Sheffield Wednesday – Southampton: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.08.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 július 31.
Sheffield Wednesday
Teljesítmény:
V V V D N
  • Hillsborough
  • Augusztus 04. 21:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Southampton
Teljesítmény:
V V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A héten végre valahára újra angol futballal foglalkozhatunk. Nem mondom, hogy nem örülök neki, ilyenkor már az ember egy kicsit ki tud készülni az amerikai meg a norvég meccsektől. Persze nincs velük bajom, de azért inkább egy Sheffield Wednesday – Southampton, mint egy Aalesund – Ham-Kam…

Visszatér a világ egyik legerősebb bajnoksága, az angol Championship, vagyis a másodosztály. Három patinás klub esett ki, de ugyanúgy patinás, nagynevű csapatok jutottak fel a harmadosztályból, és maradtak bőséggel jó kis együttesek itt. Szóval egy kőkemény szezonra van kilátás, ahol majdnem bárki csatában lehet a PL-tagságért.

Köztük a Southampton, amely hatalmas meglepetésre sereghajtóként végzett az elmúlt szezonban a legjobbak között. A csapat nem igazán esett szét, és határozottan több van bennük, mint amit legutóbb láthattunk.

A Sheffield szintén újonc, csak ők egy szinttel lejjebbről érkeztek.

Bármennyire is tűnik evidensnek, az angol másodosztályban ilyen nincs. És ezt tudják az online sportfogadás szerelmesei és szakemberei egyaránt. A Powbetnél 2.76 a hazai siker, 2.55 a vendég, 3.30 a döntetlen.

Sheffield Wednesday

A 2021-es év végén búcsúzott a Sheffield Wednesday a másodosztálytól, ezt követően két szezont töltöttek el a League One-ban, mielőtt visszatértek volna a Championshipbe. Micsoda körülmények, micsoda meccsek voltak azok! A Peterborough elleni rájátszás alkalmával bemutatták az angol futball történetének egyik legnagyobb fordítását, négygólos hátrányt dolgoztak le 90 perc alatt. Az, hogy itt vannak, véleményem szerint teljesen megérdemelt, nem sokkal maradtak le a második, automatikus feljutást jelentő helyről, és szomorú lett volna, ha végül nem sikerül ide kerülniük. A legénység várhatóan a kiesés ellen fog küzdeni, de a Sunderland példája is jól mutatja, hogy rögtön újoncként lehet maradandót alkotni. Ám Tony Mowbrayék azért más szinten voltak szerintem, mint amin most van a Wednesday.

A feljutást elősegítő Darren Moore és a csapat útjai pár hete elváltak, a klub azt kommunikálta, hogy közös megegyezéssel történt meg a szerződésbontás. Azóta már megvan az utód is, a spanyol Xisco Munoz ült le a mester felmelegített padjára.

Aki úgy különösebben nem nyúlt bele a keretbe. Lelépett Fisayo Dele-Bashiru, Jaden Brown, David Stockdale, Jack Hunt, Dennis Adeniran és Ben Heneghan, érkezett Pol Valentin, Juan Delgado, Reece James (nem a Chelsea játékosa!) és Ashley Fletcher.

Hat felkészülési meccset játszott a Sheffield, melyek közül csak egyet nyertek meg, a Chesterfield ellenit. A York és a Murcia ellen ikszeltek, kikaptak az Eldensétől, a Doncastertől, valamint a Lutontól is.

A várható kezdőcsapat:

Dawson – Iorfa, Ihiekwe, James – Delgado, Vaulks, Bannan, Johnson – Windass – Fletcher, Gregory

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.09.
southampton
6:5
sheffield wednesday
2012.09.25.
southampton
2:0
sheffield wednesday
2011.03.19.
southampton
2:0
sheffield wednesday
2010.09.25.
sheffield wednesday
0:1
southampton
2009.04.18.
sheffield wednesday
2:0
southampton
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Southampton

Elképesztő, hogy ez a csapat ki tudott esni az élvonalból. És szerintem elképesztő az is, hogy még nem szedték szét! Azért ebben a bajnokságban sok olyan játékos van, akik PL-szinten vannak, például James Ward-Prowse, akinek értéke egymaga több, mint a Sheffield Wednesdayé összesen. Sőt tovább megyek: Majdnem négyszer olyan értékes a középpályás, mint a Sheffield…

Hogy aztán a hátralévő egy hónapban milyen változások lesznek (például, hogy Lavia aláír-e a Poolhoz), azt nem tudom, de a játékosok többsége maradt, így többek között Kamaldeen Sulemana, James Ward-Prowse, Armel Bella-Kotchap vagy Ché Adams is itt van.

Nincs azonban Mislav Orsic, ő hamar le is lépett, ahogy váltott az alapcsapatból Ibrahima Diallo és Mohamed Elyounoussi is. Távozott még Mateusz Lis, Theo Walcott csapat nélkül maradt, Willy Caballero meg visszavonult.

Új érkező nem sok van, csak kettő: Shea Charles és Ryan Manning.

Ezzel a csapattal a bajnoki címet kell célul kitűzni, és a csapat menedzsere, Russell Martin nagyon is ismeri az ellenfeleket, ha valaki, hát ő tud majd segíteni. Egyébként Martint a Swansea-tól csábították el, és most egy hónapja állt munkába.

Azt a csapat tagjai sem tagadhatják, hogy a felkészülés nem ment zökkenőmentesen: Öt meccs, három vereség, egy döntetlen, egy győzelem. Viszont a szentek minőségi csapatok ellen játszottak…

A várható kezdőcsapat:

Bazunu – Livramento, Salisu, Bella-Kotchap, Walker-Peters – Ward-Prowse, Charles – Sulemana, Alcaraz, Tella – Onuachu

Tippelde

Egyértelmű meccsen egyértelmű eredmény várható. A Soton ezzel a kerettel meg kéne, hogy nyerje az egész bajnokságot, de a minimum az, hogy végig a dobogó közelében legyenek.

A Sheffield a tisztes helytállásért fog küzdeni majd.

Tippjeink a következők:

1.: Southampton győzelem

2.: Mindkét fél szerez majd gólt

3.: Két és fél feletti gólszám

150.000 Ft-ig jár a Cashback a QuickWin oldalán, ne maradjatok le róla!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső