Borussia Dortmund – Newcastle United: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.11.07.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 06.
2023. november 07. kedd, 18:45 Signal Iduna Park
Borussia Dortmund
vs
Newcastle United

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Kedden és szerdán a legrangosabb európai kupa csoportkörének negyedik fordulóját játsszák, mi pedig az összes mérkőzésnél ott leszünk. Időrendi sorrendben fogunk haladni, így a Borussia Dortmund – Newcastle United, illetve a Shakhtar – Barca meccsekkel indítunk.

Jól látjátok, megismétlődik a két héttel ezelőtti párosítás, csak a helyszínek változnak. A Newcastle meglepetésre (?) kikapott a Dortmundtól otthon, a St. James’ Parkban, most mindenképp javítaniuk kellene a Signal Idunában.

Mindkét fél rangadót játszott a hétvégén, maradjunk annyiban, a szarkáknak kicsit jobban sült el a mérkőzése…

Online sportfogadás tekintetében egy abszolút háromesélyes meccsről beszélünk, nézzétek, milyen szorzókat adott a bet365:

A hazaiakra 2.63, a vendégekre 2.60, a döntetlenre 3.50 a szorzó.

Borussia Dortmund

Háromból két tippünk jött be a Dortmund – Bayern München mérkőzésen, vagyis a Der Klassikeren, ám nem erre számítottunk mégsem. Jött a vendégsiker, jött a három és fél gól feletti eredmény, de a BTTS nem, a Dortmund képtelen volt bevenni Manuel Neuer kapuját. Gregor Kobel viszont kapott négyet…

Ilyen sima Klassiker nem mostanában volt, Edin Terzicék gyakorlatilag már most lemondhatnak a bajnoki címről, mondom ezt úgy, hogy a bajnokság harmadánál tartunk.

Előtte a kupában viszont továbbjutottak, és a BL-ben is megvan az esélyük arra, hogy végül ott legyenek a legjobb tizenhat között.

Hiszen három kör után a második helyen állnak, pont ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint mostani ellenfelük. Kikaptak a PSG-től, ikszeltek a Milannal, és ahogy majd részletesen lentebb is olvashatjátok, 1-0-ra megverték a Newcastle-t.

A Bayern München elleni vereség egyébként egy hosszú hazai veretlenségi sorozat végét is jelentette, a Dortmund utoljára a Werder Bremen nyert itt 2022 augusztusában.

Mostanság Sebastian Haller teljesen kiszorult a kezdőcsapatból, Niclas Füllkrug vette át a helyét, de mind a támadó sorból, mind a középpályáról hiányzik egy igazi vezér. Előbbi ugyebár Erling Haaland volt, utóbbi Jude Bellingham.

Ezen a mérkőzésen Emre Can, Mateu Morey, Julien Duranville és Marius Wolf nem áll majd Terzic rendelkezésére.

A várható kezdőcsapat:

Kobel – Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini – Sabitzer, Nmecha, Brandt – Malen, Füllkrug, Reus

Egymás elleni meccsek

A két csapat egyszer találkozott, épp két hete a BL harmadik fordulójában. Miután a Newcastle 4-1-re verte otthon a PSG-t, mindenki hazai győzelemre számított. Ám a Dortmund a nyáron vásárolt Felix Nmecha góljával 1-0-ra nyerni tudott egy egyébként ikszes meccsen.

Előző meccs eredménye
2023.10.25.Bajnokok Ligája
newcastle united
0:1
dortmund
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Newcastle United

A Premier League-ben is volt nagy rangadó, nem is egy, de minket most a Newcastle rangadója érdekel, amit az Arsenal ellen játszottak. Egy eléggé véleményes góllal, de sikerült a fővárosiakat megverniük, Anthony Gordon talált be a hálóba. Az ellenfél még sokáig fogja emlegetni ezt a találatot, Mikel Arteta már ki is kelt magából a meccset követően, szégyennek nevezve a játékvezető ténykedését.

Ez persze a szarkákat egyáltalán nem érdekli, ők örülnek annak, hogy megelőzték a Brightont, hogy két pontra megközelítették az Aston Villát, négyre pedig az Arsenalt.

Mint azt már említettem, a BL-ben 4 pontja van a csapatnak, ők is 1-1-1-es mérleget hoztak eddig össze. A PSG legyőzése mellett ikszeltek a Milannal, kikaptak a Dortmundtól.

Idegenben a Brighton győzte le őket utoljára szeptember elején, azóta öt meccsen kétszer nyertek és háromszor ikszeltek.

A mester, Eddie Howe, ismét több sérülttel kell, hogy megbirkózzon, hiszen nem lesz Elliot Anderson, Matt Targett, Harvey Barnes, Jacob Murphy, Alexander Isak, Sven Botman, kisebb sérülést szenvedett Dan Burn, no meg ott van Sandro Tonali, akit tíz hónapra eltiltottak.

A várható kezdőcsapat:

Pope – Trippier, Schär, Lascelles, Burn – Longstaff, B. Guimaraes, Willock – Almirón, Wilson, Gordon

Tippelde

Nagy pofont kapott a Dortmund, amiből nem lesz egyszerű felkelniük. A Newcastle ezzel szemben nagy önbizalommal várja a mérkőzést, plusz még ott motoszkálgat a fejükben az, hogy két hete elbukták a sárga-feketék elleni mérkőzést.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: 7,5-nél több szöglet

Tombolázz és nyerj! A Rabona 5.000 Ft után egy tombolaszelvényt ad, a fődíj pedig 820.000 Ft

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső