Preston – Coventry: Fogadási Tippek és Championship Előzetes – 2023.11.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 október 31.
Preston
Teljesítmény:
V D D V V
  • Deepdale
  • November 04. 16:00
Nézd élőben itt:
Rabona
Coventry
Teljesítmény:
V V V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mostani találkozónk az elkövetkezendő két nap utolsó meccse, mint mondtam egy korábbi cikkben, szerdán mi is emlékezünk, ezen a napon nem teszünk közzé egy tippet sem.

Maradunk az angol másodosztálynál, a Championship egyik leggyengébb formában levő csapata fogadja a másik gyenge formában levőt. Pedig a Preston ezt az évet indította remekül, még vezettek is emlékeim szerint, de ha nem, hát dobogósok biztosan voltak. Most már nem azok.

A Coventry pedig a tavalyi idényben játszott remekül, olyannyira, hogy majdnem fel is jutottak az élvonalba, a rájátszásban buktak el. Most pedig majdnem kiesőhelyen voltak. Emlékezzünk azonban, hogy tavaly még utolsók is voltak.

Kettejük mérkőzése nem könnyíti meg a sportfogadás kedvelőinek dolgát, hiszen nehéz megmondani két ilyen formában levő együttesről, hogy mit fognak majd nyújtani.

Amit most meg tudunk veletek osztani, azok a szorzók, melyeket a Betrophy irodája adott:

A Prestonra és a Coventryre is 2.70, a döntetlenre meg 3.10.

Jöjjön a Preston – Coventry mérkőzés!

Preston

Hét kör után a Preston hat győzelemmel és egy döntetlennel a tabella élén állt. Még a Rotherham elleni döntetlen is belefért a nyolcadik fordulóban, azóta viszont nem lehet ráismerni az együttesre.

Ryan Lowe együttese elfelejtett győzni, és sorra jönnek a nyeretlen találkozók. Kikaptak a West Bromtól (4-0-ra), a Leicestertől (3-0-ra), az Ipswichtől (4-2-re) és a Hulltól (1-0-ra), míg a Sotonnal és a Millwall-lal ikszeltek.

Hétvégén a tigrisek verték őket, és így a Preston már csak a tabella kilencedik helyét foglalja el.

Hazai mérlegük négy győzelemből, két döntetlenből, egy vereségből áll, mondhatni tehát, hogy itt nyújtják az igazán jó teljesítményt. Bár három meccse már itt is nyeretlenek…

Nem segíti a dolgot, hogy hét sérültje is van a csapatnak. Emil Riis még tavaly esett ki, Andrew Hughes, Calvin Ramsay, Alistair McCann és Jack Whatmough szintén sérültek. Greg Cunningham és Will Keane sem teljesen egészséges, de szombatra azok lesznek.

A várható kezdőcsapat:

Woodman – Woodman – Potts, Storey, Lindsay, Cunningham – Whiteman, Ledson – Holmes, Browne, Millar – Osmajic

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.28.Championship
preston
0:0
coventry
Championship
2022.08.31.Championship
coventry
0:1
preston
Championship
2022.02.26.Championship
coventry
1:1
preston
Championship
2021.10.20.Championship
preston
2:1
coventry
Championship
2021.04.24.Championship
coventry
0:1
preston
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Coventry

Mi történt a Coventry együttesével? Ennyit számított az, hogy Viktor Gyökeres távozott? Biztos sokat, a svéd ontotta a gólokat a Coventryben, de egy fecske nem csinálhat nyarat. Vagy mégis?

Mellette eligazolt még Gustavo Hamer, azért ő is alapember volt, illetve több kiegészítő játékos is lelépett. De a vezetőség 30 milliót költött a pótlásukra, ami a Championshipben nem annyira kicsi pénz.

Ennek ellenére a Coventry nem tudja azt a játékot nyújtani, mint tavaly. Akkor a feljutásért voltak harcban, most meg majdnem a kiesés ellen menekülnek…

A csapat 15 pontot gyűjtött eddig, 3-6-5 a mérleg, és az utolsó három meccsüket egyaránt elbukták. Utoljára a West Brom nyert Coventryben, annak ellenére, hogy egyébként a hazaiak irányították a játékot. Nem volt, aki a helyzeteket gólra váltsa, hiába költöttek Haji Wrightra 9 millió eurót…

Idegenben 1-2-4-es mérlegük megint egy kissé kínos, de tavaly sem szerepeltek emlékeim szerint kifejezetten jól vendégségben. Csak akkor jöttek a hazai meccsek…

Liam Kelly, Kasey Palmer és Fabio Tavares sérültek.

A várható kezdőcsapat:

Wilson – Thomas, McFadzean, Kitching – Latibeaudiere, Eccles, Sheaf, Dasilva – Allen, Sakamoto – Simms

Tippelde

Mindkettejükben ennél sokkal több van, a kérdés, hogy mivel lehet előhozni. Egy győzelem segítene… Kiindulva abból, hogy tavaly hogyan és mit játszottak egymás ellen, most is egy küzdelmesebb mérkőzésre számítunk, ahol gólok helyett a faultok fognak dominálni.

Tippjeink a következők:

1.: Döntetlen

2.: Két és fél gól alatti eredmény

Kóss az Unibetnél egy meccs előtti fogadást kötésben, és zsebelj be 30%-kal magasabb nyereményt!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső