Huddersfield – Reading: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 07.
Huddersfield
Teljesítmény:
N N D V D
  • The John Smith Stadium
  • Május 08. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Reading
Teljesítmény:
D V D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Már a hét elején terveztem, hogy az angol másodosztály utolsó fordulójáról írni fogok. Az egész idényt követtük, miért a finisről maradjunk le? Kicsit azért kiszúrtak velünk, ugyanis hétfőn délután rendezik meg az utolsó fordulót, számomra teljesen érthetetlen módon, de lehetséges, hogy van valami ok. Mondjuk III. Károly koronázása miatt tolták el? Na mindegy…

Már akkor, a hét elején tudtam, hogy a Huddersfield – Reading mérkőzésről fogok írni. De akkor még az is megfordult a fejemben, hogy ez egy őrületes rangadó lesz. Hiszen a két csapat nagyon közel állt egymáshoz, a Huddersfieldnek volt még egy elmaradt meccse, de a feljutó Sheffielddel játszott.

Aztán rájöttem, nem lesz ez rangadó. És nem is lesz. A Huddersfield bent maradt, a Reading pedig kiesett. Hacsak nem másítja meg a döntését az FA, és nem adja vissza nekik a levont pontokat. Amire azért sok esély nincs.

Kettejük mérkőzése így egyfajta hazai parádé lesz, egy kötelező meccs, amit le kell játszani. Ez a mérkőzés sportfogadás szempontjából ettől még érdekes lesz:

Az Unibetnél 2.00 a hazai győzelem, 3.40 a döntetlen, 3.80 a vendégsiker.

Huddersfield

Nem semmi szezont produkált a Huddersfield, de a végső dráma elmarad végül. Nem lett volna semmi, ha csütörtökön kikapnak a Sheffield United együttesétől, és az utolsó forduló döntött volna a Huddersfield és a Reading bennmaradásáról. Ám az ezüstérmes Blades nem verte meg a Huddersfieldet, sőt, kikapott tőlük (1-0-ra, Danny Ward szerezte a gólt), így a tavalyi évben rájátszásban szereplő gárda kivívta a jövő évi másodosztályú indulást.

Elégedettek azért nem lehetnek, sőt… De ahhoz képest, hogy a szezon nagy részében kiesőhelyen álltak, és sokszor tűnt reménytelennek a szitu, Neil Warnock megcsinálta, lényegében a szakadék felé tartó együttest mentette meg. Minimálisan hozzásegítette az együttest a Championshiphez Danny Schofield és Mark Fotheringham is, de az igazi érdem a 74 éves menedzseré, aki várhatóan a szezon végén nem marad. Nem kell neki ez a stressz…

A teljesen tét nélküli mérkőzésen a szurkolók egy kicsit azért ünnepelhetnek, és egy padlón levő, már biztosan kieső csapat ellen nyerhetnek is.

Meg amúgy is, a Huddersfield hazai mérlege nem volt olyan vészes: 8 meccset nyertek, 6-szor ikszeltek, 8-szor kaptak ki. Viszont jó ideje veretlenek otthon.

Sérültek terén a szokásost tudom elmondani: Nem lesz Duane Holmes, Faustino Anjorin, Oliver Turton, Nakayama Yuta és Anthony Knockaert.

A várható kezdőcsapat:

Nicholls – Pearson, Lees, Helik, Ruffels – Hogg, Kasumu – Hungbo, Rudoni, Headley – Ward

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.10.01.Championship
reading
3:1
huddersfield
Championship
2022.01.22.Championship
reading
3:4
huddersfield
Championship
2021.08.28.Championship
huddersfield
4:0
reading
Championship
2021.05.08.Championship
reading
2:2
huddersfield
Championship
2021.01.02.Championship
huddersfield
1:2
reading
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Reading

Nagyon sokszor járt már közel ahhoz a Reading, hogy a másodosztálytól elbúcsúzzanak. Azt azonban, főleg az őszi szezon után, nem gondoltuk volna, hogy ez lesz az a szezon, amikor ténylegesen ki is esnek. Amikor még Paul Ince vezette ezt a csapatot, álltak rájátszást érő helyen is, aztán elkezdtek egyre lejjebb és lejjebb csúszni.

Egészen odáig fajultak a dolgok, hogy Ince-t Noel Hunt váltotta, de akkor már nagyon égett a ház. És nem feltétlenül csak az eredménytelenség miatt, hanem azért is, mert az FA levont nyolc pontot a Readingtől, ezzel pedig kiesőhelyre tolta őket. Ahonnan nem is jöttek már vissza.

A csapat kiesett, ez csütörtökön bebizonyosodott, hiszen az előttük levő Cardiff is öt pontra van.

Az egyik leggyengébb formát ők mutatják mostanság, öt meccsen kétszer kikaptak, háromszor ikszeltek.Legutóbbi meccsükön a sereghajtó Wigant sem sikerült legyőzni, sőt a 93. percig vesztésre álltak, ekkor tudott egyenlíteni Yakou Meite.

A csapatnak más célja nem lehet, minthogy emelt fővel induljanak meg a League One felé. És talán egy év múlva már ismét a Championshipben találkozunk velük.

Dejan Tetek, Sam Hutchinson, Liam Moore, Tom Ince, Dean Bouzanis, Abdul Rahman Baba és Ovie Ejaria sérülés miatt nem szerepelhetnek.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – Abrefa, Holmes, Sarr, Yiadom – Azeez, McIntyre, Casadei, Camara – Carroll, Ehibhatiomhan

Tippelde

Ünnep lesz ez a hazaiaknak, Warnock egy szép mérkőzésen búcsúzhat el a közönségtől, a közönség pedig tőle.

A Reading mentálisan padlón, ez nem is vitás, ezen a találkozón a Huddersfield, ha nem is örömfocival, de gólokkal nyerhet. Mi erre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 2.01 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 2.05 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső