Olimpija Ljubljana – Ludogorets: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes – 2023.08.01.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 31.
Olimpija Ljubljana
Teljesítmény:
N D V N N
  • Stožice Stadion
  • Augusztus 01. 20:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Ludogorets
Teljesítmény:
D N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mindenkit meglepett, hogy a mostani meccsünk odavágóján mi történt. A sokszoros bolgár bajnok, a Ludogorets hazai pályán képtelen volt megverni Szlovénia legjobbját, az Olimpija Ljubljanát. Minden tekintetben nagy a különbség a két együttes között, de a bolgároknak most egy kicsit kevesebb esélyük van mégis, a visszavágót ugyanis Ljubljanában rendezik meg.

Az 1-1-es eredmény határozottan a vendégeknek jött jobban, és inkább rajtuk látjuk az akarást. Persze mindezt egy vagy két mérkőzés alapján leszűrni merőben ostobaság volna.

Az online sportfogadás olykor okoz meglepetéseket, főleg a sorozat ezen szakaszában, de a Ludogorets második körös kiesése még így is érdekes és fura lenne.

Talán ezért is van az, hogy az Unibetnél 2.05 a vendégek győzelme, 3.65 a hazaiaké és 3.20 az iksz.

Jöjjön az Olimpija Ljubljana – Ludogorets találkozó!

Olimpija Ljubljana

A szlovén bajnok nem pihent ezen a hétvégén sem, a bajnokság nem állt meg, főleg, hogy csak most kezdődött. Nem tudom, akartak-e esetleg halasztani, de az biztos, hogy abból nem lett semmi, és a Rogaska elleni mérkőzést le kellett játszaniuk. Lehet, hogy a játékosok ezt nem annyira élvezték, de a drukkerek biztosan, a kedvenceik ugyanis 5-0-ra nyertek. Karamatic, Rui Pedro és Fadida szerezték a gólokat, az izraeli támadó egyből hármat. Mesterhármas a második tétmeccsén? Nem rossz…

A Ljubljana az első fordulóban kikapott, így erre a győzelemre most nagy szükségük volt. Még csak két forduló telt el a hazai bajnokságból, így engedelmetekkel most nem térnék ki arra, hogy a csapat hogy és miképp áll a pontvadászatban, egyelőre felesleges…

A Rogaska elleni találkozón amúgy Fadida csak csereként állt be, méghozzá Raul Florecz helyére, akit negyedóra után kellett váltani. Emiatt az Ausztriából származó támadó szereplése erősen kétséges. Csoda lenne, ha a mesterhármas után Fadidát nem a kezdőbe jelölnék…

Akinek még vigyáznia kell, az Agustin Doffo, a középpályás ugyanis már két sárga lapot kapott a Bajnokok Ligájában, a következőnél eltiltás következik.

Több játékos is pihent a hétvégén, többek között Ahmet Muhamedbegovic és David Sualehe, illetve Rui Pedro is. Ők mindannyian ott lesznek a kezdőben.

A várható kezdőcsapat:

Vidovsek – Silva, Ratnik, Karamatic, Sualehe – Doffo, Elsnik, Seslar – Fadida, Pedro, Motika

Egymás elleni meccsek

Lüktető, nagy iramú és élvezetes meccset játszott egymással a szakadó esőben a bolgár és a szlovén bajnok. Hiába a hazaiakat tartották esélyesnek, a vezetést egy rossz felszabadítási kísérlet után Timi Elsnik szerezte, de még az első félidőben sikerült egyenlítenie a zöldeknek Dominic Yankov révén. Végig nagy lendülettel játszottak a felek, az sem zavarta őket, hogy ömlik az égi áldás.

Több helyzetet puskáztak el mindketten, de főként Vidovseknek, a vendégek kapusának volt dolga, aki több bravúrt is bemutatott. A döntetlen egyértelműen a Ljubljanának kedvez, lehetett volna ennél sokkal gyengébb eredményt is elérni a játék képe alapján.

Előző meccs eredménye
2023.07.26.Bajnokok Ligája
ludogorets
1:1
olimpija ljubljana
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ludogorets

Elég gyengén kezdte az idényt a rekordbajnok, ugyanis az FC Ballkanitól kikaptak a BL-ben, aztán pedig a bajnokság nyitómeccsén a tartalékos razgradiakat 3-1-re verte a Krumovgrad. A mester fejmosása – ami bizonyára nem maradt el – hatott, és a Ludogorets ezt követően két mérkőzésen kilenc gólt szerzett és egyet sem kapott.

A Ballkani elleni visszavágót 4-0-ra, az Etar elleni bajnokit 5-0-ra nyerték meg. Ezért is lepett meg mindenkit, hogy aztán nem bírtak az Olimpija Ljubljanával, és csak 1-1-et értek el ellenük.

A bolgárok edzőjének is főhet a feje a sérülések miatt. Anton Nedyalkov és Denny Gropper régóta kiesett, most pedig Kwadwo Duah-t kellett leküldeni a pályáról, a helyére Matias Tissera állhat be.

A várható kezdőcsapat:

Padt – Witry, Russo, Plastun, Heister – Goncalves, Piotrowski – Despodov, Yankov, Tekpetey – M. Tissera

Tippelde

Bár a mérkőzés esélyese a Ludogorets, az Olimpija formáját, valamint a hazai pályát nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az előző idegenbeli meccsükön simán kikaptak egy koszovói csapat ellen, amely nem olyan szinten van, mint a szlovén bajnok.

Minden tudására szüksége lesz a lelkes hazaiak ellen Petev legénységének.

Tippjeink a következők:

1.: Mindkét fél szerez majd gólt

350.000 Ft-os ingyenes fogadást nyerhetsz a 20BETtel, ha legalább 8.000 Ft értékben befizetsz.

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső