Nottingham Forest– Southampton: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Nottingham Forest
Teljesítmény:
V N V V V
  • The Nottingham Forest Stadium
  • Május 08. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
V V D V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Meglepetés! Oké, akkor lesz ez igazi meglepetés, ha jó tippeket adunk a meccsekre. Nem jellemző ránk, hogy vasárnap foglalkozunk tippekkel, de úgy voltunk vele, hogy azért ezt a hétfői kínálatot nem lehet csak úgy semmibe venni.

Egy Premier League-meccsünk lesz, egy hatalmas kiesési rangadó, majd áttérünk a Championshipre, ahol az utolsó fordulót játsszák.

A Nottingham csapatának több esélye van, hogy a következő szezont is az első osztályban kezdje, a Soton egyre jobban szakad le a többiektől. Ha Cooperék győzni tudnak, az hatalmasat dobna az esélyeiken.

A sportfogadás szakértői (ezért is) az ő győzelmüket várja, a bet365-nél 2.10 a hazai siker, 3.60 a döntetlen, 3.40 a vendéggyőzelem.

Jöjjön a Nottingham Forest – Southampton találkozó!

Nottingham Forest

Lehet, hogy idén a Premier League-ben és mindenhol máshol is elpuffogtattam azt a kifejezést, hogy hatpontos mérkőzés, de ez most is igaz. A Nottinghamnek nem lesz még egy ilyen lehetősége, hogy három ponttal gazdagodjon. Minden adott a sikerükhöz, a sereghajtó, a bennmaradást lassan maga mögött hagyó Southampton lesz az ellenfél, ráadásul hazai pályán.

Na nem mintha annyira jó lenne a Forest otthon, de ez azért tényleg egy nagy lehetőség. Legutóbb otthon például sikerült megverni a Brightont, és hát ők azért teljesen más szinten vannak.

Az utolsó meccsük viszont nem sikerült jól, a Brentford otthonában hiába vezettek Danilo találatával, a végén a méhek fordítottak, és 2-1-re nyertek.

A csapat most kiesőhelyen, de három csapatnak – velük együtt – is 30 pontja van, így könnyedén felléphetnek olyan pozícióba, amely a következő szezonre is PL-indulást eredményezhet.

Mint mondtam, otthon van hiba bőven a játékukban, teljes mérlegük 6-6-5. Pontjaik nagy részét itthon szerezték, 24-et, idegenben csak 6-ot. Steve Cooper egész idénye két dologról szólt: A csalódásokról és a sérülésekről.

Ezúttal is össze lehetne rakni egy csapatot azokból a játékosokból, akik sérülés vagy más egyéb ok miatt nem állhatnak rendelkezésre. Jonjo Shelvey egy hét évvel ezelőtti eset miatt eltiltott, Brennan Johnson, Gustavo Scarpa és Danilo játéka pedig kérdéses.

Az alábbi játékosok biztosan nem lépnek pályára: Jack Colback, Dean Henderson, Scott McKenna, Omar Richards, Chris Wood, Giulian Biancone, Neco Williams, Willy Boly.

A várható kezdőcsapat:

Navas – Worrall, Felipe, Niakhaté – Aurier, Kouyaté, Mangala, Renan Lodi – Gibbs-White, Johnson – Awoniyi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.04.Premier League
southampton
0:1
nottingham
Premier League
2012.01.14.Championship
nottingham
0:3
southampton
Championship
2011.09.10.Championship
southampton
3:2
nottingham
Championship
2009.05.03.Championship
nottingham
3:1
southampton
Championship
2008.12.20.Championship
southampton
0:2
nottingham
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Amilyen jól kezdett Rubén Selles a kispadon, annyira rosszul folytatta. Egészen hihetetlen, hogy ez a Southampton milyen eredményeket ért el nagycsapatok ellen idén, és mégis hol állnak most. Nem csak a nagyok elleni mérkőzéseken kellett volna jól teljesíteni, de most már hiába okoskodik az ember.

A Soton tökutolsó, egyre nagyobb hátránya van a többiekhez képest, a nyeretlenségük miatt immár hat pontra van mostani ellenfelük (meg amúgy a bennmaradást jelentő 17-16. hely is).

Legutóbb a Newcastle United verte őket 3-1-re, Theo Walcott öngólt szerzett, és lényegében simán kapott ki a csapat, pedig Stuart Armstrong találatával még ők vezettek.

Ha most nem nyernek, várhatóan vége a bulinak, készülhetnek a másodosztályra.

Idegenben 1-3-13-as mérlegük a leggyengébb, a 41 kapott gólra és a 8 rúgott találatra megint nem lehet büszkének lenni.

Valentino Livramento az egész szezont kihagyta, és várhatóan nem is lép már pályára, habár felépült, Mohammed Salisu, Juan Larios és Romain Perraud sérültek, míg Paul Onuachu szereplése kétséges.

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Lyanco, Caleta-Car, Bella-Kotchap, Walker-Peters – Djenepo, Ward-Prowse, Lavia, Sulemana – Adams, Alcaraz

Tippelde

Muszáj győzni mindkét csapatnak, ha szeretnének bennmaradni. A Sotonnak égetőbb a pontokat megszerezni, de ugye mondtam, a Nottingham előtt még egy ilyen alkalom nem lesz, mint a mostani.

A védekezése mindkét csapatnak gyenge, sanszos, hogy ezúttal is születik legalább egy gól mindkét oldalon. Mellette pedig úgy hisszük, a Nottingham otthon fogja tartani a pontokat, és megnyerik a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.05 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.08 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.10 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső