Argentína – Uruguay: Fogadási Tippek és Vb-selejtező Előzetes – 2023.11.17.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 15.
Argentína
Teljesítmény:
N N N N N
  • Estadio Monumental
  • November 17. 01:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Uruguay
Teljesítmény:
N D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mára azért hoztunk egy dél-amerikai rangadót, hiszen sok mindent el lehet mondani az európai selejtezőkről, de azt nem, hogy dúskálunk a jó meccsekben. Szóval itt van az Argentína – Uruguay találkozó, ami sportfogadás szempontjából is jelenthet jó dolgokat számunkra.

Az eddig utolsó, és az első világbajnok csap össze egymással, és mondanom sem kell, Messiéket tartják favoritnak ezen a találkozón.

Egyelőre úgy áll a tábla, hogy Argentína vezet, míg Uruguay a második, viszont már most annyi a különbség kettejük között, hogy az uruk esetleges győzelme is maximum zárkózást jelenthet, no meg azt, hogy a brazilokat maguk mögött tartják.

A bet365 oldalán 1.53 a hazai győzelem, 4.00 a döntetlen, 7.00 a vendégsiker.

Argentína

Valljuk be, a mostani világbajnokságra kvalifikálni magad Dél-Amerikából nem nagy kunszt. Tíz szereplő van, melyből hat automatikusan továbbjut, egy pedig osztályozón kerülhet oda. Szóval tényleg, nem nagy cucc kijutni onnan…

De Argentínának presztízskérdés, hogy saját „csoportját” megnyerje, hiszen mégis csak ők a címvédők. És ennek megfelelően mennek előre. Míg a nagy riválisok (Brazília, Uruguay) hibáztak, addig ők még nem.

Négy mérkőzésükből négyet megnyertek, legyőzték Ecuadort, Bolíviát, Paraguayt és Perut is.

Hazai győzelmeik azért nem voltak a legmeggyőzőbbek, mindkét ellenfelüket egy 1-0-val tudták móresre tanítani.

Lionel Scaloni meglepetést nem okozott, de van pár név, akiket ki kell emelnünk. Egyrészt újra a keretben Paulo Dybala és Giovani Lo Celso, másrészt két újoncot is avathat a kapitány: meghívta a spanyolországi születésű, de argentin gyökerekkel rendelkező Pablo Maffeot, valamint az Olympiakosz hátvédéjét, Francisco Ortegát.

A teljes keret:

Kapusok: Emiliano Martínez, Franco Armani, Juan Musso, Walter Benitez

Védők: Gonzalo Montiel, Pablo Maffeo, Nahuel Molina, Germán Pezzella, Cristian Romero, Lucas Martínez Quarta, Nicolás Otamendi, Marcos Acuña, Francisco Ortega, Nicolás Tagliafico

Középpályások: Leandro Paredes, Guido Rodríguez, Enzo Fernández, Rodrigo De Paul, Exequiel Palacios, Giovani Lo Celso, Alexis Mac Allister

Támadók: Paulo Dybala, Ángel Di María, Lionel Messi, Julián Álvarez, Lautaro Martínez, Nicolás González, Lucas Ocampos

A várható kezdőcsapat:

E. Martínez – Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico – Mac Allister, Fernández, De Paul – Messi, Álvarez, González

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2021.11.13.Vb-selejtező 2022
uruguay
0:1
argentina
Vb-selejtező 2022
2021.10.11.Vb-selejtező 2022
argentina
3:0
uruguay
Vb-selejtező 2022
2021.06.19.Copa America
argentina
1:0
uruguay
Copa America
2019.11.18.Barátságos Mérkőzés
argentina
2:2
uruguay
Barátságos Mérkőzés
2017.09.01.Vb-selejtező 2018
uruguay
0:0
argentina
Vb-selejtező 2018
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Uruguay

A Brazília ellen elért remek győzelemnek köszönhetően Uruguay fellépett a tabella második helyére, szerintünk nagyon nekik sem kell izgulni, hogy kijutnak-e a VB-re…

A csapat otthon intézte el Fernando Diniz együttesét, betalált Darwin Núnez és Nicolas de la Cruz. Viszont már nem veretlenek az uruk, meglepetésre Ecuadorban kaptak ki 2-1-re. Mérlegük most 2-1-1, emellett ikszeltek Kolumbiával és nyertek Chile ellen.

Míg otthon veretlenek, addig idegenben nyeretlenek, ez pedig biztosan frusztrálja mind a játékosokat, mind pedig Marcelo Bielsát, aki viszont nem ma kezdte a szakmát. Ő lesz az, aki a generációváltáson keresztül viszi a csapatot. Ezt már amúgy megkezdte akkor, amikor Chile ellen kihagyta Luis Suárezt és Edinson Cavanit is, előbbi viszont most újra itt van. A 36 esztendős csatárra sok szerep alapból nem hárulhat Darwin Núnez mellett, de jó helyettese lehet a Pool támadójának.

Sérülés miatt Fernando Muslera nincs itt, Cavani szintén sérült, de nem tudni, ő alapból kapott volna-e behívót…

A teljes keret:

Kapusok: Sergio Rochet, Franco Israel, Santiago Mele

Védők: Ronald Araujo, José María Giménez, Sebastián Cáceres, Matías Viña, Bruno Méndez, Guillermo Varela, Mathías Olivera

Középpályások: Manuel Ugarte, Rodrigo Bentancur, Federico Valverde, Felipe Carballo, Agustín Canobbio, Nicolás de la Cruz, Giorgian de Arrascaeta, Facundo Pellistri, Maximiliano Araújo, Facundo Torres

Támadók: Cristian Olivera, Federico Viñas, Darwin Núñez, Luis Suárez

A várható kezdőcsapat:

Richet – Nandez, R. Araujo, Caceres, M. Olivera – Ugarte, Valverde – Pellistri, De la Cruz, Rodriguez – Núnez

Tippelde

Azután, hogy Uruguay legyőzte Brazíliát, semmiképp nem lehet őket félvállról venni, de eddig idegenben nem sokat mutattak Bielsáék.

Argentína ezáltal nyugodtan várhatja az összecsapást, és úgy gondoljuk, a győzelemmel nem lesz problémájuk.

Tippjeink a következők:

1.: Argentin győzelem

2.: Két és fél gól alatti eredmény

3.: Lionel Messi gól vagy gólpassz

Játssz, tippelj és nyerj: A Greatwin játékán 5.200.000 Ft a fődíj

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső