Olaszország – Észak-Macedónia: Fogadási Tippek és Eb-selejtező Előzetes – 2023.11.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 14.
Olaszország
Teljesítmény:
V N N D N
  • Stadio Olimpico di Roma
  • November 17. 20:45
Nézd élőben itt:
Rabona
Észak-Macedónia
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sorsdöntő mérkőzés következik, és látva, hogy megint milyen párosításról van szó, az ember szája önkéntelenül is mosolyra húzódik. Félre ne értsetek, bírom az olasz csapatot, de mennyire ironikus már, hogy megint Észak-Macedónia foszthatja meg egy rangos tornától Olaszországot? Így volt ez 2018-ban is, amikor Oroszországba nem sikerült kijutni egy északmacedónok elleni döntetlennek (is) köszönhetően, és így volt ez 2021-ben, amikor a rájátszás során Palermoban esett ki az olasz válogatott Aleksandar Trajkovski lövése után. Ja, és a mostani sorozatban sem tudták őket legyőzni, az volt Luciano Spalletti első mérkőzése…

Most már tényleg nincs miről beszélni, az olaszoknak nyerniük kell. Ha nem így tesznek, akkor az utolsó fordulóban Ukrajna ellen kell kivívniuk a továbbjutást. Ami csak győzelemmel lesz lehetséges…

Az online sportfogadás szakemberei szerint viszont ezúttal nem lesz gond. Olyannyira nem, hogy az olasz győzelemre szinte nem is adnak semmit a bukmékerek. A Librabetnél 1.16 a hazai siker, 8.20 az iksz, 18.00 a vendéggyőzelem.

Jöjjön az Olaszország – Észak-Macedónia találkozó!

Olaszország

Megint volt pár ügy, ami Olaszországban felborzolta a kedélyeket, gondolok itt mondjuk Sandro Tonali és Nicoló Fagioli esetére. Akkor elküldték a kerettől Nicoló Zaniolot is, úgy tűnik azonban, hogy az Aston Villa szélsője nem volt benne a buliban, mert őt nem tiltották el, és ő most is itt van Luciano Spalletti keretében.

Az olasz csapat nem volt ott Katarban, nem volt ott Oroszországban, és most megvan annak a veszélye, hogy a következő EB-n sem lesznek ott. Ha minden így marad, akkor csak harmadik helyen végeznek. De még van két meccs, így egyáltalán nem biztos, hogy ott maradnak Ukrajna mögött.

Egyelőre három pont a hátrányuk Rebrovékkal szemben, de van egy elmaradt mérkőzésük, ez a mostani, az északmacedónok elleni. Ha ezt megnyerik, akkor pontegyenlőség, és mivel az odavágón legyőzték Ukrajnát, meg is előznék őket. Ergo: Az utolsó meccsen egy döntetlen is elég.

Akárhogy is legyen, ez egyáltalán nem biztató, hogy megint úgy kell csúszni-mászni a selejtezőben. Az biztos, hogy a szurkolók egyelőre a csapat mellett, ők úgy gondolják, Spallettiék hozzák a hat pontot.

Otthon Angliától kikaptak, viszont verték az ukránokat és Máltát is.

Miután a keretbe eltiltás miatt nem tudták meghívni Tonalit, így újra Jorginho kaphat szerepte, valamint Andrea Colpani, a Monza középpályása.

A teljes keret:

Kapusok: Gialuigi Donnarumma, Alex Meret, Ivan Provedel, Guglielmo Vicario

Védők: Francesco Acerbi, Alessandro Bastoni, Alessandro Buongiorno, Davide Calabria, Andrea Cambiaso, Matteo Darmian, Giovanni Di Lorenzo, Federico Dimarco, Federico Gatti, Rafael Toloi

Középpályások: Nicolo Barella, Giacomo Bonaventura, Andrea Colpani, Bryan Cristante, Davide Frattesi, Jorginho, Manuel Locatelli

Támadók: Domenico Berardi, Federico Chiesa, Stephan El-Shaarawy, Moise Kean, Matteo Politano, Giacomo Raspadori, Gianluca Scamacca, Nicolo Zaniolo

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Di Lorenzo, Acerbi, Bastoni, Dimarco – Frattesi, Locatelli, Barella – Zaniolo, Raspadori, Zaniolo

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi négy egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2023.09.09.Eb-selejtező 2024
észak macedónia
1:1
olaszország
Eb-selejtező 2024
2022.03.24.Vb-selejtező 2022
olaszország
0:1
észak macedónia
Vb-selejtező 2022
2017.10.06.Vb-selejtező 2018
olaszország
1:1
észak macedónia
Vb-selejtező 2018
2016.10.09.Vb-selejtező 2018
észak macedónia
2:3
olaszország
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Észak Macedónia

Az északmacedónok már nem juthatnak ki az EB-re, céljuk nem lehet más, mint emelt fővel befejezni a sorozatot. Három vereségük közül egyet sokáig fognak emlegetni, Angliától ugyanis 7-0-ra kaptak ki a Wembley-ben. Mellette még vereséget szenvedtek kétszer Ukrajnától, Olaszországgal ikszeltek, Máltát kétszer megverték. Nem túl acélos, főleg, hogy ez a csapat nemrég EB-n járt, majd a VB-ért a rájátszásban döntőt játszott.

Most pedig a negyedik helyen állnak 7 szerzett ponttal. Idegenben csak Málta ellen tudtak pontot szerezni, Anglia elverte őket, mint mondtam, ahogy Ukrajna is.

A keretben vannak ismerős arcok megint, Todorovski, Serafimov és Babunski a magyar bajnokságból érkezik, ahol korábban megfordult Musliu, Bardhi és Miovski is. Persze itt vannak a nagy sztárok, Alioski, Ademi és Trajkovski is.

A teljes keret:

Kapusok: Stole Dimitrievski, Damjan Shishkowski, Igor Aleksovski

Védők: Vissar Musliu, Todor Todorovski, Nikola Serafimov, Jovan Manev, Ezdjan Alioski, Bojan Dimoski, Ahmet Iljazovski, Stefan Askowski

Középpályások: Enis Bardhi, Tihomir Kostadinov, Arijan Ademi, Jani Atanasov, Agon Elezi, David Babunski, Isnik Alimi

Támadók: Bojan Miovski, Milan Ristovski, Darko Churlinov, Elif Elmas, Erdon Daci, Aleksandar Trajkovski, Dimitar Mitrovski

A várható kezdőcsapat:

Dimitrievski – Manev, Serafimov, Musliu – Ashkovski, Ademi, Atanasov, Bardhi, Alioski – Elmas, Miovski

Tippelde

Mint akik vért ittak, úgy kell kimenni a meccsre az olasz válogatottnak. Másképp nem megy. Ha nem tudnak korán gólt szerezni, megint fennáll annak a veszélye, hogy Észak-Macedónia talál egyet, az pedig végzetes lehet Spallettiék számára.

Tippjeink a következők:

1.: Két és fél gól alatti eredmény

2.: Mindkét fél szerez majd gólt: Nem

Cashback a Casinia oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 10%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső