon, de eddig azért olyan kifejezetten erős vagy épp jó formában levő csapattal nem találkoztak. A Villa viszont ihletett formában, igaz, ők meg idegenben nem a legélesebbek. De ezen a mérkőzésen a különbségnek ki kell jönnie.

Tippjeink a következők:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Növeld a szorzóidat! Tégy egy multifogadást a 20BET oldalán, és nyerj akár 100%-kal több pénzt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső