Royale Union SG – Antwerpen: Fogadási Tippek és Belga Kupa Előzetes – 2024.05.09.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2024 május 07.
Royale Union SG
Teljesítmény:
D N N V V
  • King Baudouin Stadium
  • Május 09. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Antwerp
Teljesítmény:
V V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem szokásunk a belga bajnokságról beszélni, emlékeim szerint egy olyan időszakban ejtettük őket szóba, amikor nem nagyon volt más a kínálatban. Most azért nem ez a helyzet, most önszántunkból döntöttünk egy Royale Union SG – Royal Antwerp mérkőzés mellett. Ez lesz ugyanis a Belga Kupa fináléjában, melyet csütörtökön este rendeznek meg.

Forma alapján a helyzet egyértelmű, ha a két gárda idei egymás elleni meccseit nézzük, akkor szintén. Mégsem lehetnek a Saint-Gilloise játékosai túl nyugodtak, egy egymeccses párharc ugyanis rejthet magában meglepetést. Ezt szeretnék elkerülni, míg az Antwerp valószínűleg erre játszik…

Royale Union SG

Mielőtt a kupáról beszélnénk, nézzük meg, hogy áll a bajnokságban a Royale Union SG! Az alapszakaszt az élen zárták, 35 pontot hoztak magukkal a rájátszásba, hárommal többet, mint az őket követő Anderlecht. Mégsem sikerült élni a lehetőséggel, és a Saint-Gilloise hét forduló után már csak a harmadik helyen áll. A rájátszás folyamán ugyanis csak két meccset nyertek meg, egészen konkrétan négy vereséggel nyitottak, amit két győzelem és egy döntetlen követett.

A hétvégén az Anderlecht ellen játszottak 0-0-t, ami annak ellenére mondható igazságos eredménynek, hogy a hazaiak Kevin Mac Allister révén rúgtak egy gólt.

A csapat a nemzetközi porondon is megmutathatta magát, nemrég pottyantak ki a Fenerbahcéval szemben az Európa-konferencialigából. Az odavágón 3-0-ra kikaptak, a Törökországban elért 1-0-s győzelem elég volt szépségtapasznak, másra viszont nem.

Na, nézzük azt a kupát, amit a Saint-Gilloise még sosem hódított el. Öt mérkőzést megnyerve jutottak el a fináléig: A Meux után a Beveren, az Anderlecht és a Club Brugge következett, utóbbit már két meccsen kellett elintézni.

A mérkőzést majd semleges pályán fogják játszani, így a hazai/idegenbeli statisztikák ezúttal kimaradnak.

Sérült nincs a Royale Unionnál.

A várható kezdőcsapat:

Moris – Mac Allister, Burgess, Machida – Castro-Montes, Amani, Vanhoutte, Puertas, Teklab – Amoura, Nilsson

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2024.04.28.Jupiler League
st gilloise
4:1
royal antwerp
Jupiler League
2024.04.25.Jupiler League
royal antwerp
0:3
st gilloise
Jupiler League
2024.03.17.Jupiler League
royal antwerp
1:1
st gilloise
Jupiler League
2023.09.03.Jupiler League
st gilloise
2:2
royal antwerp
Jupiler League
2023.05.28.Jupiler League
royal antwerp
1:1
st gilloise
Jupiler League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Antwerp

A tavalyi duplázás után a bajnoki címet lassan el kell engedni, de a kupában még meglehet a címvédés. Az Antwerp mostanság inkább pofozózsák, a rájátszás hatodik helyét folgalják el, pedig anno a harmadik legtöbb hozott ponttal érkeztek. Azonban kifejezetten gyengén sikerült a folytatás, egyszer nyertek, hatszor kikaptak, így lecsúsztak az utolsó helyre.

Most épp három vesztes meccs után fognak találkozni a Royale Union SG-vel, a hétvégén a bajnoki cím várományosa, a Club Brugge verte őket 2-1-re. Saját otthonukban sem jött a siker, 0-2-nél tudott Michel Balikwisha gólt szerezni, valamint Toby Alderweireld is betalált, csak nem jó kapuba.

Bajnoki címüknek köszönhetően ők szintén kipróbálhatták magukat a nemzetközi porondon, annak azonban már rég vége. A BL csoportkörében egy győzelmet aratva, öt vereséggel az utolsó helyen estek ki egy egyébként nehéz csoportból.

Ami a kupát illeti, szintén öt mérkőzésen van túl az Antwerp, de jóval könnyebb sorsolás után kerültek a fináléba: Lierse, Charleroi, Leuven, Oostende.

Sérültek: Kobe Corbanie, Björn Engels, Jean Butez.

A várható kezdőcsapat:

Lammens – De Laet, Van Den Bosch, Alderweireld, Wijndal – Matazo, Keita – Ejuke, Balikwisha, Ondrejka – Janssen

Tippelde

Egymeccses találkozókon bármi megtörténhet, de ha ezt nem nyeri meg a Royale Union, akkor… hát, nem is tudom, mit ígérjek. Inkább semmit.

Fő tippek:

1.: Royale Union SG győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

3.: Mindkét fél szerez majd gólt

Szerezz egy ingyenes fogadást a Dreambetnél akár 10.000 Ft értékben a következő sikertelen fogadásod után, és térj újra vissza a játékba!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső