Olimpiakosz – Aston Villa: Fogadási Tippek és EKL Előzetes – 2024.05.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 07.
Olimpiakosz
Teljesítmény:
N N D N V
  • Georgios Karaiskakis Stadion
  • Május 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Aston Villa
Teljesítmény:
V V D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Csütörtökön rendeznek egy igencsak érdekes mérkőzést. Vagy hát lehet, hogy többet, de az Olimpiakosz – Aston Villa mindenképp érdekes lesz. Valószínűleg izgalmas is. A franc sem hitte volna, hogy a görögök majd épp a Villa Parkban tudnak nyerni – nem is akármilyen játékkal. Nem hiába mondták Mendilibar mestert az Európa-liga szakértőjének, a Sevillával tavaly megnyerték a sorozatot, most pedig ott vannak a finálé kapujában. Két gól az előnyük, ezt elrontani nagyon nem kéne. De még el lehet…

A Villa ugyanis Anglia egyik legígéretesebb, legjobb csapata, amelyet okkal tartanak az egész Konferencialiga legfőbb esélyesének.

Elég egyetlen hiba, és Watkinsék máris ledolgozzák hátrányukat. Magyarul egy hibátlan és végig koncentrált teljesítményre lesz szükség a döntőhöz.

Olimpiakosz

Tegye fel a kezét, aki azt hitte, az Aston Villa megnyeri az Olimpiakosz elleni meccset. Na ugye, valószínűleg 10-ből 9 ember így tett. José Luis Mendilibar azonban okkal egy zseni, a görög csapat ott rúgott négy gólt, ahol nem sokan tudtak érvényesülni. Mindezt úgy, hogy egyébként nyolc kapura lövési kísérletük volt. Az ellenfélnek tizenhét.

Nagyszerűen játszott a Fradi ellen győztes gólt szerző Ayoub El Kaabi, mesterhármast ért el a támadó, mellette pedig Santiago Hezze talált még be.

Kétgólos előny akár még elég is lehet, Mendilibar és a játékosok pedig a csúcsra juthatnak. Senki nem gondolta volna már azt sem, hogy ott lehet az Olimpiakosz az EKL elődöntőjében, a fináléra pedig álmukban sem számítottak. Most mégis itt van egyetlen lépésre.

A görög együttes ennek szellemében a hétvégén nem is játszott, noha a bajnokságban is megvan még a maguk célja. Ez azonban most fontosabb.

Hazai pályán március óta veretlenek, a Panathinaikosz elleni vereség óta az Ariszt, a Fenerbahcét, a PAOK-ot és a Lamiát verték meg.

Nagy küzdők, hiszen a Maccabi Tel Aviv elleni mérkőzés során előbb 1-4-re kikaptak, idegenben viszont 6-1-gyel búcsúztatták az izraelieket.

Sérült Giulian Biancone és Francisco Ortega is, illetve még mindig nem áll rendelkezésre – és nem is fog – néhány játékos, akiket nem sikerült nevezni: Fran Navarro, Gelson Martins vagy Jovane.

Jó hír, hogy az eltiltott Georgios Masouras és Andreas Ntoi ismét rendelkezésére áll a mesterüknek.

A várható kezdőcsapat:

Tzolakis – Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega – Hezze, Iborra, Chiquinho – Podence, Fortounis – El Kaabi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2024.05.02.Európa-konferencialiga
aston villa
2:4
olympiacos
Európa-konferencialiga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Aston Villa

A riadt szurkolók sem tudtak mást tenni, mint állukat leejtve figyelni az Olimpiakosz elleni mérkőzés eseményeit. Azt hiszem, mindenki egy magabiztos hazai sikerre számított, amit viszont egyáltalán nem kaptak meg a drukkerek. A Villa a kiesés szélére sodródott, talán túlzottan lebecsülték a görögöket Ollie Watkinsék. Épp a támadó volt az, aki egy picit tudott kozmetikázni az eredményen, félóra elteltével 2-0-ra vezettek a vendégek, Watkins a szünet előtt szépített. Majd Moussa Diaby egyenlített, de az Olympiacos ezután még két gólt berámolt.

A pontot az I-re Douglas Luiz tehette volna fel – ezzel is közelebb hozva a Villát -, de a 85. percben tizenegyest hibázott.

Hiába a nagy fölény, hiába a több lövés, helyzetkihasználásban az Olimpiakosz fölé kerekedett az Aston Villának.

Aztán a hétvégén a Brighton is legyőzte Unai Emery együttesét, amely viszont továbbra is őrzi negyedik helyét a tabellán, a Tottenham újabb vereségével a hétpontos különbség is megmaradt.

Egész idényben a hazai meccseiken voltak erősebbek, most viszont idegenben kell nagyot alakítaniuk. Eddig ebben nem remekeltek, utolsó öt meccsükön kikaptak a Lille-től, a Brightontól és a Citytől, ikszeltek a West Hammel. De legyőzték az Arsenalt.

Visszakerül a kezdőbe sérülése után Emi Martínez, valamint jó esély van Youri Tielemans játékára. Még mindig sérült Nicoló Zaniolo, Jacob Ramsey, Tyrone Mings, Emiliano Buendia és Boubacar Kamara is, valamint kiesett Morgan Rogers.

A várható kezdőcsapat:

Martínez – Cash, D. Carlos, P. Torres, Digne – Tielemans, D. Luiz – Diaby, McGinn, Bailey – Watkins

Tippelde

Benne van a pakliban a meglepetés, vagyis az Olimpiakosz döntőbe jutása. Mert hiába mennek két góllal, az Aston Villa a világ talán legerősebb bajnokságában a negyedik helyen áll. És ezt nem lehet csak úgy elfelejteni.

Fő tippek:

1.: Aston Villa győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Versenyezz más Ivibet játékosokkal és szerezz ingyenes fogadásokat! Több mint 2.400.000 Ft összdíjazás!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső