Hoffenheim – Bayer Leverkusen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes – 2023.11.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 02.
Hoffenheim
Teljesítmény:
V N V N V
  • PreZero Arena
  • November 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Rabona
Bayer Leverkusen
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nekem most kicsit elegem lett az angolokból, megmondom nektek őszintén, és törjétek le a kezem, ha valaha még Ligakupa-meccsekről akarok tippet írni. Vagy úgy en bloc bármilyen kupáról, mert látható, hogy azért nem a legkönnyebb terep.

Ezért (is) döntöttünk úgy, hogy ma már nem foglalkozunk a Premier League-gel, talán holnap. Ma mentesítjük magunkat az angoloktól, de a többiektől nem. Például az első három meccsünk a Bundesligából érkezik.

A Hoffenheim – Bayer Leverkusen találkozó következik, mondanám, hogy magyar szereplővel, de Pellegrino Matarazzo egyáltalán nem bízik Szalai Attilában, és várhatóan csak a kispadon kezd a védő.

A Leverkusenre pedig minden jó védekezni képes játékosra szükség lesz, nem ok nélkül vezetik a német élvonalat.

Sportfogadás tekintetében sima meccs várható a bukik szerint. A bet365 oldalán 1.62 a vendéggyőzelem, 4.75 a hazai, 4.50 a döntetlen.

Hoffenheim

Szalai Attila utoljára a Frankfurt elleni 3-1-es vereség alkalmával lépett pályára. Akkor, ott az egész védelem csődöt mondott, mégis mindenki megint őt állította be bűnbaknak, többek között Matarazzo is, és a Stuttgart elleni bajnoki meccsen is csak a kispadon foglalt helyet. Azt a találkozót 3-2-re megnyerte a Hoffenheim, elvéve a Stuttgart hazai veretlenségét. Betalált a kapuba Grischa Prömel, Wout Weghorst, majd Robert Skov. A svábok helyt álltak Guirassy nélkül is, egy kihagyott büntetőn múlt a döntetlen.

A csapat most hat győzelemmel és három vereséggel a tabella hatodik helyén áll, ez kétségtelenül jobb, mint amit tavaly mutattak. Akkor ugyanis közel voltak a kieséshez.

Ha már kiesés, beszéljünk a Hoffenheim tegnapi meccséről, melyet a kupában a Borussia Dortmund ellen vívtak. A legfontosabb, hogy kikaptak 1-0-ra, az amerikai vezetőedző pedig itt sem adott lehetőséget Szalainak, a kispadról nézte végig a találkozót.

Pavel Kaderabek, Marco John, Florian Grillitsch és Dennis Geiger után Robert Skov is kiesett, a középpályás ráadásul hónapokon át nem lesz bevethető.

A várható kezdőcsapat:

Baumann – Vogt, Kabak, Brooks – Akpoguma, Prömel, Bischof, Stach, Bebou – Weghorst, Beier

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.02.11.Bundesliga
hoffenheim
1:3
bayer leverkusen
Bundesliga
2022.08.20.Bundesliga
bayer leverkusen
0:3
hoffenheim
Bundesliga
2022.05.07.Bundesliga
hoffenheim
2:4
bayer leverkusen
Bundesliga
2021.12.15.Bundesliga
bayer leverkusen
2:2
hoffenheim
Bundesliga
2021.04.12.Bundesliga
hoffenheim
0:0
bayer leverkusen
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Bayer Leverkusen

A német bajnokság 18 csapata közül kétségtelenül a Bayer Leverkusen van a legjobb formában. Xabi Alonsoék azon három csapat közé tartoznak, akik még nem kaptak ki a Bundesliga idei kiírásában. Mivel a legkevesebb pontot a Leverkusen vesztette, eddig csak egyszer ikszeltek, a többi meccsüket megnyerték.

Az utolsó mérkőzésüket a Freiburg ellen játszották, ahogy arra mi is számítottunk, ők sem jelentettek nekik akadályt. A gólokat ezúttal a két támadó középpályás, Florian Wirtz és Jonas Hofmann szerezték, Victor Boniface-nek nem sikerült bevenni Sallai Rolandék kapuját.

A kupában is szerepelt a hét közben, egészen pontosan tegnap, a csapat, a másodosztályú Sandhausen ellen 5-2-re győztek. Exequiel Palacios nyitotta meg a gólok sorát, aztán Jonathan Tah is betalált, a végén pedig Adam Hlozek és Amine Adli, utóbbi kétszer is.

Azt azért mondanom sem kell, Alonso igyekezett pihentetni, helyet kaptak a kezdőben olyanok is, akik a gálacsapatba nem férnek be.

A kulcsjátékosok közül Edmond Tapsoba esett ki, a helyére viszont most többen pályáznak: Kezdhet Josip Stanisic vagy Piero Hincapié is.

A védő mellett Patrik Schick, Ayman Aourir és Arthur nem játszhat sérülés miatt.

A várható kezdőcsapat:

Hradecky – Stanisic, Tah, Kossounou – Frimpong, Xhaka, Palacios, Grimaldo – Wirtz, Hofmann – Boniface

Tippelde

Egységes, erős és jó formában levő csapat a Leverkusen, akinek eddig kvázi senki nem jelentett problémát, pedig most már három sorozatban is pályára léptek.

A Hoffenheim ezzel szemben csapongó együttes, ráadásul fontos sérültek nem lesznek majd a pályán. Így számomra az eredmény egyértelműnek tűnik.

Tippjeink a következők:

1.: Bayer Leverkusen győzelem

2.: Két és fél gól feletti eredmény

Cashback a Starda oldalán! Kapj pénzt a vesztes fogadásaid után, a veszteségeid 50%-át nyerheted vissza!

A magyar kormány egy évtizede folytat boszorkányüldözést a külföldi fogadóirodák ellen. Mára ez odáig jutott, hogy az olyan oldalakat is blokkolják, mint a miénk. Ha te is hiszel a szabad internetben, ha szeretnél továbbra is olvasni minket, légy naprakész, használj VPN-t (amely legális módszer a blokkolás kikerülésére), illetve légy tagja Discord-csapatunknak!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső