RB Leipzig – VfB Stuttgart: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 9 perc alatt szerző Bartos László 2023 január 26.
RB Leipzig
Teljesítmény:
N D N N N
  • Red Bull Arena
  • Január 27. 20:30
Nézd élőben itt:
Rabona
VfB Stuttgart
Teljesítmény:
D D V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

**Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Biztosan vannak, akiknek a német futball a könyökükön jön ki. Igen, mióta elkezdődött, egy kicsit sűrű a menetrendjük, és mi is kiemelten foglalkozunk velük, de azért unalmasnak nem mondanám a dolgot. És mivel szerintem nem unalmas, valamint úgy gondolom, hogy számotokra sem, így ma is lesznek német meccsek. Főleg, hogy a hétvégén tök jó kis rangadók lesznek. Játszik egymással az első és a második helyezett, lesz egy fővárosi derby… mi kell még? Tegnapról maradt két meccsünk, amivel nem tudtunk időben végezni, így az mára csúszott át, és reményeim szerint ott nem állunk meg, nem vagyok hozzászokva ahhoz, hogy mindössze hat tippet adjak egy nap, ma egy kicsit megpróbálok belehúzni.

Első mérkőzésünk simának tűnik, ahogy ránézünk a csapatok nevére és a tabellára. Az RB Leipzig fogadja otthon a VfB Stuttgart együttesét. A két csapatnak más és más céljaik vannak a Bundesliga mostani kiírásában. A Lipcse szeretne minél feljebb kerülni, lehetőség szerint megcsípnék a második helyet, de ideális esetben akár még a bajnoki címre is bejelentkeznének (most úgy áll a helyzet, hogy akár még esélyük is lehet), míg a Stuttgart idén – is – a kiesés ellen fog küzdeni.

Kettejük összecsapása az online sportfogadás szerelmeseinek sima ügy kell, hogy legyen. Mi is hajlunk a hazaiak felé anélkül, hogy egyáltalán vetnénk egy pillantást a fontosabb dolgokra. A bet365-nél is így vannak ezzel: 1.45-öt ér a hazai siker, 4.75-öt a döntetlen, 6.50-et a vendégek győzelme.

Következzen az RB Leipzig – VfB Stuttgart találkozó!

RB Leipzig

Aki esetleg nem követett minket, sem a Bundesligát, azoknak mondjuk, hogy az újraindulás óta ez lesz a harmadik mérkőzése a csapatoknak. Játszottak a hétvégén, játszottak kedden és szerdán egy hétközi forduló keretein belül, valamint most hétvégén is ott lesznek a gyepen.

A két magyarral felálló Marco Rose-csapat a sereghajtó Schalke 04 otthonába látogatott. Könnyed sikert vártunk a vendégektől, amit meg is kaptunk. Már egy félidőnyi játék után biztosak lehettünk azzal kapcsolatban, hogy Szoboszlai Dominikék megnyerik a találkozót.

André Silva már hét perc után bevette a kaput, majd betalált Benjamin Henrichs, még egyszer a portugál, és a hosszabbításban Timo Werner is.

A második félidőben a hazaiak szépítettek, de ez csak felbőszítette a Leipziget, akik még kétszer találtak a hálóba: Dani Olmo és Yussuf Poulsen adták meg a kegyelemdöfést a királykékeknek.

A Lipcse az ezt megelőző fordulóban a Bayern Münchentől szerzett pontot, így ismét sikerült feljebb kapaszkodni a tabellán. Mióta Rose megjött, az együttes szárnyal, és már ott vannak a bronzérmes helyen. Kilenc győzelmük van, öt döntetlenjük, három vereségük, ez összesen 32 pont. Megelőzték a tegnap csak ikszelő Frankfurtot, egy ponttal vannak lemaradva az Union Berlintől, néggyel a Bayern Münchentől. Ezt az ősz elején azért kevesen gondolták volna.

Ezúttal hazai pályán játszanak majd, a VfB Stuttgart elleni találkozóra magabiztosan készülhetnek. Egyrészt hatot rúgtak kedden, másrészt hazai pályán nincs náluk jobb csapat a Bundesligában. Veretlenek, hat győzelmük van és két döntetlenjük. Több mint háromszor annyi gólt rúgtak, mint amennyit kaptak, szóval nem gondolnám, hogy aggódniuk kellene különösebben.

Náluk sem fenékig tejfel minden: A következő találkozón sem áll majd rendelkezésre Gulácsi Péter és Christopher Nkunku, valamint a Schalke elleni meccs előtt kidőlt Mohamed Simakan és Abdou Diallo is. Ők sem lesznek ott a pénteki találkozón. Kevin Kampl szintén nem, neki meg az eltiltás jött össze, miután kapott egy sárgát a gelsenkircheniek ellen.

Bizonyára nem dicsérték meg, hogy 6-1-nél, a 93. percben hozta össze magának a lapot a középpályás. Hacsak nem ez volt a cél…

Egy kicsit muszáj frissíteni a csapaton, hét nap alatt ez már a harmadik meccsük lesz, így a cserepadon ülők is lehetőséget kaphatnak. Visszatérhet a kezdőbe David Raum, Emil Forsberg, Amadou Haidara és a Lukas Klostermann – Yussuf Poulsen kettős is.

A várható kezdőcsapat:

Blaswich – Henrichs, Orbán, Gvardiol, Raum – Laimer, Schlager – Szoboszlai, D. Olmo – André Silva, Forsberg

Egymás elleni meccsek:

Legutóbb még Domenico Tedesco és Pellegrino Matarazzo ültek a kispadokon, mikor ez a két csapat összecsapott egymással. Azóta mindkettejüket menesztették, így Marco Rose és Bruno Labbadia lesz a két mester. Az augusztusi első fordulóban a Lipcse beragadt, és a Mercedes Benz Arénában csak egy döntetlenre volt képes. Christopher Nkunku góljára Naouirou Ahamada felelt, így alakult ki a hármas sípszó utáni eredmény.

Nem gyakori, hogy a Stuttgart pontot szerez a Lipcsétől, ezen mérkőzést megelőzően sorozatban hatszor nyertek. Összesen kilenc mérkőzést bonyolítottak le egymás ellen, melyből hetet a Leipzig nyert, kettő döntetlen lett, ergo a Stuttgart történelme során még egyszer sem verte meg mostani ellenfelét.

És tekintve, hogy a Lipcse milyen jó otthon, és hogy a Stuttgart mennyire sebezhető idegenben, nem várható, hogy ez a nyeretlenség most megszakad…

Előző 5 meccs eredménye
2022.08.07.Bundesliga
vfb stuttgart
1:1
leipzig
Bundesliga
2022.01.15.Bundesliga
vfb stuttgart
0:2
leipzig
Bundesliga
2021.08.20.Bundesliga
leipzig
4:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2021.04.25.Bundesliga
leipzig
2:0
vfb stuttgart
Bundesliga
2021.01.02.Bundesliga
vfb stuttgart
0:1
leipzig
Bundesliga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

VfB Stuttgart

Nem vártunk sok gólt a Stuttgart és a Hoffenheim meccsétől, de úgy tűnik, valami felett elsiklottunk. Megesik az ilyen, ha minden meccsnél eltalálnám a gólszámot, most valami karib-tengeri hajóúton koktélt szürcsölgetnék. De nem ott vagyok.

A Hoffenheim elleni mérkőzés a Stuttgart számára remekül alakult, a gárda annak ellenére állt nyerésre a lefújás előtti percekben, hogy a hazaiak szerezték meg a vezetést. Serhou Guirassy a múltkori forduló után most is betalált, valamint Endo Wataru találatával már a vezetés is a vendégeknél volt.

De egy perccel a japán találata után Naouirou Ahamada megkapta a második sárga lapját, bő húsz percre emberhátrányba kerültek a vendégek. Egészen a 94. percig bírták…

Az egy pont is pont, főleg, hogy a körülöttük levők egy kivételtől eltekintve mind kikaptak. Így a Stuttgart most már nincs ott az osztályozós pozícióban, helyüket a Bochum vette át egyelőre.

Három győzelmük van, hét döntetlennel, hét vereséggel. Jó lett volna megnyerni a mérkőzést, és minden bizonnyal össze is jött volna, ha nincs a fiatal középpályás butasága. Ami amúgy annyi volt, hogy a gólöröm közben átugrotta a reklámtáblát, és kifutott a szurkolókkal ölelkezni. Talán egy kicsit túlzás volt emiatt sárgát adni.

A Stuttgart tehát nincs már kiesőhelyen, de a forduló után ismét ott lehet.

Fent a bevezetőben már említettem, hogy a gárda nem túl jó idegenben, ezt most néhány statisztikával alá is támasztom. Elég annyi sokaknak már, hogy még nincs győzelmük idegenben. Négy döntetlen, négy vereség, kilenc rúgott és tizenkilenc kapott gól. Ez nem túl combos.

Naouirou Ahamada eltiltás miatt nem fog játszani, sérült pedig most elég sok van a Stuttgartnál. Nincs Konstantinos Mavropanos, nincs Tiago Tomas és Silas Katompa Mvumpa, nincs Borna Sosa és Dan-Axel Zagadou, valamint Laurin Ulrich sem.

A várható kezdőcsapat:

Müller – Vagnoman, Anton, Ito, Nartey – Millot, Karazor, Endo – Perea, Guirassy, Führich

Tippelde

Amennyiben tényleg senki nem épül fel a sérültek közül, Labbadia gondban lesz. Ez egy nagyon felforgatott csapat, aminek esélye sem lesz. Mondjuk nem feltétlenül lenne esélyük akkor sem, ha a legerősebb csapatukkal mennének Gvardiolék ellen.

Nem hinném, hogy gólt tudnak szerezni a vendégek, így két tippünk lesz: Nyernek a hazaiak, valamint a Leipzig kapott gól nélkül hozza le a mérkőzést.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Rabona
Oddsok: 1.44 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Joker8
Oddsok: 1.408 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.47 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső